Bende yapsam diyecem ama et yemiyorum nasil olur ki acababana güven mutlu ol. ilk defa yaptığın için çok fark etti sende.
Tebriklerrrr:)nefertityy Merhaba canım,
Ben bu salı 89,2 başlangıç kilosuyla aranıza katıldım. Bu sabahki tartılmamda 87 çıktım. Kilo kaybı 2,2 kg. Yüzde olarak nasıl hesaplanıyor öğretirseniz bir dahakine ben hesaplayıp onu da yazarım :)
Çok güzel canımm tebriklerrrKilo bildirimi
nefertityy
@berilcee
Başlangıç kilom: 63.400
Geçen hafta: 59.900
Bugün: 59.000
Fark: 900gr
Hayırlı cumalar tebrik ederimm:)Gunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize
Kilo bildirmim
Gecen hafta 74.9
Bu hafta 74.7
Giden 200 gr
nefertityy
berilceee
direk ekmek yedin demiyorum ki canım. dolaylı yollardan ekmek yemiş sayılıyorsun.ekmek hiç yemedim dün :) yeseydim onuda eklerdim:) kahvaltı yapmadım
fazla karbonhidrat alma bugünde protein ağırlıklı olsun yine. yoksa verdiklerini hızla geri alırsın. 40 gr karbonu geçme lütfen..Teşekkürler canım sana katılmakla iyi etmişim.. bugün kahvaltımı aynı yaptım daha lorumu yemedim ofiste o artık :)
Erikleri 3’e indiricem meyve yemicem limonlu su içicem malum hastalandım biraz
Akşam kafamda henüz oturmadı onuda halledersem tamamdır..
eğer tam olarak uyacaksan senin içinde bir yöntemim var. yumurta ve lor olacak içinde yapabilir misin?Bende yapsam diyecem ama et yemiyorum nasil olur ki acaba
Sağol tatlım :)Tebriklerrrr:)
Reglin yaklaştıysa normal ödem toplamışsındırGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta 63.9
Bu hafta 63.6
Fark 300 gr
nefertityy @berilcee
Aslında yılbasinda da abartmamıstım ve fazla kacirdigim hergün daha cok spor yaptim daha iyi bi sonuç bekliyordum reglim yaklasti belki ondan boyle olmustur
Tebrikler canım süper gidiyorsun :))Başlangıç 27 aralık çarşamba
Başlangıç kilo 79.5
29 aralık cuma 79
5 ocak cuma 77.5
Fark -1.500
nefertityy
berilceee
Oooo o nasıl oldu o :)) ben bu kadar vermem için hiç yememem lazım sanırım :))veeee kendimle gurur duyduğum bir haftaaa
Kilo Bildirimi
Başlangıç tarihi: 1 Aralık 2017
Başlangıç kilosu: 54.00
29 aralık cuma: 51,20
Fark : 2,8
Hedef kilo: 48
berilceee
nefertityy
işin en güzel yanı tıka basa yediğimde bile 51,7 yim :) eskiden tıka basa yesem 55 i görüyordum . ne güzel duyguymuş bu
Oooo o nasıl oldu o :)) ben bu kadar vermem için hiç yememem lazım sanırım :))
Tebrikler sen hedefine ulaştın sayılır
İyi iş çıkarmışsın, birde ödem attıysan etkilemiş olabilirvalla bende anlamadım az az ama sık yiyorum bide tempolu yürümeye başladım işe gidip gelirken salına salına yürümüyorum artık ondan sanırım
Allonsy sen neymişsin beee :))) Tebrikler!! sakın salma kendini olurmu ilk bir hafta birazda ödem atıyorsun ve bağırsakların boşalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?