Canım ben kaptan dım artık yoruldumAbla kaptan sensin bizi motive etmen bugün su diyeti uyguladim demen gerekmiyo mu
Ayy geçmiş olsunCanım ben kaptan dım artık yoruldum
Sevıle bıraktım
Elımden amelıyat oldum 6 hafta sonra bır amelıyat daha olacam ve cildıye ile sorunlarım var pek gemlemiyorum
Ne dıyet moduna gırebılıyorum ne spor yapmaya
Elverıslı bır durumdayım
Yanı kaptanken takımın arada uğradığı oburu oluyorum şimdi
Sagol canımAyy geçmiş olsunbilmiyordum allah acil şifalar versin inşallah abla
Aynen sadece kilo vermekle olmuyo sıkılaşması lazım bende ilk doğumdan sonra kilo verip spor yaptım 2. Hamilelige kadar korudu vücudumu şükür:))Sagol canım
Bugünümüze şükür
Ortopedı onkoloji arası gıdıp gelıyom işte
Bırde boyum 176 kılomu pek gostermem tabıkı bunda yıllardır cıddı spor yapmanın etkısıde var
Gecmis olsunCanım ben kaptan dım artık yoruldum
Sevıle bıraktım
Elımden amelıyat oldum 6 hafta sonra bır amelıyat daha olacam ve cildıye ile sorunlarım var pek gemlemiyorum
Elverıslı bır durumdayım
Normal dogummu yapmistin? Ne gibi sporlar yaptin. Benim gobek kaldi 5 aylik gibiAynen sadece kilo vermekle olmuyo sıkılaşması lazım bende ilk doğumdan sonra kilo verip spor yaptım 2. Hamilelige kadar korudu vücudumu şükür:))
Ben 4 çocuk annesıyım kı ikiz gebelık yaşadımNormal dogummu yapmistin? Ne gibi sporlar yaptin. Benim gobek kaldi 5 aylik gibi
Sezaryen canim göbek en çok mekik çektim kondisyon bisikleti kullandım ve yürüyüşNormal dogummu yapmistin? Ne gibi sporlar yaptin. Benim gobek kaldi 5 aylik gibi
Bu gobek nasil gidecek bilmiyorum. Yuruyus zaten şartta. Mekik ne zaman cekilebilir? Geçen 10 tane çektim dikişlerim sizladi. 6 ay bitince basliyim diyorum gordukce iyice psikolojim bozuluyoBen 4 çocuk annesıyım kı ikiz gebelık yaşadım
Hep sezeryandı
Yürüdüm ve avatarımdakı gıbıydım
1 haftada 3.5 kilo mu verdiniz?Başlangıç 59.900 kg
Güncel 56.300
Teşekkürler
Kızartılmış ekmek 35 kalori iki dilim yedim 70
Ben 4 çocuk annesıyım kı ikiz gebelık yaşadım
Hep sezeryandı
Maşallah sana gerçekten bende sezeryan oldum göbeğinde sarkma var nasıl toparlanirbbilmiyormBen 4 çocuk annesıyım kı ikiz gebelık yaşadım
Hep sezeryandı
Evet haklısınEkmek kalorisi icin soylememistim
Glisemik indeks degeri icin soyledim. Cok yuksek.
Sen evli misin?Canım ben kaptan dım artık yoruldum
Sevıle bıraktım
Elverıslı bır durumdayım
Evli ve 5 çocuklu 40 yasındaSen evli misin?
Allah bağışlasın ne güzel erken yaşta çocukların olmuşEvli ve 5 çocuklu 40 yasında
Başlangıç 59.900 kg
Güncel 56.300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?