Benim eşimde üzülerek bakıyor o çorbaları içince, ben de keyif alarak içmeye çalışıyorum. bazen bıkıyor insan ama vereceğimiz kg ler ile mutlu olacağız inşallah :))Detoks yerine geçti. Eşim bir koca karnabahar almış. Evirip çevirip iki gundur farkli yemek yapiyorum bendekendisi çorbadan memnun kalmasada yarin oglen icerim ben kalani. Yemegide aksama yeriz gene :)
Evet çokta severim hele ki sabahları yumurta ile valla canım çekti haSoğan kavurmayı sizde mi yapiyosunuz canisi :)
Akşam köfte yanında 1 dilim ekmek 1 dilim olaymış, daha iyi olurmuş çünkü öğlen 4 tane lezzet abidesi pişi var! ee az kaloride değil onlar. Neyseki spor var orada göz kırpan sevdim onları :)Menum
Sabah kalkar kalmaz 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
2 tane yulaflı krep
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 salatalık
1 ceri domates
Ara
2 şekersiz çay
Öğlen
4 tane küçük pişi
1 ceri domates
Akşam
1 tabak tarhana çorbası
3 ızgara köfte
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
Genel
1.5 litre civarında su
1 litre detoks suyu
Spor
25 mekik
50 squat
3 saat yoğun tempolu temizlik
Ben bir yerde çikolata varsa onu mutlaka yerim, o yüzden hiç almıyorum eve bu ara iyi asılıyorum çünkü bozmamam lazım :) Sen de iyi dayanmışın ama maşallahÇubuk tarcın koydum kuzum çekmecede çikolata dolu ya((
Bende onu bu hafta farkettimBu arada şaka maka yemeyince veriliyormuş kilolar ahahaha :))
Maşallah ya ne güzel sabahları hafif çıkıyorsunuz. Benim ki ter metabolizma daha ağır oluyorumBende sabah tartılıyorum 63,400 den 62,300 :)
Güzel menü rakibem. Nasılsın sende durumlar nasıl ? sağlığın, sıhhatin...selam kızlar dün elektornik kesikti giremedim o yüzden dünkü menüm
sabah
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1 ck bal
domates salatalık
Ara 2 hurma
öğlen
100gr tavuk göğüs eti
salata ve ayran
Ara 2hurma
akşam
5-6 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
salata
1dilim tb ekmeği
Ara 7 çiğ fındık 1 hurma
dün canım çok tatlı çekiyordu o yüzden her ara öğünde hurma yedim
Ben tartılmayınca kilomu kontrol edemiyorum valla. Diğer türlü kayış kopuyor bendekeşke senin kadar sabırlı olabilsem dakka başı tartılıyorumalışkanlık olmuş tartılmak ama karar verdim haftaya pazartesiden cumaya kadar hiiç tartılmıycam
saat 15:22 yeşil çay içiyorum bi yandan müşterinin biri baklava getirmiş ev yapımı hemde onu yememek için kendimle savaşıyorum öğleden önce bi tane yedimonun pişmanlığıyla yanıyorum ve direniyorum. kimse bişey getirmez normalde diyete başladım pastalar baklavalar salepler getiren getirene arkadaş bu nedir
Kızlar slm ben bu aralar menü paylaşamadım. Kardeşim doğum yaptı hastanedeyim cısslar fazla
En yakın zamanda aranıza dönerim inşallah
Menum
Sabah kalkar kalmaz 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
2 tane yulaflı krep
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 salatalık
1 ceri domates
Ara
2 şekersiz çay
Öğlen
4 tane küçük pişi
1 ceri domates
Akşam
1 tabak tarhana çorbası
3 ızgara köfte
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
Genel
1.5 litre civarında su
1 litre detoks suyu
Spor
25 mekik
50 squat
3 saat yoğun tempolu temizlik
Kızlar tatlı krizi geliyo bana fikir verin yaaaa
Kızlar ben bir iyi bir kötüyüm ilacın etkisi geçince çok kötü oluyorum
Siz nasılsınız ne kadar kilo verebildiniz..
Günaydın kızlar dünden bu güne 400 gr vermişim.. dün nerdeyse hiç birşey yemedim. Sadece çorba ve yumurta akşamda muz yiyebildim, boğazlarım şiş malum zorlanıyorum yerken, artı günün çoğunu uyuyarak geçirdim, bağışıklığım için vitamin aldım.. spor yapamadığım için üzgünüm ama hiç gücüm yok, ağrılarımda cabası
Su çok içmeye çalışsamda boğazımdan ötürü anca 1,5 litre, kekik çayı ve ballı zencefil çayı içtim.
