- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ee masalahin var ama haekediyorsun. Her hafta duzenli kilo verdin masallah.Olacaksin sen de az kaldi ablacim senin verdigin kilo da az buz degil yani. Siz boyle deyince cok hosuma gidiyo ya
Amaan hayat sana guzel olsun ne var canim sikma tatli canini. Ozluyordur seni. Hayati guzel olsun diye yasiyoz zaten. Ozletme kendini kocisine zaman ayirGünaydın kızlarım iyi sabahlar.. ben kalktım spora gidiyorum.. sabah tartıldım.. sabitti.. off..
Dün akşam da tatlı kocişkomla tartıştık.. spora çok gidip evi ihmal ediyormuşum, hayat bana güzelmiş.. kırıldım biraz.. hatta çok kırıldım..
Ben öyle olmadığını düşünüyorum.. ama tabi benim düşünmem yetmiyor.. yetmiyormuş..
ay ne güzel ben de kendime bir şeyler almak için dışarı çıkacaktım ama hiç halim kalması su an temizlik yapınca bir de üzerine spor sadece oturasim varSlm kizlar
Bugun de sabahtan aksama derste olcam. Ayy bir de elbise almaya gitcem bugun okula kabul edilisimi kutlamak icin
Bugunku kilom 67.8 -200gr. Sasirdim dun simit filan yeyince arti olurum diye korkmustum. Bizim is yerine yakin turk pastanesine benzer birsey acmislar. Arada ordan simit alirim belkim. Gerci simit de bayatti ama hic yoktan iyidir. Burda taze turk urunleri bulmak cok zor.
Darisi bu haftaya insallahEe masalahin var ama haekediyorsun. Her hafta duzenli kilo verdin masallah.
Ama gun icinde baska ekmek yememistim 1 simit 4 dilim ekmek zaten sorun olmamis ondan bi de bu kosusturmaya eriyeceksin iyice :)) kiyamam ya benim de canim bayadir simit istiyor alayim da yarim yarim iki gunde yiyim olmazsa :)Slm kizlar
Bugun de sabahtan aksama derste olcam. Ayy bir de elbise almaya gitcem bugun okula kabul edilisimi kutlamak icin
Bugunku kilom 67.8 -200gr. Sasirdim dun simit filan yeyince arti olurum diye korkmustum. Bizim is yerine yakin turk pastanesine benzer birsey acmislar. Arada ordan simit alirim belkim. Gerci simit de bayatti ama hic yoktan iyidir. Burda taze turk urunleri bulmak cok zor.
Ins yarin dersim erken bitiyor ben de temizligi yarina biraktim canim. Eline saglik tertemiz olmustur evin.ay ne güzel ben de kendime bir şeyler almak için dışarı çıkacaktım ama hiç halim kalması su an temizlik yapınca bir de üzerine spor sadece oturasim var
canım çocuktan dolayı şöyle tertemiz derli toplu görünmüyor ki salonun ortası su an oyuncakçı dükkanı gibiIns yarin dersim erken bitiyor ben de temizligi yarina biraktim canim. Eline saglik tertemiz olmustur evin.
Ayy ins eriyeyim tabi yaaa. Hep beraber eriyelim. Sen eriyon masallah. Darisi basimizaDarisi bu haftaya insallah
Ama gun icinde baska ekmek yememistim 1 simit 4 dilim ekmek zaten sorun olmamis ondan bi de bu kosusturmaya eriyeceksin iyice :)) kiyamam ya benim de canim bayadir simit istiyor alayim da yarim yarim iki gunde yiyim olmazsa :)
Cok iyi anliyorum seni canim. Bu sabah bir kalktim benim kizin elinde krem peynir parmaklariyla yiyor eller halida koltuktacanım çocuktan dolayı şöyle tertemiz derli toplu görünmüyor ki salonun ortası su an oyuncakçı dükkanı gibi
Rakibim yeme isini bitirmis bile. Afiyet olsun rakipMenum
Sabah: tavada cok az yagla 2 yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, domates salatalik maydanoz, 2 dilim kepek ekmegi
Öğlen: 1,5 kase sehriyeli tavuk corba yagsiz unsuz yaptim
Ara: 1 elma
Aksam: 1 yt nohut, salata, 1 dilim kepek ekmegi
Ara: kakaolu sut sekersiz
Toplam:1250 kalori
Su: 2,5 lt
Spor: temizlik yaptim bugun ama aksama mutlaka bi sey yapicam dün yapmamistim bugün sart
Menun de sporun da cok guzel Elifim masallah.menü hatunlar
sabah 10.00
2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
1 yumurta
1 kaşık tahin pekmez
1 ck bal
domates ve biber
ara bir kaç dal marul maydonoz ve domates
ara çeyrek dilim kek
Akşam 17.30
1dilim kepek ekmeği
6 kaşık tavuk sote
1kaşık pilav
salata
spor yarim saat eliptik ve yarim saat yürüyüş
su 2 litre kadardır ölçmedim
Buralarda aksam yemegi vakti geçti coktan gec vakitte yemek hemen artı getiriyor vallaRakibim yeme isini bitirmis bile. Afiyet olsun rakip.
