Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tatlı olmasa fena değilmiş aslında menün

selamlar iki gündür mevlütümüz var koşuşturmadan yazamadım ama pide yemedim sadece 2 tane baklava yedim bu sabah ılık limonlu suyla başladım güne

Kizlar yediklerimizi kucuk parcalar haline getirip yedigimizde psikolojik olarak daha iyi doyuyoruz.. artik yemekte tatli kasigi ve tatli catali kullanicigim :)))
youtube de bi vidyo buldum telkinle az yeme diye bi ara yapmıştım tabağı doldururken resmen kulağımda çınlıyo az koy az koy diye tekrar dinlemek lazım :) tavsiye ederim

Kızlar ben yeni girebildim
Kahvaltı 11:50
1haşlama yumurta
1dilim kepek ekmeği
1 bardak taze sıkılmış yeşil elma suyu
1 tatlı k. Kaymak
1 tatlı k.peynir
6 tane siyah zeytin
Yarım salatalık yarim domatez...

Kilom başlangıç 59.900
Cuma tartılamamıştım cumartesi yazmıştım kilomu yani 2 gün önce 56.300
Bugün tartıldım sabah.. 55.850

Hurma 6 tane yedim çünkü tatlı krizi geldi çikolata yemek istemedim zaten bol su içtim gece 1 saat yürüyüş yaptım 100 mekik ve 15 dk kondisyon yaptım

Havuç çorbası krema ve unlu değil içinde az miktarda pirinç var ve yağ da yok sadece süt 1 bardak geri kalan 2 buçuk bardak su az pirinç var o kadar :))) canim saatleri yazicam hep unutuyorum ya bide kahvaltı çok erken yapamıyorum oğlumla ilgilendiğim için

Benimde 2 gün olmasina ragmen karnım dümdüz oldu şimdiden musmutluyum

ne güzel. Geri dönüşü iyi olmuş senin için, sonra takım için elbette :)

Benimde belim inceldi

ne güzel haberler mutluluklar :)) Daim olsun İnşallah :)

Hiç hoşuma gıtmedı be ya okudukça zayıflama istegım coştu
Ne güzel yan gel Osman modundaydım

ayy ne güzel ne güzel kaptancığım. Rabbim artırsın, kilolar da gitsin hemencecik :)

Sevil bugun çok kötü oldum
Çizmekerımı gıyemedım bacaklar soba borusu gıbı olmuş ya

karar verdin ya o bcaka o çizmenin içine girecek artık İnşallah

Afiyet bal şeker olsun, yettiyse ne ala :))

cınım ya nasıl güzel motivasyon yazısı olmuş, İnşallah o 10 kg de geri gelmemek üzere gider :)

Allah sabır versin Kaptancığım, mekanları cennet olsun. İlk hedef 75 olsun devamı da gelir İnşallah :)

Sağol canım hedeflere bisi kalmadı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…