- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
ne güzel kilon..ben o kadar düşmeyi istemiyorum 59.9 u görsem yeter
ben emzirme döneminde 20 kilo verdim canm 9 ayda
hedefine yakınsın sanırım ne güzel
teşekkür ederimKimi etikeetiketlemek istiyorsanız kullanıcı adının başına @ koyun
ben tartıda 80 i gördüğümde bebeğimm 5.5 aylıktı 6 sene kadr önce..ne yapmam gerekiyor.neresınden nasıl başlıyacam bilmiyorum
korse fayda ediyor mu ya bende aldım bi tane ama rahatsız ediyo diye takmıyorum hiç düzenli takmanın faydası olur mu kiElliyi görmeme çok az kaldı umarım bir terslik olmaz
Bu arada bugün spora kaldığım yerden devam edicem, ayrıca korse taktım :)) iyice incelemeyi bekliyorum
geçen haftaki kilon ve bu haftaki kilon arasındaki farkı bul çıkan sonucu geçen haftaki kilona bol ve yüzle çarpBu yüzde yi nasıl hesapliyosunuz ya
ben tartıda 80 i gördüğümde bebeğimm 5.5 aylıktı 6 sene kadr önce..
ağbimin bir sözü kendime gelmeme neden oldu başladım..abur cuburu hayatımdan çıkardım..akşam yemeğimi 6 dan önce bitirdim.8 den sonra meyve yemeyi bıraktım..herşeyi de yedim gayet doyurucuydu menülerim.spor olarak genelde yürüyüş yaptım.kararlı olmak gerekiyor gerisi geliyor..her hafta tartıda verilen kilolar aynada incelmeye şekillenmeye başlayan beden in verdiği haz tarif edilemez.emzirdiğin için sıvı alımın en az 3 lt olmalı bu arada
evet canım öyle bir şey olsa başı sen çekersin malesef neden hic katılmaz olsun önce öyle değildinnefertityy canim ceza olayina mi girsek menu yazmayan ve etkin katilim gostermeyenler icin,en basta benden baslayabilirsiniz tabi
boy kilo kaçtı ki sanki çok da abartılı bir kilon yoktu ben mi yanlış hatırlıyorumAkşam kuzenlerdeydik birisi çeyiz için gecelik falan satıyordu bana gösterdiler Yengem o kadar insan için de olur mu o gecelikler ona giyse patlatir dedi
amaan listede kimse kalmamış canım bu arada zen71 nereye gitti haberin var mi***13.TAKIM 547. ETAP***
nefertityy (75,0//%)
lina0156 (66,6//%) mezun olmak istiyor
masal3487(66,2//%)
Bydelikız (68,5//%)
Bademellaa (57,8//%)
13. Takım Ortalaması:%
son durumumuz da bu arkadaşlar.. iyi ki yeni arkadaşlarımız da gelmiş, ne kadar az kalmışız.. bademellaa bile kıdemli oldu artık :)
ben gelicem bir ara listeleri toparlamak için.. dediğim gibi 3 gün biraz yoğunum.. inşallah yüz akıyla çıkarım..
öptüm sizi..
Yuh ne kadar patavatsiz biriymis ozaman ne yapiyorsun zayiflayim agZini kapatiyorsun canimAkşam kuzenlerdeydik birisi çeyiz için gecelik falan satıyordu bana gösterdiler Yengem o kadar insan için de olur mu o gecelikler ona giyse patlatir dedi
Canjm en son 9da aksam yemegimi yiyorum gec yemek zorunda kaliyorum enzirdigim icin gece hep ayaktayim ve asiri acikiyorumtamam kuzum merakla bekliyorum
vay be.. bu yeni kızların enerjileri süper..
sizden çok şey öğreniyorum..
afiyet olsun.. saat farkı öyle oluyor.. oranın saatiyle kaç gibi yiyorsun?
noldu peki? böyle yazıp gidiyorsun merak ediyoruz..
yemedin dimi :)
e olsun normal böyle.. sağlıklı olduğumuzun habercisi bunlar.. şikayet etme.. gerçek kilo değil ki.. ödem.. bir kaç gün sonra geçecek..
Biz seninle hemen hemen ayniymisiz canim :)Kullanıcı Adı :umudum2
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginizgretmen
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :153
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :doğum ve pasta hastası olmam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?daha güzel ve sağlıklı olmak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır
Ben beceremem yageçen haftaki kilon ve bu haftaki kilon arasındaki farkı bul çıkan sonucu geçen haftaki kilona bol ve yüzle çarp
66.6-66=0.600
0.600÷66.6=0.00900
0.0090×100=0.90
Korse ile belini inceltenler var ama ne kadar fayda eder hic bilmiyorum acikcasi deneyip gorucez :)korse fayda ediyor mu ya bende aldım bi tane ama rahatsız ediyo diye takmıyorum hiç düzenli takmanın faydası olur mu ki
1.63 boy 68 kilo bu sabah tarti da çıkanboy kilo kaçtı ki sanki çok da abartılı bir kilon yoktu ben mi yanlış hatırlıyorum
gecelik patlatacak kadar değil sonuçta ne terbiyesizlik yapmış yengen çok kırıcı1.63 boy 68 kilo bu sabah tarti da çıkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?