Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebriklerrrr:)

Kilo bildirimi

nefertityy
@berilcee

Başlangıç kilom: 63.400
Geçen hafta: 59.900
Bugün: 59.000
Fark: 900gr
Çok güzel canımm tebriklerrr

Gunaydin kizlar hayirli cumalar hepinize

Kilo bildirmim
Gecen hafta 74.9
Bu hafta 74.7
Giden 200 gr

nefertityy
berilceee
Hayırlı cumalar tebrik ederimm:)

Başlangıç kilosu 70
Geçen Hafta 66
Bu hafta 65.500
Fark:500
nefertityy
berilceee

Süper canımm :)

ekmek hiç yemedim dün :) yeseydim onuda eklerdim:) kahvaltı yapmadım
direk ekmek yedin demiyorum ki canım. dolaylı yollardan ekmek yemiş sayılıyorsun.
1 dilim ekmek yerine geçenler
1 kepçe çorba
1 orta boy (100gr ) patates
3 kestane
2 yk. kaşığı pilav
2 yk makarna
2 yk erişte
1 su bardağı patlamış mısır
1/4 yufka
1/4 simit
2 yk yulaf ezmesi
2 grisini
1 galeta
3 tane sarma
1 küçük dolma

fazla karbonhidrat alma bugünde protein ağırlıklı olsun yine. yoksa verdiklerini hızla geri alırsın. 40 gr karbonu geçme lütfen..

günaayyddıınnn kızzlaaarrr

bu sabah bi uyandım saat 9:5 nasıl yataktan fırladım nasıl giydim hangi ara koştum işe geldim bilmiyorum ben geldim kapıyı açtım arkamdan patron geldi . kıl payı yakalanmadım

dünki menüm

sabah : kahvaltımı ettim bu sefer 1 haşlanmış yumurta + cevizli peynir + helva + 2 zeytin + bir dilim ekmek + 1 bardak çay

öğlen : öğlen eve gitmedim komşularım geldi ofise onlarla oturduk ada çayı içtik yanında tuzlu kurabiye

ara öğün : sade kahve 5-10 fındık

akşam : 3 kaşık pilav 4 tane kanat ızgara + salata

meyve olarak mandalina

dün spor yapmadım halsizlik çöktü birden

Son düzenleme:
veeee kendimle gurur duyduğum bir haftaaa

Kilo Bildirimi

Başlangıç tarihi:
1 Aralık 2017
Başlangıç kilosu: 54.00
29 aralık cuma: 51,20
Fark : 2,8
Hedef kilo: 48

berilceee
nefertityy

işin en güzel yanı tıka basa yediğimde bile 51,7 yim :) eskiden tıka basa yesem 55 i görüyordum . ne güzel duyguymuş bu

Reglin yaklaştıysa normal ödem toplamışsındır

Oooo o nasıl oldu o :)) ben bu kadar vermem için hiç yememem lazım sanırım :))

Tebrikler sen hedefine ulaştın sayılır

Oooo o nasıl oldu o :)) ben bu kadar vermem için hiç yememem lazım sanırım :))

Tebrikler sen hedefine ulaştın sayılır

valla bende anlamadım az az ama sık yiyorum bide tempolu yürümeye başladım işe gidip gelirken salına salına yürümüyorum artık ondan sanırım

Allonsy sen neymişsin beee :))) Tebrikler!! sakın salma kendini olurmu ilk bir hafta birazda ödem atıyorsun ve bağırsakların boşalıyor..

Ayy utandım Çok teşekkür ederim. Kilom fazla olduğu için hızlı verdim sanırım. Ödem gittikten sonra asıl iş başlayacak. Sizin sayenizde oldu bu kızlar... Destekleriniz, yanıtlarınız, fikir verişleriniz için teşekkür ederim. Haftalardır diyet gruplarına katılım konusunda çok korkaktım. O maddeleri okudukça yapamam heralde diyordum. Salı günü yeter deyip yazdım. Sağolsun @berilcee davet etti. Sizin gibi iyi insanlarla karşılaştım. Teşekkür ederim herşey için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…