Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin arkadaslar. Uzun suredir giremiyorum umarim iyisinizdir her sey yolundadir. Hepinizi cok ozledim. Burda aranizda olmak bir ayricalik ama ben bir sure daha sahalara donemiyecegim.

Güzel menü çok beğendim.

Ben yokum.
Bir onerim var. Listeyi telefondan çok iyi göremedim ama fazla ayrıntılı böyle kimseye uymaz. Listeyi ikiye ayıralım kardiyo ve direnç diye
berilceee
Kardiyolar
Yürüyüş
Bisiklet
Lesli
Dans
İp atlama
Zumba

Direnç
Pilates
Yoga
Squat
Mekik
Fitness
Jillian Micheal
Vs..

Yarim saat kardiyo yarım saat direnç yapma zorunluğu getirelim Kişiler kendilerine uygun çeşitlerini yapsın.

Selam kizlar carsamba aksam banyo yaptikta somra saclarim islak yattim esimde balkon camini acik birakmis olan direk benim sirtima vurunca 2 gun rapor alacak kadar tutuldum resmen gunluk 3 doz kalcadan enjeksiyon ile acildim. Kilo olarak sabitim 68.5 hala spora baslicam bu hafta bole yavas yavas vericem.ben bu kiloyi hizli vermek isteyince olmuyo galiba

Günü bence iyi atlatmışsın canım ama inşallah pasta çok büyük bir dilim değildir

Afiyet olsun güzel menü
Ben sporu çok bölgesel yapmıyorum.Ben kilo alınca parmağıma kadar kilo alan biriyim o yüzden kilo verince bütün fazlalıklarım gider yürüyüş bana iyi geliyor birazda bel çalışıyorum
Bence saat olarak koyalım.mesela 1 saat spor... İstenen istediği bölgeye yada yürüyüşe ağırlık versin.
Maksimum 50 dakika spor yapabilirim çünkü öğlen arası yapıyorum sonrasında mesai yoğunluk eve gidince daha bir yoğunluk oluyor

Kızlar kusura bakmayın hastanedeydim şimdi geldik dün geceyi hastanede geçirdik 3 te gittik sabah 8 buçuk gibi çıktık çok ayıp oldu biliyorum ama çocuklu olunca böyle oluyor.
Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur
çok sağol canım şu gezme misafir işleri olmasa nele olcakda yarında arkadaş bana gelecek bakalım hasarsız atlatırım umarım

çok geçmiş olsun canım
Sana gelecekse çok sorun olmaz çaktırmadan yer gibi yapar yemezsın
Bir Isırıktan bir şey olmaz tabi o ısırığın miktarı da önemli
Kardeşim güle güle gitsin güle güle gelsin inşallah sağlıcakla sanada afiyet olsun menün güzel

Allah acı göstermeden kavuşmanızı nasıp etsın canım

Bu ıyı bır fıkır gerçekten

Gecmis olsun canim

Küçükcuk yedim canim 15 dk kondisyon bisikleti sürdüm sonrasında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…