Acıması iyi aslında ama çok başlarında olmamalı, tavsiyem ısınma hareketleri yapman bir 5 dakika kadar, ısınmadan yapınca kaslar kasılıyor hareket kabiliyetini kaybediyorsundün akşam teyzemlere gittim akşam yemeğim pek diyet gibi olmadı ama yemek sonrası bitki çayı içtim . ve mekik çekemiyorum ya karın kaslarım çok acıyor 4 ten sonrası yok yani yine de 4-5 tane zorluyorum kendimi . ve yine sabah kahvaltı etmedim ılık limonlu su içtim bu akşam detox çorbası içeceğim.
bu akşam duş alıcam duştan sonra ısınma hareketleri ardından mekik ve bacak hareketleri yapıcam düzelmesi lazım çok can sıkıcı birsey ya gülerken bile acıyoAcıması iyi aslında ama çok başlarında olmamalı, tavsiyem ısınma hareketleri yapman bir 5 dakika kadar, ısınmadan yapınca kaslar kasılıyor hareket kabiliyetini kaybediyorsun
ayneen bende baaya kilo vermişim bi haftada galiba bendeki ödemdi çünkü aşırı wc ye çıktım o baaya farkettirdi banaBu arada şaka maka yemeyince veriliyormuş kilolar ahahaha :))
Bana kalırsa bende ödem çok attım ama göbeğimde küçülmedi değil belkide midem boştur diye böyle :)))ayneen bende baaya kilo vermişim bi haftada galiba bendeki ödemdi çünkü aşırı wc ye çıktım o baaya farkettirdi bana
inşallah böyle devam eder kilo verme hızımız :)Bende sabah tartılıyorum 63,400 den 62,300 :)
O reflüdendir kızarma hamur işindendirinşallah böyle devam eder kilo verme hızımız :)
annem kilo verdiğinde miğdem ferahladı diyodu benimde ferahlasın istiyorum miğdem hep dertli
hamur işi değilde kızartma hastasıyım yaa. hele biber kızartması üstü yoğurtlu domates soslu aman Allaahmm asla hayır diyemiyorum (diyete başladığımdan beri hiç yemedim demekki hayır denilebiliyomus) :)O reflüdendir kızarma hamur işindendir, Allahtan o alışkanlığımı hamileyken bıraktım hiç reflü olmamıştı bu yüzden
Aslında sana bir tarif verebilirim çok az zeytin yağına biberleri atıpta yapabilirsin.. bol yağa hiç gerek yok tadı aynıhamur işi değilde kızartma hastasıyım yaa. hele biber kızartması üstü yoğurtlu domates soslu aman Allaahmm asla hayır diyemiyorum (diyete başladığımdan beri hiç yemedim demekki hayır denilebiliyomus) :)
Afiyet olsun dün gece de benim tatlı krizi tuttu ama öyle böyle değilselam kızlar dün elektornik kesikti giremedim o yüzden dünkü menüm
sabah
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1 ck bal
domates salatalık
Ara 2 hurma
öğlen
100gr tavuk göğüs eti
salata ve ayran
Ara 2hurma
akşam
5-6 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
salata
1dilim tb ekmeği
Ara 7 çiğ fındık 1 hurma
dün canım çok tatlı çekiyordu o yüzden her ara öğünde hurma yedim
zeytin yağıyla yaptım bi kere de alışkın olmadığım için galiba zeytinyağının tadı bi garip geldiAslında sana bir tarif verebilirim çok az zeytin yağına biberleri atıpta yapabilirsin.. bol yağa hiç gerek yok tadı aynıben kabakta yapıyorum bu şekilde bir tatlı kaşığından bile az yağ kullanarak bazen sıfır yağ bayağı ii oluyo lezzeti :) tek sorun tuz benim için
keşke senin kadar sabırlı olabilsem dakka başı tartılıyorumBen tartılmak için yarını bekliyorum kızlar:)))
Sızma kullanırsan kokusu gelmez kızartmak için uygun oluyor, biz Manisa’dan köyden getirttiriyoruz çok memnunum köy işi bulursan çok iyi olurzeytin yağıyla yaptım bi kere de alışkın olmadığım için galiba zeytinyağının tadı bi garip geldi
arkadaşım getirdi muğladan babannesigil yapıyomuş alışmışız demekki ayçiçek yağınaSızma kullanırsan kokusu gelmez kızartmak için uygun oluyor, biz Manisa’dan köyden getirttiriyoruz çok memnunum köy işi bulursan çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?