- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
öncelikle sabahları uyanır uyanmaz 2 bardak suyu içiyoruz
ekmeği bırakıyoruz hanımlar ekmek yok unutun ekmeği
sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yımırta ve bol maydanoz yiyeceğiz
hergün spor şartı var
o günkü sporunu yapmayana 100 mekik cezası
ben listede değilim ama çok gaza geldim :)
s3n biz3 öğret yapalım tabiki bebeğim süper birsey 2 saat yağ yakımı ne demek.kızlarr bana bakın.. Beril'i utandırmamam lazım.. perşembe sabahına kadar burdayım.. aranızda regl olacak, aman diyetimi yapamayacağım, kesin artı getireceğim diyenler varsa şimdi çıksın ortaya..
sonra külahları değişmeyelim.. (özel durumu olanlar hariç.. )
bu hafta herkes elinden gelenin yarısını yapacak, haftaya da diğer yarısını yapacak.. :) sonra herkes bu hafta kilo verir, haftaya kimse veremez fln.. istikrar lazım bize..
ben kendime 1 kg hedefi koydum.. her sabah size tartıdaki durumu bildireceğim..
sizin önerisi olan var mı?
evde yapabilecek olana hocamın önerdiği GFIX hareketini söyleyeceğim.. 15dk yapılacak sadece.. söylediğine göre sonrasında 2 saat yağ yakımı devam ediyormuş..
bu gazla baya gideriz hadi bakalım.öncelikle sabahları uyanır uyanmaz 2 bardak suyu içiyoruz
ekmeği bırakıyoruz hanımlar ekmek yok unutun ekmeği
sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yımırta ve bol maydanoz yiyeceğiz
hergün spor şartı var
o günkü sporunu yapmayana 100 mekik cezası
ben listede değilim ama çok gaza geldim :)
daha çok kişiden yapalım sesi duymak istiyorum :) sütyeninizin içi ter dolsun istiyorum :) alın terlerinizi silerken beni hatırlayın istiyorum.. kafayı yedim :)s3n biz3 öğret yapalım tabiki bebeğim süper birsey 2 saat yağ yakımı ne demek.
bu gazla baya gideriz hadi bakalım.
Berilim ben kaptanlik istemiyorum. Ama dedigim gibi her vakit buldugumda girerim yeni uyelerden sorusu olan olursa cevaplarim ama kaptanlik istemiyorum cok sagol canim beni dusundugun icin.Listeyı ben yapıyım Cuma'ları gelıp
Hem elıf de yapıyor Allah razı olsun ondan
Ama kalan zamanda kontrol sende olsun heee
Yenı üyede görürsem yollayım
wuu wuu supersin canim. En guzeli isteklerimizi gereksinimlerimizi cekinmeden soylemeliyiz.mesela ben bir de yarın ilk defa birine yemeğe gideceğim.. düşünün ki ne yemek yapacaksınız diye sordum, balık kızartma dediler, kesinlikle yiyemem dedim, bana ızgara yapmayacaksanız ben ton balığı getiririm dedim..
ilk gittiğim halde yüzsüzlüğümü yaptım.. onlar herkese kızartma yapıp, bana fırında yapacaklarmış.. :)
Anaam ne olmus boyle? niye boyle oldu Bloom? kiz baya arti cimis. Acaba odem filan hissediyor musun? ya da regly donemin mi?Geçen hafta 77,6
Bu hafta 80,5
Artı 2,9
Yüzde 3,73
ben de varım bu haftadaha çok kişiden yapalım sesi duymak istiyorum :) sütyeninizin içi ter dolsun istiyorum :) alın terlerinizi silerken beni hatırlayın istiyorum.. kafayı yedim :)
Canim insallah en kisa zamanda geri kalan testlerini de yaptirirsin ve doktor buna bakarak bir aciklama yapar. Insallah yoktur sekerle ilgili bir problemin. Problemi olanlarin cok zor kilo verdigini okumustum. Testler bitince iyi haberlerini bekliyoruz canimAnnem ve ablamda da var şeker hastalığı, ne yapsam bilemedim, hipotroidim var diyorum, insan hormon testine baktırmaz mı yaa, inanmıyorlar mı acaba hastaya, yoğunluk var unuturum diye eline liste verdim doktorun, bir sütuna rahatsızlıklarımı, diğer sütuna istediğim tetkikleri yazdım, ben zaten rutin olarak onları yaptırıyor takip ediyordum, yarısı yok tahlillerin, tiroit ultrasonuna haftaya randevu alabildim
Bence git devlete sorununu anlat ne istedigini anlat. Ama devlette doktora gitmeden bir sor sorustur daha onceden denenmis ve memnun kalinmis doktora git canim. Inan aslinda doktorun kendisine kalmis iyi doktor ozelde de iyidir devlette de.Devletin diyetisyenine gitsem, ki gittim daha önce, yığacak ekmeği, önceden olduğu gibi altı ayım boşa gidecek, özele gitsem ara öğünlü düşük kalorili çalışacak, ne yapsam bilemedim
Yelizcim yoktun uzun zamandir. Nasilsin? Neler yapiyorsun? Kurslara gidecegim diyordun en son?Aynen
ben de varım bu haftahaftaya perşembe misafirler geliyor o vakte kadar sıkı yapmalıyım diyet .. sonrası zor bana şu aldığım fazlalıkları atmalıyım hemen
Olur mu hic canim. biz burda dert ortagiyiz sadece kilolar degil tum dertlerde ortagiz.Pöfff, başınızı ağrıttım ya, hakkınızı helal edin
wuuwuu supersin Elifcim.kilo bildirimi
geçen cuma 69.5
bu hafta 68.4
fark eksi 1.100
yüzde 1.58
Naisl canim? Ise yariyor mu yeni batarya? Anlamak icin sarjin yuzde yuz dolup dolmadigina bakabilirsin. Umarim yuzde 100 dolmustur.Kaybolmadim teli sarja taktim,bu defa dolmadan cikarmayayim dedim,yeni bataryada bozulmasin.
