- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Gün gün herkese uymaz gülüm fikrin çok güzel ama oyuzden en iyisi dediğim gibi 1 saatlik spor şartı olsa sanki daha iyi olur
Kızlar bence de spor olsun ama yarim satten aşağı olmasın ben 1 saat yapamam açıkçası oğlum çok küçük durmuyor ama net yarim saat her gün yapıyorum hatta bazen oğlum durduğunda devam ediyorum spora :)Valla grubun şartlarında zaten 35 dk şartı var görünüyor, en azından yapmak isteyenlere fikir olur. Uymayacak olanlarında takibini farklı yaparız :)
Ben yokum listedeEki Görüntüle 2079894
İsmi olmayan bildirsin ekleyeyim her perşembe günü boş olduğu için en çok spor yapanı seçeceğiz :) takvime dilediğiniz gibi uyabilirsiniz. Ve toplamda grup olarak kaç dk yaptık istatistik tutup, kendi rekorumuzu kırmaca yaparız :)
Ah canım onu erittim sporla da acayip tatlı krizi geliyor sorma ben çikolata delisiyimAllah kabul etsin canim
Misafirlikte kacirmaman dilegiyle menun guzel
Pismaniye yerine kuru meyve fln yeseydin keske. Ama sporunu yapmissin gordum erimistir o.
Tamam ozman herkes fikrini yazsin ne istiyorsa.ona göre topluluğa uymayanin takibi farklı yapılır canım.Valla grubun şartlarında zaten 35 dk şartı var görünüyor, en azından yapmak isteyenlere fikir olur. Uymayacak olanlarında takibini farklı yaparız :)
Liste güzel olmuş arkadaşım yürüyüş kardio pilates ve serbest kısımları güzel olmuş ancak bacak vs.diye ayırmıssinya 3 günü onları ayirmasakta azar azar hepsini birlikte yapsak benim demek istediğim bu. Çünkü benim bacak göbek vs.hepsinde fazlalık var tek gün yetersiz geldi.10 15 dk.biri 10 15 dk.biri olsa mesela.Eki Görüntüle 2079894
İsmi olmayan bildirsin ekleyeyim her perşembe günü boş olduğu için en çok spor yapanı seçeceğiz :) takvime dilediğiniz gibi uyabilirsiniz. Ve toplamda grup olarak kaç dk yaptık istatistik tutup, kendi rekorumuzu kırmaca yaparız :)
Tüm güne ekledim onları da ekrana sığmadığı için görünmüyor. Rutin aynı günler farklı :))Liste güzel olmuş arkadaşım yürüyüş kardio pilates ve serbest kısımları güzel olmuş ancak bacak vs.diye ayırmıssinya 3 günü onları ayirmasakta azar azar hepsini birlikte yapsak benim demek istediğim bu. Çünkü benim bacak göbek vs.hepsinde fazlalık var tek gün yetersiz geldi.10 15 dk.biri 10 15 dk.biri olsa mesela.
Evet ben aynı gün hepsini yapıyorum 15 kez bi bacak 15 diğer falanListe güzel olmuş arkadaşım yürüyüş kardio pilates ve serbest kısımları güzel olmuş ancak bacak vs.diye ayırmıssinya 3 günü onları ayirmasakta azar azar hepsini birlikte yapsak benim demek istediğim bu. Çünkü benim bacak göbek vs.hepsinde fazlalık var tek gün yetersiz geldi.10 15 dk.biri 10 15 dk.biri olsa mesela.
Ellerine sağlık kuzu
Oglen birazcik fazla olmus canim ama sporun muhtesem
Sabah yedigin ekmekte olmasaydi karatay mi yapiyorsun diyecektim 2 ogun beslenmissin boll eksiler getirsin insallah guzel menu canim
Afiyet olsun canim cok guzel
Canim benide ekleEki Görüntüle 2079894
hımm şimdiden yazıyorsun ki cislari rahat ye diye di mi
afiyet olsun güzel bir menü
akşam daha fazla olman gerekmiyor mu benim öyle oluyor genelde
Kızlar aday lıstede takıma gelıpte uğramayan arkadaşlar var
Onları cıkarıyorum
Gelırlerse yenıden başlangıç yaparlar artık
Allah kabul etsin canim
Misafirlikte kacirmaman dilegiyle menun guzel
Pismaniye yerine kuru meyve fln yeseydin keske. Ama sporunu yapmissin gordum erimistir o.
Cumayı kardiyo günü yapalım, cumartesi yürüyüş, pazar pilates :)) fikirleri açığım :)
Eki Görüntüle 2079894
Tamam ozman sorun yok benim için beni de ekle ins..ama yürüyüş günüm değişebilir müsaitlige göre yada yürüme bandı kullanırım olur heralde.plates setim yok hareketleri yapsam sadece videodan izleyip Ebru sallıyi mesela.yani sporun içeriklerini de yazarsanız güzel olur.Tüm güne ekledim onları da ekrana sığmadığı için görünmüyor. Rutin aynı günler farklı :))
Eki Görüntüle 2079894
Ben yine nobetteyim sabah 8de uhandirmama ragmen 10da yatan kizim 12de ayaktaydi ve suan oturuyoruz :) allah sonumuzu hayr etsin yyku duzeni icin cabalicam biraz bakalim o mu benimle bas edicek yoksa benmi onunla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?