Süt içmiştim onu yazmayı unutmuşum, sahurda su içip yatıyorum.Afiyet olsun canım ben niyetli olmadığım günlerde de krep yapıyorum eve ekme
Canım geçmiş olsun ama sen sanki geçen iftarda da böyle bişey yazmıştın sanki. Niyetli olduğun günler hiç sahur yazmıyorsun aç bırakıyorsun sanırım kendini. Bide boş mideye önce çorba içsen daha iyi gelebilir.
Oyle yaptim canim o is bende :)pazartesiyi bekleme bencee nerde kaldıysan ordan devam et fire verdiğin günü tatil günün olarak gör ertesi gün sporunu daha çok yap yediklerini yak. uzun süre ara verirsen üşengeçlik çöker.
Hahaha insallah gitmistir csnim:)Kizlar su saat oldu henuz tatli krizim gelmedi.. begnimden sildimmi yoksa, artik tatli krizi diye birsey yokmu yoksa.. bittimi yani kadinlik krizlerim
bir kaç mesaj önce yazmıştım. tatlı krizleri için ideal
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
gerisi keyfine bağlı
yerken üstüne 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem veya elma veya çilek veya muz unutma herşey extra kalori. fıstık ezmesi de süper gidiyor ama dikkat kalorisi yüksek.
Süt içmiştim onu yazmayı unutmuşum, sahurda su içip yatıyorum.
olur mu öyle sey her zaman yazarım.Çok teşekkür ederim canım zahmet edip tekrar yazmışsın hakkını helal et
Mideni sen bozuyorsun sanırım :)
:)) yok ya vardirda suan hissetmiyorumdur benHahaha insallah gitmistir csnim:)
genel olarak iştahsızım yediğimde dokunulor bu ara :)Mideni sen bozuyorsun sanırım :)
Ayni seyi bende esime dert yandim.. ancak 3 aydan sonra gobekteki yaglar erir dediKızlar ya sinir oluyorum yediklerime dikkat ediyorum. Elinden geldiğince spor yapıyorum ama göbeğim de sanki değişiklik yok
ölçü al bundan sonra öyle karışlaştırabilirsin . gözün aşina olduğu için algılamayabilir. Mutlaka olmuştur bir şeylerKızlar ya sinir oluyorum yediklerime dikkat ediyorum. Elinden geldiğince spor yapıyorum ama göbeğim de sanki değişiklik yok
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
gerisi keyfine bağlı
yerken üstüne 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem veya elma veya çilek veya muz unutma herşey extra kalori. fıstık ezmesi de süper gidiyor ama dikkat kalorisi yüksek.
Ofisten arkadaslar bende ciddi bir degisim oldugunu filan soylemeye basladılar kızlarr ay ayayayayaaa
Bende aynıyım canim midelerimiz iyice minnoş olduhemen fazla geliyor :)
dün gece niyetliydim
akşam
17.43
2 kepçe kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
roka
salata
1 dilim tb ekmeği
1 avuç çekirdek
akşam birden midem ağrımay başladı yediğimi de çıkardım. Spor yapamadım o yüzden. Bugün de sabah kahvaltı edemedim, öğlen yedikten sonra midem bulanmakla birlikte, ağrımaya başladı.
Bu aksam yapıcam, supsersın hemen yaziyim bir köşeye :)) ben sade cikolatali yaparim birazda icine hindistancevizi tamamdir
Uc kiloda enerjim degisti ayol bir havalara girdim zaten kotu gorunmem suan icin imkansiz
Benimde karnim suan sis, ama eskiden abur cubur sabah yedigim pogacalar filanda vardi.. o yuzden daha az sis gozukuyor :)
Cumaya nasil tartilicam ben yaa, garanti daha sis oldugum icin zaten fazla tartilicam
2 ceviz eklemek üzerine oldukça masum. hem epey tok tutar böylece..
Kizlar su saat oldu henuz tatli krizim gelmedi.. begnimden sildimmi yoksa, artik tatli krizi diye birsey yokmu yoksa.. bittimi yani kadinlik krizlerim
suan basama ofisteki erkek arkadasimiz ici cikolota dolgulu browni birakti kim yemek ister kizlaarrrr
3 ay miAyni seyi bende esime dert yandim.. ancak 3 aydan sonra gobekteki yaglar erir dedi
Tabi ki oldu korse ile kapanmayan pantolonlar korsesiz oluyor şimdiölçü al bundan sonra öyle karışlaştırabilirsin . gözün aşina olduğu için algılamayabilir. Mutlaka olmuştur bir şeyler
3 ay miben sıkılırım o kadar uzun süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?