Afiyet olsun canim. Arti gelmenin sebei kas kutlenin artmasiyla yakindir senden buyuk eksiler gormemizgünaydın kızlarım iyi sabahlar.. dün de spordan sonra çok yoruldum yoktum buralarda..
maalesef ki tartıda artıyım.. hocam kas kütlem arttığını ve artan her kas kütlesi kendisi kadar da su tutarmış, bence ondandır dedi.. ilk 1 ay böyle geçer dedi..
ama sizlere olumsuz etki ettiğim için biraz üzgünüm.. başladığımdan beri kilo veririm diye çok hevesleniyordum.. bir türlü beceremedim..
haftaya da perşembe bildirim yapacağım zaten.. tam denk geldi yani..
dün ki menümü yazayım önce..;
sabah; 1 yumurta, 1 parça peynir, 3 çeri domates, 1 küçük trabzon hurması
öğlen; tavuklu salata, 200gr yoğurt
ara;3 hurma, yarım avuç çerez, bir çay bardağı taze sıkılmış meyve suyu (spor öncesi)
akşam; 6 yk kaşığı etli nohut, 2 yk yoğurt ( etli nohutu yemeyecektim ama ben de yemesem bugüne kalsa o yemek dökülecekti, ona da vicdanım el vermedi)
su;3,5lt
spor;70dk hocayla çalışma.. tüm vücut çalıştık
geçen hafta; 75,3
bu hafta; 76,3
fark;+1kg
yüzde; %1,31
Bence yuzsuzLuk değil ben alinmazdim bana gelen biri söylese. Ben giderken arkadaşlar ne yapalım diyor o kadar alıştı lar duruma :))))mesela ben bir de yarın ilk defa birine yemeğe gideceğim.. düşünün ki ne yemek yapacaksınız diye sordum, balık kızartma dediler, kesinlikle yiyemem dedim, bana ızgara yapmayacaksanız ben ton balığı getiririm dedim..
ilk gittiğim halde yüzsüzlüğümü yaptım.. onlar herkese kızartma yapıp, bana fırında yapacaklarmış.. :)
hahayyy çok pis gaza geldin.daha çok kişiden yapalım sesi duymak istiyorum :) sütyeninizin içi ter dolsun istiyorum :) alın terlerinizi silerken beni hatırlayın istiyorum.. kafayı yedim :)
Beni bir ara yapıyordum ..elma sirkesi koyduğum salatalar çok tok tutuyordu gerçektenmetabolizmamız canavar gibi çalışsın diyorsanız, sabahları 2 bardak suyunuz ılık olsun mümkünse, içine bir kaç damla limon ya da sirke, 1 tatlı kaşığı kadar da çörek otu yağı..
bir de bu kozmik bakım diye bir site söylemiştiniz burada.. ısırgan otu çayı içelim hergün.. bu aralar zayıflama ve güzelleşme için işe yarıyor diye okudum.. sitesinin linkini gönderiyorum..
https://www.kozmikbakim.net/2015/04/arnma-ve-diyet-donemi-2-sayfa.html
Evet canım muayyen dönemim ancak daha çok rahatsızlıklar, bir ay canını dişine takar verir, sonra onu iki günde tekrar alırsın, bizde böyleAnaam ne olmus boyle? niye boyle oldu Bloom? kiz baya arti cimis. Acaba odem filan hissediyor musun? ya da regly donemin mi?
Diyetisyen bu ince noktayı bulacak bence ve sana iyi gelecek.Evet canım muayyen dönemim ancak daha çok rahatsızlıklar, bir ay canını dişine takar verir, sonra onu iki günde tekrar alırsın, bizde böyle
Canim lutfen gunluk olarak mumkunse aksamlari menunu paylas, bizim menulerimize yorumlar yap. Sonucta hicbirimiz diyetisyen degiliz hepimiz kilo problemi/yeme problemi olan insanlariz yorumlar da kendimize gore dogru bildiklerimizi yaziyoruz. Onceden konusmustuk gerci ama yine de tekrar hosgeldin.Günaydın ben de bugün itibari ile diyete başlıyorum .hafta içi katıldım diyete dikkat edip vücudumu diyete alıştırayım derken 300 gr alarak başlıyorum o da ayrı :)... Boy:170 Başlangıç kg:74.3hedef 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?