Ogleden sonra bir orta boy elma ya da ceyrek muz yiyordum ya bilemedim patatese baslayinca cok karbonhidrat diye onu sa mi yemesem
Hadi bakalım bende merak ediyorum.. yılbaşı sonrası artılar ne olacak diye :))Baya kaçırdım cuma öncesi olmamalıydı.. ama yine de güzel eksi gelecek bence yarına :))
Afiyet olsun o zaman şimdiden :)
Hangi çay ben kaçirdimKızlar bu çay için çok güzel şeyler diyorlar niyeti bozdum alsam mı ben bundan yaa
Canım hiç sağlıklı degil.Ben diyetimde bir degisiklik yapayim diyorum haşlanmış patatese biraz 2 gun falan agirlik vermek istiyorum. Patates diyeti gibi degil aslinda cunku yoğurt peynir ve domates salatalikla dengelerim diye dusundum(ekmeksiz). 2 gun sonra eski duzenime devam ederim. Aslinda ben karbonhidrat ya da protein diyeti degil de kalori sayimiyla zayiflamaya basladigim icin olabilir gibi. 100 grami sadece 87 kcal...
Kısıra bol bol bol yeşillik koy. 5 yk kaşığından fazla yeme. Gün içindeki ekmek haklarını çıkar.bir sey olmaz.Kısır yaptım yarın yiyicem bende :)) Spora daha çok asılmam gerekecek ama değer
Kendimi sürekli tekrar ediyormuşum gibi geldi :)Kızlar bu çay için çok güzel şeyler diyorlar niyeti bozdum alsam mı ben bundan yaa
Canın nedense etiketim olmadı o yüzden tekrar yazıyorum.Kızlar yarın benı etıketlemeyı unutmayın bıldırımde
Sımdıden hayırlı yüzünüzü güldüren tartı gunu olsun
Kahvaltı yok mu?günaydın kızlar :) dünün menüsünü giriyorum:)
bi gün önceden kalan yemeklerimden çok az ısıttım
öğlen 1 kase yoğurt
akşam 6 adet etli lahana sarması
2 adet patates köftesi
1 kase salata
Bolca su
2 km yürüyüş ve 15 dakika evde plates
ALMAKızlar ben yanlışlıkla bir sayfa açmışım teli cebime koyunca oldu sanırım. Dedim acaba bu bir işaret mi :) İbrahim Saraçoğlu nun tarifi deniyor gece kızı çayı diye bir çay varmış ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ama ödem atıyor zayıflatıyormuş. Bu çay hakkında fikri olan var mı.
Kızlar günaydın, iyi sabahlar... sizden bir ricam var.. @berilcee banlı. hesabı ne zaman açılır bilmiyorum..
Lütfen kilo bildirimlerinizde beni etiketleyin, ben müsait olunca grup yüzdelerini hesaplayacağım.
Şuan bir toplantıya girmem lazım.. öptüm.
ekmek hiç yemedim dün :) yeseydim onuda eklerdim:) kahvaltı yapmadımKahvaltı yok mu?
Hem patates ekmek hem lahana ekmek.
Sen bütün gün yogurt hariç ekmek yemişsin.
bana güven mutlu ol. ilk defa yaptığın için çok fark etti sende.Kilo bildirimi
nefertityy
@berilcee
Başlangıç kilom: 63.400
Geçen hafta: 59.900
Bugün: 59.000
Fark: 900gr
Teşekkürler canım sana katılmakla iyi etmişim.. bugün kahvaltımı aynı yaptım daha lorumu yemedim ofiste o artık :)bana güven mutlu ol. ilk defa yaptığın için çok fark etti sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?