10.30
2 br çay
2 parxa borek
Peynir zeytin
Haslama yumurta
2 çk salça
14.50
Turk kahvesi
20.00
Yayla corba
Kuru fasulye
Salata
Evimde degilim yarin misafir gelcek.bebekle hazirlik yaptim pert oldunCanim ogle ve ara ogunler nerde.. bu senin icin hic saglikli degil oruc tutar gibi yapiyorsun resmen
Utandimyarın sabah yapayım artık ya.. canım çekip çekip duruyor.
ne kadar güzel.. aşırı motivasyon içeriyor.
minnoş mideni seveyim..
geçmiş olsun.. suyu birden mi içtin acaba? soğuk mu geldi..
cumaya daha çok var, o şişler iner yahu.. gel etme eyleme..
kakao, kayısı, yulaf, ceviz, süt :) biraz bal koysak mı? geceden yapsam, dolapta kavanoza koysam, sabah spordan sonra yesem olur mu ki?
yemedikçe krizlerin biter.. yedikçe döngüyü yeniden başlatmış oluyoruz.
bence direkt çöpe at.. o nimet değil, tam bir zehir..
Anladim kuzum.. aman dikkat et kendine, bebekle misafir agirlamak dert pek yapmadim ben acikcasi :) gerci aileler uzakta bizimEvimde degilim yarin misafir gelcek.bebekle hazirlik yaptim pert oldun
Ay evet cınım doğrudur valla içtim :))geçmiş olsun.. suyu birden mi içtin acaba? soğuk mu geldi..
..
olur mu öyle sey her zaman yazarım.
senin yaptığına benziyor mu?
Kızlar ya sinir oluyorum yediklerime dikkat ediyorum. Elinden geldiğince spor yapıyorum ama göbeğim de sanki değişiklik yok
Kızlar menüm
Sabah 2 haşlama yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin 1 dilim çavdarlı buğdaylı ekmek
6 dal dere otu
1 bardak ıhlamur
Öğlen 1 kse yogurt+ yulaf ezmesi
Ara 1 yeşil elma
1 küçük kandil simidi
1 kahve
Akşam 1 kase yoğurt+ yulaf ezmesi
1 bardak su
Bugün hiç bise yapıp yiyesim yok kızlar bir kaç saat sonra da diyet çay içerim
Sporu da bildiririm
Blendirdan geçirdin mi yarım saat sonra puding kıvamında oluyor. Yarım bardak yulaf fazla kalorisini ve kardonhirat miktarını arttırıyor. Her zaman bu tarifle yaparım. Sabah tekrar yapacağım ara öğün icin, vaktim olursa foto çekerim.az önce yaptım canım ama sanırım tutturamadım :) biraz cıvık oldu lapa gibi olmadı. ben 1 bardak süte yarım bardak yulafı un haline getirerek pişiriyorum katılaşınca kapatıyorum az sıcağı çıkınca içine bal ekliyorum. üzerine sonradan kayısı fındık ceviz vs. ne istersem koyuyorum ama genelde sade muhallebi gibi yiyorum. kakao çok güzel oldu ama kendi tarifime kakao eklicem artık :)
Blendirdan geçirdin mi yarım saat sonra puding kıvamında oluyor. Yarım bardak yulaf fazla kalorisini ve kardonhirat miktarını arttırıyor. Her zaman bu tarifle yaparım. Sabah tekrar yapacağım ara öğün icin, vaktim olursa foto çekerim.
Yulafın suyu cekmesi icin beklemek lazım. Ben akşam yapar sabah yerim. Veya sabah yapar akşam :) hava sıcak olmadığı icin buzdolabına koymuyorum.hmm ben beklemedim yedim hemen o yüzden öyle oldu demek ki
Ne yapalım artık sabredecegizValla uzun surecege benziyor.. diyelimki istedigimiz fizige ulastik e o sekilde kalmasi icinde yapmaya devam etmek zorundayiz :)
Sorma bacim işimiz zoren zor bölge göbekmiş. işimiz çok zor
Blendirdan geçirdin mi yarım saat sonra puding kıvamında oluyor. Yarım bardak yulaf fazla kalorisini ve kardonhirat miktarını arttırıyor. Her zaman bu tarifle yaparım. Sabah tekrar yapacağım ara öğün icin, vaktim olursa foto çekerim.
Olur tabi. Bende sabah yapıp ara ogunde yiyeceğim. Ooo gelsin yulaf kardeşliği..Ben de akşamdan yapıp, sabah yesem olur mu? Kıvamı katılaşır mı?
Ben de bölgesel incelme konusunda şöyle düşünüyorum, o bölgedeki kas gruplarını geliştirmek, belki o bölgedeki kaslara en yakın yağların yakımına daha çok yardımcı olur..
Ama totalde yağ yakımı için kardiyoyu arttırmak gerekiyor..
Yemesen olmaz mi??Kızlar ben de durumlar çok fena şuan.. kocacım benim terfiyi kutlamak için bir duble viskiyi koydu önüme, çikolatalarından bahsetmek bile istemiyorum..
Pufff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?