- 8 Haziran 2017
- 417
- 808
- 103
kötü birşey yok, arada böyle canımı sıkacak olaylar oluyor, elimde olmayan.. kimseye zarar vermeyeyim diye yatıp uyuyorum bende :)
ya geçmiş olsun baya kötüsün demek.. ben hasta olduğumda hiç bu kadar yemekten içmekten kesildiğimi hatırlamıyorum.. oburum ben..
saol kuzum.. ocak ayına kadar 5 kilo vermek istiyorum.. işim çok zor.
ben prensip edindim geceleri birşey yememeye çalışıyorum. nadiren bazı zamanlarda oburluk yapabiliyorum..
normal normal.. acıyorsa çalışıyor demektir..
saol canım benim.. sen de gözümden kaçmıyorsun :)
gel canım gel.. ben emzirmiyorum ama, kilo vermeye çalışıyorum :)
helal olsun..
beni baya tok tutuyordu.. umarım memnun kalırsın..
vay be çok iyi.. tartılmadan durabiliyorsan tartılma bence...
bilmem ki, ben onu kaçamak olarak görmüyorum sabah öğünümdü o benim..
aynı durum haftasonları özellikle bende de oluyor ki.. yalnız kaldığımda fln, ne yesem hemen diye düşüncelerim atağa geçiyor.
onlar insan mı acaba ya? onlar Allahın bir lütfu :)
ben her daim yiyebilirim mesela.. benim beynim obur..
nefertityy ...bugün cuma ben ilk defa katili ama lütfen beni de aranıza alın. Diyetisyene de gitmeme rağmen bi türlü kilo veremiyorum.bu grup bana iyi gelebilir.
Mümkün olduğu kadar tüketmemeye gayret ediyorum cnmmenü güzel afiyet olsun
bana da biraz az geldi...afiyet olsun canım
güzel menu
güzelmiş menün..temizlik olunca ben ce spora gerek yok
afiyet olsun..ekmek tüketmiyormusun canım
günaydın. nasıl etiketleyeceğimi bilemedim
hayirdir canim
noldu peki? böyle yazıp gidiyorsun merak ediyoruz..
Akşam kuzenlerdeydik birisi çeyiz için gecelik falan satıyordu bana gösterdiler Yengem o kadar insan için de olur mu o gecelikler ona giyse patlatir dedi
bu yengeler hep mi patavatsız olur yaa
Anladım canım çok teşekkür ederim..yazmaya çalışırım ins.hoş geldin canım :) gruba sürekli günlük olarak ne yaptığını nasıl beslendiğini yazıyorsun daha sonra seni gruba alıp almayacaklarına karar veriyorlar
Oluyor demek ki bendeki de inat değil mi o tarti da hedef kilomu göreceğim
ben yeşilyay bazen 5i birarda bazen 7 otlu bitki çayı içiyorumDiyetlerinizin yanına ek bi şey iciyormusunuz bitki çayı gibi.tecrubelerinizi paylaşılmasınız...ben yeşil çay içtim bu sabaha karına.
ne güzel kilon..ben o kadar düşmeyi istemiyorum 59.9 u görsem yetergünaayyddıııınnnn kızlar öncelikle hayırlı cumalar gününüz en mikemmel şekilde geçsin :) dün akşam yarım kase mercimek çorbası yarım kase de bulgur pilavı yedim . yemek yemeden 30 dk önce tarçınlı sütlü kahve içtim yemekten sonra dukan birası zorlaya morlaya mekik 4 tane anca çekebildim çok ağrıyor haalasabahta tabiki yine kahvaltı yapmadım çünkü uyku ağır bastı ılık limonlu su içtim iş yerine geldim diyet püsküütü yedim bi tane.
sabah tartıldığımda 52.7 ydim
ben emzirme döneminde 20 kilo verdim canm 9 ayda2 doğumumu yaptım 7 ay oldu.78 hamile kaldım.92 doğuma gittim.86 çıktım ve şuan yine 92 yim.artık nefes alamıyorum.çabuk yoruluyorum.ama acayip iştahım var.acıkınca ne bulursam atıyorum ağzıma.buarada emziriyorum.ne yapıcağımı bilmiyorum
hedefine yakınsın sanırım ne güzelGünaydın kızlar,
Başlangıç kilom 63.400
Bugün 61.800
Ok ben biraz şike yaptım hastalandım ama bu kadar vereceğimi beklemiyordum doğrusu :)))
etiketlemeyi nasıl yaptınızKilo Bildirimi
Başlangıç tarihi: 30 Kasım 2017
Başlangıç kilosu: 70.00
8 aralık cuma: 68.00
Fark: 2
Hedef kilo: 55
nefertityy
Benim klasik her sabah kalkar kalkmaz 1 bir bardak suya yarım limon sıkıp içiyorum vücuttaki toksinleri atıyormuşDiyetlerinizin yanına ek bi şey iciyormusunuz bitki çayı gibi.tecrubelerinizi paylaşılmasınız...ben yeşil çay içtim bu sabaha karına.
Kimi etikeetiketlemek istiyorsanız kullanıcı adının başına @ koyunetiketlemeyi nasıl yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?