benimde şuan canım acayip çikolatalı şeyler istiyor ama su içerek bastırmaya çalışıyorumama basmıyo malesef
Ay inanır mısın ben de öyleİnanirmisin dün gece midem oyle bir kazindi ki. Uyuyamadim bir sure acliktan. Ama su bile icmedim direttim
kizlar kucuk bir pasta yemem gerekirse yerim.. 20 dakika fazla spor yaparim eritirim ne kascam yaa :)
Benim koyver gitsinlerim bir tabak 2 tabak olmuyor. Marketi yesem doymam.Canim senin adina cok sevindim ah bende keske hic yemesem ki yemiyorum ha 2 haftadir super gidiyor :)) ama bizim hormonlarimiz var kadinlarin hani su ozel gunlerde, cok takilmamak lazim arada koyver gitsin caaaanim :)))
67 idim canımGecen hafta kac kiloydun canim
yoook canim :) ben ozel gunlerde bitter cikolata filan yerim diye dusunuyorum, kucuk bir kase ev yapimi cikolatali pudingBenim koyver gitsinlerim bir tabak 2 tabak olmuyor. Marketi yesem doymam.
yaani :)) bencede bir zarari olmaz..Canım kuru kayısıya kakao bandır ye.
Ay inanır mısın ben de öylesabah kahvaltısını düşlerken uyuyakalıyorum ahahahaha
Canım geçtiğimiz hafta yeğenimin doğum günü vardı. Çocuk ısrar edince kıyamadım. 1 dilim pasta yedim. Hatta menüme de yazdım burda. Ama ertesi gün 9 km yürüdüm. Ve sonuç 2,2 kg gitti
Canım tuzlu olduğundan ödem yapar. Şişersin :)
Benim basen problemim var canım. Zamanında 120 cm iken callanetics ile 98 cm kadar incelmiştim. 44 beden ilken 36 bedene düşmüştüm 6-7 ayda.
Sonra onu bıraktım tekrar kilo aldım falan 105cm olmuştu. 38 beden olmuştum. Kilo aldığım an basenlerden alıyorum canım. Bildiğin basen pörtlüyor hani abartmıyorum. Geçen aynaya baktım basenler yine gidiyor. Hemen dur dedim. Basen eritme egzersizi yapıyorum plates bandıyla.
Kuzum gerçi daha iyi biliyorsundur benden ama leblebi falan ye ara öğününde. Çay içince acıkıyorum acaba sen de öyle misin
Callan bana çok sıkıcı geldi yaa .. valla vende iyleyim basenler porttluyor hemen benimde. Plates setim var evde hangi video ile yapıyorsun ? Bide etkisini gördünmu canım
Canım bugun daha az hırlıyor sankı nefes alırken77.000 :) guzel gitmis canim
Allah sifa versin canim rabbim tum evlatlarimizi korusrun astim illeti bendede var cok sukur gecirdim cocukken cok degerli bir doktor sayesinde istersen bilgilerini veririm suanda rahat nefes alabiliyr ve atak gecirmiyorsam bu doktor sayesindedirCanım bugun daha az hırlıyor sankı nefes alırken
Ama dr ü amelıyattaymıs bugun aksam görecek yenıden
Makınada hava veriyorlar iste
Cok iyiFark 2.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?