- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
tatlı olmasa fena değilmiş aslında menünTartı pazartesi miydiben cuma sanıyordum.
Dün giremedim eve gelir gelmez uyudum.
Kahvaltı
2 dilim ekmek
4 zeytin
Küçük bir parça peynir
Bir tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
İki üç çatal kadar kızarmış yumurta
Öğlen yok
Ara
Bir avuç çekirdek
Biraz fıstık
Akşam
Bir iki kaşık pilav
Izgara tavuk
Malesef 1 dilim tatlı (misafirlikteydim)
nasıl başardın bunu canım88.7kg cuma günü
87.1kg bugun
youtube de bi vidyo buldum telkinle az yeme diye bi ara yapmıştım tabağı doldururken resmen kulağımda çınlıyo az koy az koy diye tekrar dinlemek lazım :) tavsiye ederimKizlar yediklerimizi kucuk parcalar haline getirip yedigimizde psikolojik olarak daha iyi doyuyoruz.. artik yemekte tatli kasigi ve tatli catali kullanicigim :)))
Ben ofiste calisirkende yapiyorum, oturdugun yerden avuc icinle diz kapaklarini kapvrayip karnini kasarak bastir.. al sana ofis tipi mekik :))daha mekik çekmeye başlamadım bu akşam başlıcam inşallah
az koy az koy az koy :)) iyiymis :)youtube de bi vidyo buldum telkinle az yeme diye bi ara yapmıştım tabağı doldururken resmen kulağımda çınlıyo az koy az koy diye tekrar dinlemek lazım :) tavsiye ederim
ahaha çok mantıklı valla müşteriler gidince yapmak lazımBen ofiste calisirkende yapiyorum, oturdugun yerden avuc icinle diz kapaklarini kapvrayip karnini kasarak bastir.. al sana ofis tipi mekik :))
kontrol edip bilgi vereceğim canım sana
saatleri de yazsana bi, kontrol edelim.. bana 6 tane hurma çok geldi, 3 hurma yanına 1 dilim peynir yesen sanırım daha iyi olacak. hurmayı ben de severim ama şeker alımını arttırma bence..
havuç çorbası nasıldı? kremalı unlu fln değildir inşallah..
akşamları çorba varsa bu unsuz, kremasız olmalı bence.. hele paket çorbaysa içinde şeker bile vardır onun.. bence bu akşam menüsünde çorba olmasa da olurmuş..
kararlı olman ne güzel.. maşallah.. bunu herkesin görüyor olması da çok iyi..
bu bir yarışma sonuçta, diyet yapmamak yapmak tabi ki senin kararın.. ama biz burda her hafta kilo veren arkadaşlar görmek isteriz :) ona göree..
ah cerenim ah.. ben şimdi buraya bir sürü şey yazardım ama sen oldu diyorsan sesimi çıkarmayacağım.
eveeeettttt.. bakalım haftasonu neler yapılmış..
pazartesi kontrol tartısı canım..
canım biraz daha özenli yazabilir misin, miktarları anlayamıyorum, ayrıca su ve spor konusunda da bilgi vermemişsin..
Bende spora daha ağırlık vercem canim karnım bayağı duzlesti:))az koy az koy az koy :)) iyiymis :)
Benimde 2 gün olmasina ragmen karnım dümdüz oldu şimdiden musmutluyum
Benimde belim inceldi
Hiç hoşuma gıtmedı be ya okudukça zayıflama istegım coştu
Ne güzel yan gel Osman modundaydım
Sevil bugun çok kötü oldum
Çizmekerımı gıyemedım bacaklar soba borusu gıbı olmuş ya
Iyi geceler kizlar hafta sonlari cok yogun geciyor calisan bayan olunca
Sabah:1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates yedim
Ogle:1 armut yedim
Aksam:1 kase tarhana corbasi ictim
23.30 gibide 1bardak sut ictim
Leslie 2 mil yaptim
20 mekik cektim
1.5 ltrw su ictim
günaydın kızlarım.. şimdi spora gideceğim.. pazar sabahı erken kalkıyorum dinlenmiyorum diye kocamdan fırçamı yemiş bir kadın olarak biraz modum düşük..
iyi ki burası var..
sizlerin menülerine tek tek yetişemedim misafirden dolayı ama bugün bakarım..
kızlar fazla yediğinizde sıkıntı olmaz, sadece kilo vermezsiniz hepsi o. ama o fazla yediğiniz şeyde bile sadece sağlıklı şeyleri tercih edin.. hedefiniz sadece kilo verme olmasın. biz sağlıklı yaşamayı öğrenmek zorundayız. yoksa burdan ayrıldığınızda 3 gün sonra kilo almaya başlarsınız.
spor bence her kadının hayatında olmalı.. sarkmalardan korunmak için.. taş gibi olalım diyoruz ya, onu işte sporsuz başaramayız. hergün bir öncekinden daha çok zorlayarak yapın o sporu.. benim için değil, kendiniz için.. yoksa ilerleyemezsiniz.. 1 yıldan fazla süre oldu zayıflama takımındayım ve hala hedefime 10 kilo var.. düşünün.. tek bir hareketle olmuyor..
hadi güzellerim.. döndüğümde güzel kahvaltılarınızla göreyim sizi.. bol su içmezseniz papaz oluruz..
Offff kuzum ya
Ben ıkı yıl önce 112 den 64 e düşmüştüm boy 176
Sonra ılacları sorunlar ölümler vs 116 oldum
Agustosta 80 e kadar düştüm sonra kaynımı esını ve kayınvalıdesını bayramın bırıncı günü trafık kazasında kaybettık ben Urfa’da 2 aya yakın kaldım gerıde toparlanamadım
75 e bıle razıyım suan
Sağol canım hedeflere bisi kalmadı:))ne güzel. Geri dönüşü iyi olmuş senin için, sonra takım için elbette :)
ne güzel haberler mutluluklar :)) Daim olsun İnşallah :)
ayy ne güzel ne güzel kaptancığım. Rabbim artırsın, kilolar da gitsin hemencecik :)
karar verdin ya o bcaka o çizmenin içine girecek artık İnşallah
Afiyet bal şeker olsun, yettiyse ne ala :))
cınım ya nasıl güzel motivasyon yazısı olmuş, İnşallah o 10 kg de geri gelmemek üzere gider :)
Allah sabır versin Kaptancığım, mekanları cennet olsun. İlk hedef 75 olsun devamı da gelir İnşallah :)
Baya baya kendimi tutarak spor olarak yürüyüş tempolu ve sabah ac karnina limon detox suyu 1 bardak ekmek cok kısıtlınasıl başardın bunu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?