- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
hersey dahil canimah keske bende de sıfır olsa tuz değil ama şekeri çok arıyorum ben ya offf..şekerden kastın çay değil ,değil mi ben her şeyi dahil edip dedim de yalnız çayı şekersiz içiyorum 15 yıldır
Gezmelere bile gittim canımCanim ya bittiyse güzelce dinlen bari
aaa ne güzel haber, maşallah.. tebrik ederim..
peki yarın kilo bildirimi yapamayacak mısın?
ah o pişiler yok mu ya, off of...
buradaki bir arkadaşımız söylemişti, kulakları çınlasın, sıcak suya ya da süte kakao koyup içiyordu. bende de alışkanlık kald öyle.. dene istersen..
hormonal mi dengesizlik oluyor?
geçmiş olsun çok..
kasların çok acıyorsa, magnezyum alabilirsin.
ahahahah.. uzun süre böyle gidersen metabolizmanı bozarsın bak.. dikkatli ol..
süper kıııızzzz.. valla süper.. ne diyem..
seni de iki kere tebrik ediyorum ya.. süpersiniz kızlar.. bak haftaya da bu performansı bekliyorum..
inşallah devam eder
yarın öğlene kadar yapın kızlar.. özellikle yeni giren arkadaşlar, gruba girdiği gün ki ve yarın ki kilolarını yazsınlar ki farkı görelim..
gel canım gel...
hoş geldin.. inşallah birlikte veririz.. her akşam menü paylaşımı istiyoruz. menülerin altında, içtiğin su miktarı ve sporları da eklemeni istiyoruz.
pazartesi ve cuma öğlene kadar kilo bildirimi istiyoruz.
Canım öncelikle hoşgeldin aramızabu durumda benim yarin kilo bildirimi yapmam gerek :) eminim bi cok arkadas uyudu bile saat farki oldugu icin ben daha yarim saat sonra aksam yemegimi yicem
hayirdir canimKızlar o kadar moralim bozuldu ki bu akşam anlatamam
tesekkurler :)Canım öncelikle hoşgeldin aramıza
Merak etme bizde de saat pek geç değil en azından benim için
Hayırdır kuzum nolduKızlar o kadar moralim bozuldu ki bu akşam anlatamam
Şekerli ama kuzu bu satte kilo aldırmaz mi canın tatlı mi çekiyoKızlar ara öğün öğle vs yiyemedim çünkü uyudum.. uyandıktan sonra köfteli çorba yaptım yanınada kısır iki yemek zeytinyağı kullandım gerisini biliyorsunuz zaten içinde yok yok bayağı iyi geldi :) Yarınde yerim oh mis :)) Yarın olsun bakalım kaça inicek kilom, yalnız bu saatte portakal yesem yarım mesela çokmu kötü olur
Aslında canım ekşi birşeyler çekiyo ama vazgeçtim yemicem :)Şekerli ama kuzu bu satte kilo aldırmaz mi canın tatlı mi çekiyo
Dayan canim yarın tartı günü:))Aslında canım ekşi birşeyler çekiyo ama vazgeçtim yemicem :)
Ayy evettt :))Dayan canim yarın tartı günü:))
Ya malum gününüzde sizinde karniniz sisiyo mu kızlarAslında canım ekşi birşeyler çekiyo ama vazgeçtim yemicem :)
Tabi ki :)Ya malum gününüzde sizinde karniniz sisiyo mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?