Ama bugün toparlanmam lazım henüz yeni uyandım kahvaltıda yumurta yanınada ne yesem hiç bilmiyorum, kabak ızgara yapabilirim, yağsız teflon tavada hızlıca pişirip yiyicem, yanına taze sıkılmış portakal suyu.. ekmek yemicem, ama yarım patates haşlayabilirim.
kasların çok acıyorsa, magnezyum alabilirsin.dün akşam teyzemlere gittim akşam yemeğim pek diyet gibi olmadı ama yemek sonrası bitki çayı içtim . ve mekik çekemiyorum ya karın kaslarım çok acıyor 4 ten sonrası yok yani yine de 4-5 tane zorluyorum kendimi . ve yine sabah kahvaltı etmedim ılık limonlu su içtim bu akşam detox çorbası içeceğim.
Bu arada şaka maka yemeyince veriliyormuş kilolar ahahaha :))
iki gündür sabah wc den sonra tartılıyorum 52.8 im tam bir kilo 2 gram vermişim
Bende sabah tartılıyorum 63,400 den 62,300 :)
inşallah böyle devam eder kilo verme hızımız :)
annem kilo verdiğinde miğdem ferahladı diyodu benimde ferahlasın istiyorum miğdem hep dertli
Kizlar selam
Bosluk bulunca yazayim dedim hemen.
68 kilo ile basladim bakalim yarin kac cikicam.
Yarin sabah kaca kadar bildirim yapmamiz gerekiyor ?
Sabah :
Gec kaldigim icin 2 ceviz yedim.
Ara:
1 kivi
2 kuru kayisi
1 kahve
Oglen yemegim
100 gram kirmizi et
1 kucuk boy patates (mikrodalgada yagsiz)
Mantar
Cilek
Aksama da Şehriyecorbasi var.
Benim eksik olan spor herhalde.
Hic yapamiyorum halim yok.
Sadece yuruyorum giderken gelirken biraz o kadar
selamlar bende gruba katilabilirmiyim ??
kullanici adi:sananesanane
yas:30
meslek:ev hanimi
boy:156
kilo:74
hedef:50
daha once hic katilmadim
kilo alma hikayemm: aslinda belkide dunyadaki en guzel sebepten dolayi kilo aldim cok zorlu bir surecten yani tup bebek surecinden gectim kullandigim ilaclar ve hamilelik yuvarlak bir top haline donmeme sebep oldu ee tabi boyda kisa olunca :)
cocuk sayisi:1
yemedim onun yerine gittim altınbaşak ligh püsküüt aldım ketentohumlu kepekli olanından yavan yavan onu yiyorum kan şekerim düşekti yoksacanm sakin yeme bak bi dusun onu yedikten sonra icin rahatlamicak sana hic bir faydasida olmicak kaka pis ee yeme oyle seyler :)
ay ne güzel yoğun iş tempoları ben oturuyom bu aralar kış gelince oturma faslı ders çalışıyorum bende napıyım boş durmak hiç hoş değil. Kolay gelsin inşallah yoğunluğun istediğin üzere verimli geçer. sabah tartılır tartılmaz yazacağım :)ay kızlar bütün gün yoktum.. farketmişinizdir umarım.. yokluğum belli oluyordur.. yarından başlayarak 3 günlük bir performans çalışmamız var iş yerinde.. çok yoğun olacağım.. yarın kilo bildirimlerini erkenden yapın beni üzmeyin. ben de fırsat bulur bulmaz ayarlamaları yapayım paylaşayım geç kalmayalım iyi mi..
uslu durun.. :)
Ayy canim ya kuzum sende kilo yok zaten ne takiyosun o kadarsaat 15:22 yeşil çay içiyorum bi yandan müşterinin biri baklava getirmiş ev yapımı hemde onu yememek için kendimle savaşıyorum öğleden önce bi tane yedimonun pişmanlığıyla yanıyorum ve direniyorum. kimse bişey getirmez normalde diyete başladım pastalar baklavalar salepler getiren getirene arkadaş bu nedir
sağol canım uğraşıyorum bakalim bebek ve diyet işiyle..sende durumlar nasılMaşallah ya ne güzel sabahları hafif çıkıyorsunuz. Benim ki ter metabolizma daha ağır oluyorum
Güzel menü rakibem. Nasılsın sende durumlar nasıl ? sağlığın, sıhhatin...
hoşgeldin çok şükür bebeğine kavuşmuşsun kilo nedir ki onu da verirsinkullanici adi:sananesanane
yas:30
meslek:ev hanimi
boy:156
kilo:74
hedef:50
daha once hic katilmadim
kilo alma hikayemm: aslinda belkide dunyadaki en guzel sebepten dolayi kilo aldim cok zorlu bir surecten yani tup bebek surecinden gectim kullandigim ilaclar ve hamilelik yuvarlak bir top haline donmeme sebep oldu ee tabi boyda kisa olunca :)
cocuk sayisi:1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?