Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Detoks yerine geçti. Eşim bir koca karnabahar almış. Evirip çevirip iki gundur farkli yemek yapiyorum bende kendisi çorbadan memnun kalmasada yarin oglen icerim ben kalani. Yemegide aksama yeriz gene :)
Benim eşimde üzülerek bakıyor o çorbaları içince, ben de keyif alarak içmeye çalışıyorum. bazen bıkıyor insan ama vereceğimiz kg ler ile mutlu olacağız inşallah :))

Soğan kavurmayı sizde mi yapiyosunuz canisi :)
Evet çokta severim hele ki sabahları yumurta ile valla canım çekti ha

Akşam köfte yanında 1 dilim ekmek 1 dilim olaymış, daha iyi olurmuş çünkü öğlen 4 tane lezzet abidesi pişi var! ee az kaloride değil onlar. Neyseki spor var orada göz kırpan sevdim onları :)

Çubuk tarcın koydum kuzum çekmecede çikolata dolu ya ((
Ben bir yerde çikolata varsa onu mutlaka yerim, o yüzden hiç almıyorum eve bu ara iyi asılıyorum çünkü bozmamam lazım :) Sen de iyi dayanmışın ama maşallah

Bende sabah tartılıyorum 63,400 den 62,300 :)
Maşallah ya ne güzel sabahları hafif çıkıyorsunuz. Benim ki ter metabolizma daha ağır oluyorum

Güzel menü rakibem. Nasılsın sende durumlar nasıl ? sağlığın, sıhhatin...

Kizlar selam
Bosluk bulunca yazayim dedim hemen.
68 kilo ile basladim bakalim yarin kac cikicam.
Yarin sabah kaca kadar bildirim yapmamiz gerekiyor ?

Sabah :
Gec kaldigim icin 2 ceviz yedim.

Ara:
1 kivi
2 kuru kayisi
1 kahve

Oglen yemegim
100 gram kirmizi et
1 kucuk boy patates (mikrodalgada yagsiz)
Mantar
Cilek

Aksama da Şehriyecorbasi var.

Benim eksik olan spor herhalde.
Hic yapamiyorum halim yok.
Sadece yuruyorum giderken gelirken biraz o kadar

kullanici adi:sananesanane
yas:30
meslek:ev hanimi
boy:156
kilo:74
hedef:50
daha once hic katilmadim
kilo alma hikayemm: aslinda belkide dunyadaki en guzel sebepten dolayi kilo aldim cok zorlu bir surecten yani tup bebek surecinden gectim kullandigim ilaclar ve hamilelik yuvarlak bir top haline donmeme sebep oldu ee tabi boyda kisa olunca :)
cocuk sayisi:1

yasadigim sehir:londra
kilo vermeyi neden istiyorum:aynadan dolabim 36 beden elbiseyle dolu :)
medeni durumu:evli

kusura bakmayin iki parca halinde yazdim ama kizimi emziriyorum ayni anda :)

KAHVALTIsaat9: 2 dilim peynir
1domates
1salatalik
maydanoz
1yumurta

ARAsaat12: 2adet meyve
6findik
2ceviz

OGLEsaat15:salata
balik

ARAsaat18: 1 bardak ayran
1meyve

AKSAMsaat21: salata
yogurtlu brokoli

gece kizi emzirdigim icin gec uyudugumdan uyumadan yine 2meyve ve 1 bardak sut iciyorum

bu arada spor yapamiyorum kizimi tek birakip dusa giremedigim icin anca esimin gec gittigi gunler yapabiliyorum gerci onnun disinda kizi arabasina koyup disarda yuruyorum ama ozellikle spor yapmak icin malesef esimi beklemek zorunda kaliyorum aksamda 11-12de geliyor durum bu bide anason cayi tuketiyorum hem sutu arttiriyor hemde zayiflattigini gorendim arastirmalarimda ve en onemlisi gunde 3lt su tuketiyorum

saat 15:22 yeşil çay içiyorum bi yandan müşterinin biri baklava getirmiş ev yapımı hemde onu yememek için kendimle savaşıyorum öğleden önce bi tane yedim onun pişmanlığıyla yanıyorum ve direniyorum. kimse bişey getirmez normalde diyete başladım pastalar baklavalar salepler getiren getirene arkadaş bu nedir

canm sakin yeme bak bi dusun onu yedikten sonra icin rahatlamicak sana hic bir faydasida olmicak kaka pis ee yeme oyle seyler :)

