Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gün gün herkese uymaz gülüm fikrin çok güzel ama oyuzden en iyisi dediğim gibi 1 saatlik spor şartı olsa sanki daha iyi olur
Valla grubun şartlarında zaten 35 dk şartı var görünüyor, en azından yapmak isteyenlere fikir olur. Uymayacak olanlarında takibini farklı yaparız :)
Kızlar bence de spor olsun ama yarim satten aşağı olmasın ben 1 saat yapamam açıkçası oğlum çok küçük durmuyor ama net yarim saat her gün yapıyorum hatta bazen oğlum durduğunda devam ediyorum spora :)

Ben yokum listede

Sabah kahvaltıda 8:30 2 dilim tam buğday ekmeği iki kibrit kutusu köy peyniri ile tost tabii ki yağsız üç Çeri domates üç zeytin bir bardak İhlamur çayı
saat 12:00 bir orta boy elma

Saat 16:00 üç ceviz
Saat 17:00 İki mandalina
(bugün akşam yemeği dışarda olacak o yüzden öğlen yemek yemedim)

Akşam 8.00 1 porsiyon karışık ızgara bir kase mercimek çorbası bir bardak ayran(İki hafta öncesinde ızgarayı ekmeği salatası tatlısıyla yerdim)

Bebek görmede Pasta tabağına hiç dokunmadım üç tane kestane bir bardak gileboru suyu içtim.

Gün içinde iki fincan orta şeker türk kahvesi bir kupa yeşil çay iki kupa ihlamur çayı 2 litre su 40 dakika tempolu yürüyüş 10 dakika parktaki spor aletleri ile çalışma

Kizlaaaaaaaar tatlı krizi geldi ve kahvenin yanında 1 ısırık çikolata aldımmmm
Öldürün beni yaaa

15 dk kondisyon surcem ama kızlar eritcem inşallah
Ben tatlı hastasiyim ki 10 günü geçti agzima sürmemiştim ama
1 isiriktan fazlası olmadi tuttum kendimi

Valla grubun şartlarında zaten 35 dk şartı var görünüyor, en azından yapmak isteyenlere fikir olur. Uymayacak olanlarında takibini farklı yaparız :)
Tamam ozman herkes fikrini yazsin ne istiyorsa.ona göre topluluğa uymayanin takibi farklı yapılır canım.

Liste güzel olmuş arkadaşım yürüyüş kardio pilates ve serbest kısımları güzel olmuş ancak bacak vs.diye ayırmıssinya 3 günü onları ayirmasakta azar azar hepsini birlikte yapsak benim demek istediğim bu. Çünkü benim bacak göbek vs.hepsinde fazlalık var tek gün yetersiz geldi.10 15 dk.biri 10 15 dk.biri olsa mesela.

Tüm güne ekledim onları da ekrana sığmadığı için görünmüyor. Rutin aynı günler farklı :))

Evet ben aynı gün hepsini yapıyorum 15 kez bi bacak 15 diğer falan

Canim benide ekle

Gunluk menu(cok gec oldu ama)
09.00eynir
Domates
Maydanoz
Salatalik
12.00:1portakal
1elma
6findik
2ceviz
15.00:tonbalik
Rendelenmis havuc limonli
18.00:1elma
21.00:kasarli mantar sote(yagsiz tuzsuz)
00.00:yarim muz
1elma
1bardk sut
3lt su

hımm şimdiden yazıyorsun ki cislari rahat ye diye di mi

afiyet olsun güzel bir menü
akşam daha fazla olman gerekmiyor mu benim öyle oluyor genelde

Önceden haber veriyorum cıss kesin olacak

Kızlar aday lıstede takıma gelıpte uğramayan arkadaşlar var
Onları cıkarıyorum
Gelırlerse yenıden başlangıç yaparlar artık

Allah kabul etsin canim
Misafirlikte kacirmaman dilegiyle menun guzel

Pismaniye yerine kuru meyve fln yeseydin keske. Ama sporunu yapmissin gordum erimistir o.

Baya kaçırdım önüme koyulan herşeyi yedim. Hayır diyemeyeceğim bir yere gittim. Göze alarak. Olsun hallederim ben hepsini çok amin

Cumayı kardiyo günü yapalım, cumartesi yürüyüş, pazar pilates :)) fikirleri açığım :)

Ben hergün kendimce bişeler yapıyorum. Günlere bölmesek.

Ben yokum misafirlikte epey yedim ama gece 12 demedim yarım saat spor yaptım. Yaptıklarımı yazayım bölümlere ayırmışsın ama nasıl olacak.

Plank 35 sn
Donkey kicks 30×2
Plie squat 30
Leslie 3 mil

Hergün biraz daha arttırıyorum sayıları. Mekikte çekiyorum 50 ye çıkardım. Bu akşam yapmadım ama dün yapmıştım.

Tüm güne ekledim onları da ekrana sığmadığı için görünmüyor. Rutin aynı günler farklı :))
Tamam ozman sorun yok benim için beni de ekle ins..ama yürüyüş günüm değişebilir müsaitlige göre yada yürüme bandı kullanırım olur heralde.plates setim yok hareketleri yapsam sadece videodan izleyip Ebru sallıyi mesela.yani sporun içeriklerini de yazarsanız güzel olur.

Hayırlı geceler canlar kardesimi saat 1 civarı askere uğurladık o yüzden giremedim ve konusulanlari da okuyamadım menümü yazıp yatacagim
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı
Yulaflı chia tohumlu omlet
3 siyah zeytin
1 kiraz domates
Çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir
Yeşil çay
Ara
1 elma
Öğlen
Zencefilli zerdacallı yoğurt
Akşam
3 yemek kaşığı kuru fasulye
3 yemek kaşığı bamya
Su en fazla 1 litre
Spor yok

Hayırlı uğurlu olsun canlar. Ben çok hevesliyim söyleyeyim

Ben yine nobetteyim sabah 8de uhandirmama ragmen 10da yatan kizim 12de ayaktaydi ve suan oturuyoruz :) allah sonumuzu hayr etsin yyku duzeni icin cabalicam biraz bakalim o mu benimle bas edicek yoksa benmi onunla :)

Ben yine nobetteyim sabah 8de uhandirmama ragmen 10da yatan kizim 12de ayaktaydi ve suan oturuyoruz :) allah sonumuzu hayr etsin yyku duzeni icin cabalicam biraz bakalim o mu benimle bas edicek yoksa benmi onunla :)

Allah kolaylık versin canım yaa işin çok zor bende sahura kalkmıştım uyumadan bakayım dedim. Biraz zaman alır ama düzeni oturtursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…