- 8 Haziran 2017
- 417
- 808
- 103
Çok etkili diyet yapıyoruz:)))
Böyle bi detoks, diyetisyen arkadaş önerdi. :)çorba detoksu ne kız bize de anlat :)
Amin canımAhaha Allah diyetinize zeval vermesin
çok uzun sıra yapmıyorum arada 3-4 gün yapıyorum faydası oluyorhe tamam o zaman bende akşam öyle yapayım. faydasını gördün mü peki
Ben 3 gündür yapıyorum dukan birası olarak zayiflatirmi bilmiyorum ama mideyi acaip derece de rahatlatıyor. Öyle ağrı falan da yapmıyorsoğutup içelim bakalım . şey duydum sodanın içine limon sıkıp her akşam içmeliymiş hazmı kolaylaştırıyomus doğru mu acaba sonuçta ikisi de asit miğde yi bozmasın
Galiba burda yer mi kapliyorum yoksa
Ben 3 gündür yapıyorum dukan birası olarak zayiflatirmi bilmiyorum ama mideyi acaip derece de rahatlatıyor. Öyle ağrı falan da yapmıyor
Kaç mekikle başladın canım ben 10 ile başladım her gün 10 arttiriyorum.Olur olur zamanla inşallah :))) başla canim ben çok faydasını görüyorum eşim "bi kaç günde ne kadar farketti belin inceldi"diyo
Aynen canim 10 'la başlamıştım ama 2 buçuk 3 yıl önce şimdi direk 100 yaptım çünkü alışkın vücudumKaç mekikle başladın canım ben 10 ile başladım her gün 10 arttiriyorum.
Bi 52 e ulaşayım belki 50 e kadar kalırım canimuff saçmalama :) ben asıl mezun olup gidicen diye üzülüyorum..
ben de baya memnunum ya, iyi geliyor bana da..
Bende klomen tedavisiyle gebe kaldım. Oncesinde de 2 ayda 6 kg verdiminşallah sen de bir an önce bebeğine kavuşursun şimdi ben meraktayım acaba bu iğne ve klomen ise yaradı mi bu ay oldu mu diye bakalim haftaya pazartesi bat
Bence sen hizlica verirsin zaten çok fazlan yokmuş. Yeni yıla fit girersin ne güzel. Bende 2-3 kg verebilsem çok iyi olacak.. kabanım bile olmuyo incecik şeyler giyiyorumAynen canim 10 'la başlamıştım ama 2 buçuk 3 yıl önce şimdi direk 100 yaptım çünkü alışkın vücudum
Benim alışkın olmadığı için ilk gün 10 tane de bile zorlandım birazdan 30 çekeceğimAynen canim 10 'la başlamıştım ama 2 buçuk 3 yıl önce şimdi direk 100 yaptım çünkü alışkın vücudum
nasıl peki çatlatma iğnesi de oldunuz mu..ben şimdi baya baya kendimi dinliyorum iğnenin ertesi gününden beri kasıklarımda hafif ağrı var bugün 8. günü iğnenin adet olacakmışım gibi yaniBende klomen tedavisiyle gebe kaldım. Oncesinde de 2 ayda 6 kg verdim
afiyet olsun çerezlerin biraz fazla olmuş8 antal fistigi ve 2 badem yeterli olurdu onun dışında iyi yani keşkeği 3 kasıktan fazla yemezsenBugunku menumu kiz uyurken yazayim
Sabah 11.00
İki yumurta peynirli
1 Domates
6-7 zeytin
Ara 15.00
Neskafe
Ara 17.00
Soda
6 findik
2 badem
8 antep fistigi
Aksam(muhtemelen) 18.30-19.00
Pirasa yemeği
Tavuklu keşkek
Yoğurt
Henuz yemedigim icin miktar yazamiyorum ama tabiki ayarinda olcak
Su 15 bardaği buldum geceye kadar 20 olur.
Spor 20 mekik
Aksam disari cikicaz yuruyus bildiririm
afiyet olsun rakip çok güzel bir menüBugün oruçtum
17.43
2 kase Kereviz, karnabahar, havuç, maydanoz çorbası( yağsız tuzsuz) bol limonlu
2 küçük but haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
Şu üç günde ne eksi görsem kârafiyet olsun rakip çok güzel bir menü
Bence sen hizlica verirsin zaten çok fazlan yokmuş. Yeni yıla fit girersin ne güzel. Bende 2-3 kg verebilsem çok iyi olacak.. kabanım bile olmuyo incecik şeyler giyiyorum
Siz zorlamayın kendinizi kızlar bende ilkte 5 10 her gün üzerine koyarak yaptım sonra sonra acilirsiniz vercez kiloları inat edin ben öyle yapıyorum ki en pis huyum inatBenim alışkın olmadığı için ilk gün 10 tane de bile zorlandım birazdan 30 çekeceğim
Yavaş yavaş ben 100 olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?