Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar saat 10 gibi ofis dışında olacağım, 1'e kadar işim var. öğleden sonra buralarda olurum.. tartı sonuçlarınızı bekliyorum.. :)

Bızım sana ıhtıyacımız var
Belkıde gelısın ondandı

Sevgili nefertityy ben kendimi kasmamak için diyet yapmıyorum dedim çünkü kendimi kasınca bir süre sora kendimi yemeklere saldırıyor olarak görüyorum artık daha dikkatli olmak için guruba katıldım yorumlarınız elbette benim için çok değerli ama ne zaman kendimce diyete başladım desem o zaman devam ettiremiyorum şimdilik yediklerimi kaydetmem ve su içmeye başlamam bile büyük bir adım yediklerimi sınırlarsam ve su içmemi çoğaltırsam kesinlikle kilo vereceğimi düşünüyorum aslında asıl önemli olan kilo vermek değil verdiniz kiloyu koruyabilmek değilmidir hayat boyu diyet yapamayız tabiki de burada nasıl yemek yememiz gerektiğini vücudumuza alıştıracağız sonra alıştığımız gibi yaşayacağız yanlışsam lütfen düzeltin arkadaşlar

Tartı pazartesi miydi ben cuma sanıyordum.

Dün giremedim eve gelir gelmez uyudum.

Kahvaltı
2 dilim ekmek
4 zeytin
Küçük bir parça peynir
Bir tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
İki üç çatal kadar kızarmış yumurta

Öğlen yok

Ara
Bir avuç çekirdek
Biraz fıstık

Akşam
Bir iki kaşık pilav
Izgara tavuk

Malesef 1 dilim tatlı (misafirlikteydim)

demek ki, uyguladığın diyet bence yanlış. çünkü bize uygun diyet listesi yaptığımızda tam doyum olursa, diğer karbonhidratlara saldırmamış oluruz.

bu da öğrendiğim şeylerden biri.. mesela bazı diyetlerde artık acıkmadan yemek yiyorsun, o derece doyuyorsun :) aklında bulunsun.. senin başlama noktan güzel.. yediklerine dikkat edip sağlıklı olanları seçersen bence bir süre sonra diyet kelimesini tamamen hayatından çıkarıp, sağlıklı beslenme adı altında sağlıkla kilolarından kurtulabilirsin.

misafirlikte olduğun için tatlıyı yemek zorunda mısın, yapma.. bunlar sadece bahane.. hele ki o saattte yenen tatlı, vücudun için intihar niteliğinde.. ben akşamları meyve bile yememeye özen gösteriyorum. sen bir de pilav yemişsin yemekte..

tabi yediklerin konusunda özgürsün, ben sadece yorumluyorum ama, benim bildiğim sağlıklı yaşam menüsüne uygun değil bunlar..

Tarti sabah 87kg

cuma kaçtı ki? bana kıyaslayacak veri de verirseniz, daha güzel olur.. bu arada tartı cuma günü kaçı gösterecek acaba?

Günaydın kızlar :)

Güne su içerek başladım..

Kahvaltıda yoğurt müsli

Kahve (sade)

Ara öğün 1/2 muz + 4 adet fındık

Limonlu yeşil çay

Öğle yemeği ton balığı + tahıl patlağı 2 adet (sıfır yağ sıfır tuz)

Kahve (sade)

Ara öğün 1/2 muz + yoğurt

Limonlu yeşil çay

Akşam haşlanmış yumurta ve salata yicim

Hedef 3 litre su :)

Akşam sporu yarım saat kas ağırlıklı + 50x3 mekik

Bu arada kızlar şaka maka karın kaslarım sıkılaştı dışarıya çıkık karnım içe çekti.. üç gündür aralıksız akşam sabah yapıyorum böyle giderse baklavalarım olucak :)))

88.7kg cuma günü
87.1kg bugun

Kizlar gunaydin herkese ,

Dun pek giremedim zaten bir sey de yiyemedim.

Biraz once tartildim 66,6 kiloyum.

Sadece su icebiliyorum. Onda bile zorlaniyorum.

Simdi doktora gidiyorum.

En azindan ilac gibi bir sey verirse rahatlarim.

Hepinize Iyi haftalar diliyorum.

gayet güzel canım menünde sporunda

sabahki krepler seni baya tok tutuyor sanırım canım menün biraz az geldi ama

geçmiş olsun canım menün az ama sebebi varmıs spor harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…