Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaayyddıııınnnn kızlar öncelikle hayırlı cumalar gününüz en mikemmel şekilde geçsin :) dün akşam yarım kase mercimek çorbası yarım kase de bulgur pilavı yedim . yemek yemeden 30 dk önce tarçınlı sütlü kahve içtim yemekten sonra dukan birası zorlaya morlaya mekik 4 tane anca çekebildim çok ağrıyor haala sabahta tabiki yine kahvaltı yapmadım çünkü uyku ağır bastı ılık limonlu su içtim iş yerine geldim diyet püsküütü yedim bi tane.
sabah tartıldığımda 52.7 ydim

2 doğumumu yaptım 7 ay oldu.78 hamile kaldım.92 doğuma gittim.86 çıktım ve şuan yine 92 yim.artık nefes alamıyorum.çabuk yoruluyorum.ama acayip iştahım var.acıkınca ne bulursam atıyorum ağzıma.buarada emziriyorum.ne yapıcağımı bilmiyorum

nefertityy ...bugün cuma ben ilk defa katili ama lütfen beni de aranıza alın. Diyetisyene de gitmeme rağmen bi türlü kilo veremiyorum.bu grup bana iyi gelebilir.

hoş geldin canım :) gruba sürekli günlük olarak ne yaptığını nasıl beslendiğini yazıyorsun daha sonra seni gruba alıp almayacaklarına karar veriyorlar

Mümkün olduğu kadar tüketmemeye gayret ediyorum cnm
Onun yerine daha çok yeşillik yiyorum su içiyorum öğlen evde değilsem tb yada çavdar ekmeginde sandiviç yada tostla geçiriyorum eğer yakında lokanta yerine fastfood varsa

Kilo Bildirimi
Başlangıç tarihi:
30 Kasım 2017
Başlangıç kilosu: 70.00
8 aralık cuma: 68.00
Fark: 2
Hedef kilo: 55

Şimdi kahvaltı yapacağım listem... 1 dilim tam buğday ekmeği...peynir..iki zeytin..1 haşlanmış yumurta..misafirim olduğu için onlara hatirladiklarim dan 1 biber..iki patates köftesi..yarım kaşık şekerli çay malesef şekersiz içemiyorum diyetisyen ime de söyledim belki vazgeçeriz yavaş yavaş. Kahvaltı listem bu..normalde 8 buçuk saatim ama bugün evdeyim ve misafirim var oyuzden.

Diyetlerinizin yanına ek bi şey iciyormusunuz bitki çayı gibi.tecrubelerinizi paylaşılmasınız...ben yeşil çay içtim bu sabaha karına.

Günaydın kızlar,

Başlangıç kilom 63.400
Bugün 61.800

Ok ben biraz şike yaptım hastalandım ama bu kadar vereceğimi beklemiyordum doğrusu :)))

Elliyi görmeme çok az kaldı umarım bir terslik olmaz

Bu arada bugün spora kaldığım yerden devam edicem, ayrıca korse taktım :)) iyice incelemeyi bekliyorum

ne güzel kilon..ben o kadar düşmeyi istemiyorum 59.9 u görsem yeter
ben emzirme döneminde 20 kilo verdim canm 9 ayda
Günaydın kızlar,

Başlangıç kilom 63.400
Bugün 61.800

Ok ben biraz şike yaptım hastalandım ama bu kadar vereceğimi beklemiyordum doğrusu :)))
hedefine yakınsın sanırım ne güzel

Diyetlerinizin yanına ek bi şey iciyormusunuz bitki çayı gibi.tecrubelerinizi paylaşılmasınız...ben yeşil çay içtim bu sabaha karına.
Benim klasik her sabah kalkar kalkmaz 1 bir bardak suya yarım limon sıkıp içiyorum vücuttaki toksinleri atıyormuş
Diyet yapsam da yapmasam da yeşil çayı içiyorum midemi acaip rahatlatıyor
Ama bu aralar dukan birası yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…