Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşam ne yicem bilmiorum daha doğrusu ne yapıcam
Kalorisini hesaplıcam sağlıklı olur inşallah

bu iş biraz planlı olma işi.. hem kalori hesaplaması hem de sağlıklı olanları ayarlamak önemli.. bakalım. günlük yeme listelerini görünce yorumlarız..

Kullanıcı Adı : philosophergirl
Mesleginiz: Atanamamış öğretmen
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 1.63
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hormon ilaçları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Ilk olarak sağlığım için istiyorum. Daha sonra da görüntümü beğenmiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı: Hayır katılmadım

Olmaz olmaz canm niye olsunki

hadi bakalım.. sağsalim verirsin inşallah.. bir diyet listen var mı?

Listemiz ilk sayfada yok henüz yapılmadı mı
Ben var mıyım ki

liste şuan grupta yarışanlar.. sizin deneme süreniz var 2 hafta.. sonrasında sizi de gruba alıyoruz, haftalık listede adınız oluyor.

merhaba kızlar... 3. kez davet geldi. 3 ü de farklı takımlardan. buradaki üyeler kimler. yarışsak yer var mı. sığışır mıyız kilolardan bilmiyorum ama artık katılacağım galiba..

selam canım

türk kahvesi değil cnm filtre kahve sütsüz

B burcugncy canım seni gruba alamıyorum.. tatile çıktığın kiloya inmen lazım.. bir iki haftaya inersin bence..

65 di demi cnm

Kullanıcı Adı : RoseAnge
Mesleginiz: Ogretmen ama Turizmci
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir: Barselona
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 68
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Hipotiroidi ve tegretol ilaci
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Saglik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı: Evet katildim mezun olmustum.

Forum tamamdir :) nefertityy

Kizlar giremedim 2 gundur, kizim hastaoldu. Ustune ben de hasta oldum. O yuzden de mezuniyet karari aldim insallah olurum. nefertityy hesapladim ben ama lutfen bir daha kontrol eder misin canim?

geçmiş olsun canım ikinizede. asıl hedefine ulaşmışsın zaten tebrikler

30 dakika ip atlama ve sguat hareketi yaptım feci şekilde bacaklarım agiriyor agliycam nerdeyse kendime nasıl kötülük ediyormusum haberim yokmuş

hadi bir daha kurtul şu kilolarından.. bu arada yaşadığın şehre hastayım ben.. hayalim orada yaşamak.. ah ahhh..

eveeettt geliyor mu kilo bildirimi :)

sayfalarca paylaşım olmuş onları okumaya çalıştım afedersin cnm

geçen cuma 57.9
bugün 57.8
gecikmeli olsada bugün regli ilk günüm etkiler mi acaba kiloyu bu haftayı dukan birası içerek geçirsem daha faydalı olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…