Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne yapmam gerekiyor.neresınden nasıl başlıyacam bilmiyorum
ben tartıda 80 i gördüğümde bebeğimm 5.5 aylıktı 6 sene kadr önce..
ağbimin bir sözü kendime gelmeme neden oldu başladım..abur cuburu hayatımdan çıkardım..akşam yemeğimi 6 dan önce bitirdim.8 den sonra meyve yemeyi bıraktım..herşeyi de yedim gayet doyurucuydu menülerim.spor olarak genelde yürüyüş yaptım.kararlı olmak gerekiyor gerisi geliyor..her hafta tartıda verilen kilolar aynada incelmeye şekillenmeye başlayan beden in verdiği haz tarif edilemez.emzirdiğin için sıvı alımın en az 3 lt olmalı bu arada

Gunaydin kizlar malesef sabitim 66.2
Dune kadar artiydim dun patates detoksu yaptim sabit olabildim anca.

Etkin katilim gostermedigimin farkimdayim nedense motivasyonum dusuk

Elliyi görmeme çok az kaldı umarım bir terslik olmaz

Bu arada bugün spora kaldığım yerden devam edicem, ayrıca korse taktım :)) iyice incelemeyi bekliyorum
korse fayda ediyor mu ya bende aldım bi tane ama rahatsız ediyo diye takmıyorum hiç düzenli takmanın faydası olur mu ki

canım diyetisyene falan gıttınmı peki.ben çok acıkıorum özellikle akşamları.ne bulursam tıkıyorum ağzıma.ban günlük örnek ne yediklerini yazrmısın canım.bide ben süt sağıyorum işe gidince bırakmak için.oda beni çok halsiz bırakıyor.

amaan listede kimse kalmamış canım bu arada zen71 nereye gitti haberin var mi

Canjm en son 9da aksam yemegimi yiyorum gec yemek zorunda kaliyorum enzirdigim icin gece hep ayaktayim ve asiri acikiyorum

Biz seninle hemen hemen ayniymisiz canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…