- 8 Haziran 2017
- 417
- 808
- 103
çok geçmiş olsun umarın iyileşirsin biran önceKızlar ben hasta oluyorum. Bogazim agriyor.
Doktora gittik kültür aldı, sonuçlar icin bekliyoruz.
Bende başlıcam oruca canim ramazanda hep kilo alırdım inşallah yine öyle olmazpazartesiden itibaren nasip olursa oruç borçlarımı tutmayı düşünüyorum biri vardı sahur iftar menüsü yazan sayfalar çok ilerlemiş sanırım bulamadım. doyurucu olsun diye ne hazırlıyorsun sahurda yardımcı olur musun ?
Kızlar ben hasta oluyorum. Bogazim agriyor.
geceden planlar yapıyorum sabah 7 de kalkıcam kendime güzel bir diyet kahvaltı hazırlayacağım diye ama uykum ağır basıyor. siz nasıl başarıyorsunuz erkenden kalkıp kahvlatı hazırlamayı valla çok özeniyorum güzel güzel porsiyon hazırlaanlara düzenli yiyenlere
ay ne güzel birlikte başlayalım menulerimizi yazalım aynen bende ramazanda kilo alıyorum hep ama akşam görmemiş gibi yemeğe daldığım içinBende başlıcam oruca canim ramazanda hep kilo alırdım inşallah yine öyle olmaz
Çok geçmiş olsun cnm
Ay ben de yaerken kalkamıyorum hiç
ay ne güzel birlikte başlayalım menulerimizi yazalım aynen bende ramazanda kilo alıyorum hep ama akşam görmemiş gibi yemeğe daldığım için
Gecmis olsun canjmKızlar ben hasta oluyorum. Bogazim agriyor.
Evet bende cok heveslendim ama dedigin gibi 90lı kilolarda butun hareketleri yapmak cok zor olur. Leslie, mekik ve plank yapabilirim anca şuanBydelikiz senın bu lıste çok heveslendırdı bızı
Bence herkes ıstedıgını yapsın dakıkayı soylesın
Ben bu kıloda bölgesel calısanam mesela
75-80 ı görmem lazım orayı burayı sekıllendırmek ıcın
nasıl dayanıyosuuunnnhahaha ben diyetten ince tutuyordum sahur yapmiyodum ama akşam yedigimle tutuyorum
Yemeğe düşkün değilim canim ondan galiba benim için hayat çikolatadan ibaretti ki oda kalmadı artıknasıl dayanıyosuuunnn
Hayırlı yolculuklar kuzumKızlar birazdan uzun yola çıkacağız şehir dışına 5 saatlik bir yolculuk ki bana 1 saat bile zor geliyor. Bizimkiler yolda yemek için abur cubura yuklenecekler büyük.ihtimal
Ben de çantama bir elma 2 mandalina koydum
siz yaptıklarınızı yazacaksınız, hangi bölgeyi yaptıysanız sonuna yazın aktarmayı ben yapacağım.Ben yokummisafirlikte epey yedim ama gece 12 demedim yarım saat spor yaptım. Yaptıklarımı yazayım bölümlere ayırmışsın ama nasıl olacak.
Plank 35 sn
Donkey kicks 30×2
Plie squat 30
Leslie 3 mil
Hergün biraz daha arttırıyorum sayıları. Mekikte çekiyorum 50 ye çıkardım. Bu akşam yapmadım ama dün yapmıştım.
Yürüyüş günü falan yok gız, değişti istediğin gün hangisini yaparsan. Sen yaptığın sporu söyleceksin istatistiğini ben tutacağım :))Tamam ozman sorun yok benim için beni de ekle ins..ama yürüyüş günüm değişebilir müsaitlige göre yada yürüme bandı kullanırım olur heralde.plates setim yok hareketleri yapsam sadece videodan izleyip Ebru sallıyi mesela.yani sporun içeriklerini de yazarsanız güzel olur.
Niye acıktın biliyormusun?GÜNAAYYYDDIIINN
Dünki menum
sabah : 2 bardak ılık limonlu su 1.5 poğaça 1 bardak çay
öğlen: 6 kaşık etli bulgur pilavı ve bir kase turşu
ara öğün: kahve sabahtan kalaan yarım poğaçam ( yeni açılan bir yer vardı ordan alayım dedim 2 poğaçaya 2,50 tl verdim hayat çok acımasız )
akşam : koca bir tabak detox çorbası bir dilim ekmek yanına havuç salatası
6 da yediğim için sonradan acıktım bi yeşil elma iki de mandalina yedim daha çok acıktırdı.
kahve içtim bende açlığım yatışsın diye ama yine açlığım bastırmadı aç karna yattım valla zor tuttum kendimi ama yemedim
kahve içtikten 1 saat kadar sonra sonra 20 dk spor yaptım.
bu sabah : da yulaf ezmesi yedim bir kase bir bardakta ılık limonlu su içtim
Eskiden bende kalkamazdım.kalkanlara da gıpte ediyorum vallahi bi alarmla uyananlara falan
Canım yukarıda da yazdım meyve tekbasina olmaz. Acıkırsın ve aburcubura saldırırsin..Kızlar birazdan uzun yola çıkacağız şehir dışına 5 saatlik bir yolculuk ki bana 1 saat bile zor geliyor. Bizimkiler yolda yemek için abur cubura yuklenecekler büyük.ihtimal
Ben de çantama bir elma 2 mandalina koydum
Cevap icin geç kalmış olabilirim ama yeşillik ye bol bol. Önce en kalorisiz olanlardan başla karbonhidratı en sonra sakla ve şeker yeme...Bugün Ben de arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim dikkat etmeye çalışacağım inşallah
Hari bakalım hayırlısıHayırlı uğurlu olsun canlar. Ben çok hevesliyim söyleyeyim
Zorunluluktan ziyade yapabildiği kadar yapsınlar çünkü bir günü bir gününe uymuyor, kimi zaman insanın. Amaç takibi sağlamak :) dediğin gibi düzenledim exceliGüzel menü çok beğendim.
Ben yokum.
Bir onerim var. Listeyi telefondan çok iyi göremedim ama fazla ayrıntılı böyle kimseye uymaz. Listeyi ikiye ayıralım kardiyo ve direnç diye
@berilceee
Kardiyolar
Yürüyüş
Bisiklet
Lesli
Dans
İp atlama
Zumba
Direnç
Pilates
Yoga
Squat
Mekik
Fitness
Jillian Micheal
Vs..
Yarim saat kardiyo yarım saat direnç yapma zorunluğu getirelim Kişiler kendilerine uygun çeşitlerini yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?