çok güzel dengeli bir menü canım afiyet olsunMenum
Sabah: tavada cok az yagla 2 yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, domates salatalik maydanoz, 2 dilim kepek ekmegi
Öğlen: 1,5 kase sehriyeli tavuk corba yagsiz unsuz yaptim
Ara: 1 elma
Aksam: 1 yt nohut, salata, 1 dilim kepek ekmegi
Ara: kakaolu sut sekersiz
Toplam:1250 kalori
Su: 2,5 lt
Spor: temizlik yaptim bugun ama aksama mutlaka bi sey yapicam dün yapmamistim bugün sart
sağlıkları yerinde olsun da varsın kirletsinler bir arkadaşımın kızı hem bedensel hem zihinsel engelli kalksa kendi başına yürüyüp evi dağıtsa diye gözünün içine bakıyor hic titizlenmem öyle şeylere oyunu iyice bitene kadar da toplamam hic, kendi hayal dünyasını doyasıya yaşasın diyeCok iyi anliyorum seni canim. Bu sabah bir kalktim benim kizin elinde krem peynir parmaklariyla yiyor eller halida koltuktakocam da videosunu cekiyor ne diyim ikisi de mutluydu. Oysa carsamba gece temizledim heryeri. Artik yarin dersten sonra yine temizlik bekler bizi heryer peynir
bu güzel menü bir spor istiyor gayet güzel menünMenum kizlar
Sabah
11.30
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Domates salatalik
2 dilim t.b. ekmegi
Sekersiz cay
13.00
2 turk kahvesi
15.00
2 incir receli
1 tatli kasigi tahin
17.00
4 kofte
Kucuk parca patates
1,5 dilim t.b. ekmegi
Salata
1,5 lt su icerim daha
1 haftadir istahim artdi surekli yeme istegi var zor tutuyorum kendimi
Haklisin canim. Amaan temizlenir temizlenmezse atilir dunyanin sonu drgil ya. Dedigin gibi tek saglikli olsun mutlu olsun. Ki cocuklar kirli olduklarinda cok mutlularçok güzel dengeli bir menü canım afiyet olsun
sağlıkları yerinde olsun da varsın kirletsinler bir arkadaşımın kızı hem bedensel hem zihinsel engelli kalksa kendi başına yürüyüp evi dağıtsa diye gözünün içine bakıyor hic titizlenmem öyle şeylere oyunu iyice bitene kadar da toplamam hic, kendi hayal dünyasını doyasıya yaşasın diye
bu güzel menü bir spor istiyor gayet güzel menün
Arkadasina allah sabir versin canim yaa. Ayy rabbim evlerden uzak. Sukur sagligimiz yerinde cocuklarimizin da esimizin de daha ne isterim ki.çok güzel dengeli bir menü canım afiyet olsun
sağlıkları yerinde olsun da varsın kirletsinler bir arkadaşımın kızı hem bedensel hem zihinsel engelli kalksa kendi başına yürüyüp evi dağıtsa diye gözünün içine bakıyor hic titizlenmem öyle şeylere oyunu iyice bitene kadar da toplamam hic, kendi hayal dünyasını doyasıya yaşasın diye
bu güzel menü bir spor istiyor gayet güzel menün
öyle canım "Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi"Arkadasina allah sabir versin canim yaa. Ayy rabbim evlerden uzak. Sukur sagligimiz yerinde cocuklarimizin da esimizin de daha ne isterim ki.
Afiyet olsun canim. Aman tut kendini saat de gec oluyor yemeMenum kizlar
Sabah
11.30
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Domates salatalik
2 dilim t.b. ekmegi
Sekersiz cay
13.00
2 turk kahvesi
15.00
2 incir receli
1 tatli kasigi tahin
17.00
4 kofte
Kucuk parca patates
1,5 dilim t.b. ekmegi
Salata
1,5 lt su icerim daha
1 haftadir istahim artdi surekli yeme istegi var zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?