Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaa lütfen bana ust bacak basen kalca eritme hakkında bilgi verin.
Neyi nasıl yapmam lazım bilemiyorum.

Nettense buraya daha çok güveniyorum. En azından denenmiş işe yaramış şeyler söylüyorsunuz

Kızlar. Oglen yemeğimi 12 de yedim kıymalı karnabahar yogurt yayla çorbası biraz önce ara öğünümü de yedim 2 saat erkenden. Ofiste 16:30 da Doğum günü kutlaması var. Pasta en sevdiğimden vişneli çikolatalı. Ben daha su an dünyaları yemek istiyorum. yine yeme krizim tutmak üzere. 1 kahve sayısız cay içtim nafile. Aç değilim midem dolu.

Canim yersen devamı gelir benimde dün gece geldi kriz ama nasıl tuttum kendimi çok şükür bozmadım yoksa dolap boşalmıştı

Canim yersen devamı gelir benimde dün gece geldi kriz ama nasıl tuttum kendimi çok şükür bozmadım yoksa dolap boşalmıştı
Anlamıyorum ki kriz getirecek bir sey de yapmadım. Ama o pastanın varlığı beni tırmalıyor. Ofistekiler şeker yemediğimi bilir o pastayı zaten yiyemem. Bu benim frenim. Ama sonra ne olacak gidip sağlıklı olan şeylerden fazla fazla yiyeceğim.

Tavsiyem ufak bir dilim ye yaklasik 200kcal kadar yemis olursun.. ve eve kadar yuru

Tavsiyem ufak bir dilim ye yaklasik 200kcal kadar yemis olursun.. ve eve kadar yuru
Eve yürüyemem çok uzak
Hazir gıdalar tüketmiyorum bu benim imzam gibi bir sey. Çok nadir şekerli ev yapımı tarzında seyler yedigim oldu. Ama pasta bunun çok ötesinde. Ofiste bunu değiştiremem.
Bu histen yemeden uzaklaşman lazım. Benin anlamadığım bunu tetikleyecek seyler yemedim neden böyle oluyor..

kendini dizginle bi şekilde tarçınlı su falan iç hiç yapamıyosan max bir çatal al ucundan. başka alma maksat nefsin körelsin

benimde şuan canım acayip çikolatalı şeyler istiyor ama su içerek bastırmaya çalışıyorum ama basmıyo malesef

Yemedigin yiyemedigin için oluyor canim

İnanirmisin dün gece midem oyle bir kazindi ki. Uyuyamadim bir sure acliktan. Ama su bile icmedim direttim

Canim senin adina cok sevindim ah bende keske hic yemesem ki yemiyorum ha 2 haftadir super gidiyor :)) ama bizim hormonlarimiz var kadinlarin hani su ozel gunlerde, cok takilmamak lazim arada koyver gitsin caaaanim :)))

kızlar yaa turşu kilo yapar mı bu aralar felaket turşuya sardım 3 gündür her öğün yiyesim geliyo deli gibi de su içiriyo ama bilemedim :/
Canım tuzlu olduğundan ödem yapar. Şişersin :)

Kızlar yaaa lütfen bana ust bacak basen kalca eritme hakkında bilgi verin.
Neyi nasıl yapmam lazım bilemiyorum.

Nettense buraya daha çok güveniyorum. En azından denenmiş işe yaramış şeyler söylüyorsunuz
Benim basen problemim var canım. Zamanında 120 cm iken callanetics ile 98 cm kadar incelmiştim. 44 beden ilken 36 bedene düşmüştüm 6-7 ayda.
Sonra onu bıraktım tekrar kilo aldım falan 105cm olmuştu. 38 beden olmuştum. Kilo aldığım an basenlerden alıyorum canım. Bildiğin basen pörtlüyor hani abartmıyorum. Geçen aynaya baktım basenler yine gidiyor. Hemen dur dedim. Basen eritme egzersizi yapıyorum plates bandıyla.

Kuzum gerçi daha iyi biliyorsundur benden ama leblebi falan ye ara öğününde. Çay içince acıkıyorum acaba sen de öyle misin

İnanirmisin dün gece midem oyle bir kazindi ki. Uyuyamadim bir sure acliktan. Ama su bile icmedim direttim
Ya ben açken sorun olmuyor yanı gece fiziksel olarak acıksam bile gidip yemem. Boşluktan yeme istegi oluyor. Birde karnım şu an çok sis midem çok dolu. Karnabaharda gaz siskinlik yaptı. Bu durumlarda nedense daha çok yemek istiyorum. Ofisten dışarı çıktım biraz gunesliyorum. Giderek o his azalıyor. Bir çatal alıp durmam ben. Ya hep ya hiç benim icin. Yanı o çatalın devamı gelir

Cay kahve keser benim yemememi. Leblebim yok ara öğünde badem yedim. Susuz kalmış olabilirim çok cay içip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…