Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

göbek var bende boyumda kısa olduğundan ne giyersem çok kötü duruyo şimdi gaza gelmişken kendime ket vurmazsam ilerde hiç vuramam sonra yuvarla beni yokuş aşağı
Hahah canim ya mekik çekmen lazım göbeğe başka türlü olmuyo benim ilkte mideme ağrı giriyodu geçti sonra kas oldu onlar :))

hem ptesi hemde cuma mi kilo bildirimi ??
tmmdir canim digerleri bende aksama tekrardan yazarim ozaman umarim gider kilolar

kizlar sizlerde seker ve tuz kullanimi ne durumda ??
bende sifir valla sifir ben bile inanamiyorum ama tuz bile atmiyorum yemeklerime tabiki kendim icin yaptiklarima :)

bende sifir valla sifir ben bile inanamiyorum ama tuz bile atmiyorum yemeklerime tabiki kendim icin yaptiklarima :)

Kızlar menüm sabah geç uyandik ogluşumla :))

Sabah 11:50
1 haşlama yumurta
1 kepek ekmeği
Yarım domatez
2 dilim salam(küçük)
1 tatlı k. Kaymak
6 zeytin
1 tatlı kaşığı peynir
1 bardak limonlu su

Öğlen 15:30
2 tane küçük mandalina
2 tane kuru kayısı
1 ceviz içi
4 tane fındık.
1 bardak su

Akşam:18:30
1 kase bulgur çorbası
1 kase yoğurt

menüm
sabah
2dilim tb ekmeği
yarım yumurta tavada
2 siyah zeytin
1kk süzme peynir
domates salatalık

Ara 2 hurma ve 2kaşık leblebi

öğlen
kepek ekmeğiyle yapılmış peynirli domatesli sandiviç ve çay

Ara 2 mandalina

akşam
1 lahmacun salata ve ayran

ah keske bende de sıfır olsa tuz değil ama şekeri çok arıyorum ben ya offf..şekerden kastın çay değil ,değil mi ben her şeyi dahil edip dedim de yalnız çayı şekersiz içiyorum 15 yıldır

afiyet olsun güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…