Kızlar slm ben bu aralar menü paylaşamadım. Kardeşim doğum yaptı hastanedeyim cısslar fazla

En yakın zamanda aranıza dönerim inşallah

aaa ne güzel haber, maşallah.. tebrik ederim..

peki yarın kilo bildirimi yapamayacak mısın?

ah o pişiler yok mu ya, off of...

Kızlar tatlı krizi geliyo bana fikir verin yaaaa

buradaki bir arkadaşımız söylemişti, kulakları çınlasın, sıcak suya ya da süte kakao koyup içiyordu. bende de alışkanlık kald öyle.. dene istersen..

Kızlar ben bir iyi bir kötüyüm ilacın etkisi geçince çok kötü oluyorum

Siz nasılsınız ne kadar kilo verebildiniz..

hormonal mi dengesizlik oluyor?

geçmiş olsun çok..

kasların çok acıyorsa, magnezyum alabilirsin.

Bu arada şaka maka yemeyince veriliyormuş kilolar ahahaha :))

ahahahah.. uzun süre böyle gidersen metabolizmanı bozarsın bak.. dikkatli ol..

iki gündür sabah wc den sonra tartılıyorum 52.8 im tam bir kilo 2 gram vermişim

süper kıııızzzz.. valla süper.. ne diyem..

Bende sabah tartılıyorum 63,400 den 62,300 :)

seni de iki kere tebrik ediyorum ya.. süpersiniz kızlar.. bak haftaya da bu performansı bekliyorum..

inşallah böyle devam eder kilo verme hızımız :)
annem kilo verdiğinde miğdem ferahladı diyodu benimde ferahlasın istiyorum miğdem hep dertli

inşallah devam eder

yarın öğlene kadar yapın kızlar.. özellikle yeni giren arkadaşlar, gruba girdiği gün ki ve yarın ki kilolarını yazsınlar ki farkı görelim..

selamlar bende gruba katilabilirmiyim ??

gel canım gel...

hoş geldin.. inşallah birlikte veririz.. her akşam menü paylaşımı istiyoruz. menülerin altında, içtiğin su miktarı ve sporları da eklemeni istiyoruz.
pazartesi ve cuma öğlene kadar kilo bildirimi istiyoruz.

canm sakin yeme bak bi dusun onu yedikten sonra icin rahatlamicak sana hic bir faydasida olmicak kaka pis ee yeme oyle seyler :)
yemedim onun yerine gittim altınbaşak ligh püsküüt aldım ketentohumlu kepekli olanından yavan yavan onu yiyorum kan şekerim düşekti yoksa

ay kızlar bütün gün yoktum.. farketmişinizdir umarım.. yokluğum belli oluyordur.. yarından başlayarak 3 günlük bir performans çalışmamız var iş yerinde.. çok yoğun olacağım.. yarın kilo bildirimlerini erkenden yapın beni üzmeyin. ben de fırsat bulur bulmaz ayarlamaları yapayım paylaşayım geç kalmayalım iyi mi..

uslu durun.. :)

bu arada hiç içtiğim suyu yazmamışım diyet yapsamda yapmasamda günlük 1,5 - 2 litre su içiyorum alışkanlık olmuş hiç yazmak aklıma gelmemişti :)

ay ne güzel yoğun iş tempoları ben oturuyom bu aralar kış gelince oturma faslı ders çalışıyorum bende napıyım boş durmak hiç hoş değil. Kolay gelsin inşallah yoğunluğun istediğin üzere verimli geçer. sabah tartılır tartılmaz yazacağım :)

Ayy canim ya kuzum sende kilo yok zaten ne takiyosun o kadar

hoşgeldin çok şükür bebeğine kavuşmuşsun kilo nedir ki onu da verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…