Aynen öğlende ana öğünüm yaptım :) yulaf ezmesi ve sütü pişirdim biraz vanilya ve kakao ekledim puding gibi oldu soğutup üzerine hindistan cevizi koydum biraz meyve de güzel olurmuş ama :) regl günüm fena tatlı isteğim var biraz bastırdıBence ana ogun olarak tuket
Icinde neler var
2 tam ceviz ve 1 olcu meyve ilave edebilirsin canim
Hiç duymadım canım bi bakayım videolarınaKizlar Callanetics yapiyor musunuz? Ben bi ara yapmistim, gobek icin bende baya baya etkili olmustu kisa surelerde ama baya skici geldi bana cok uzun sureler yapmadim.
Bekliyorum ancak pazar yapabilirim ben o söyleyeceğini yarın incelme programı var senin nasıl gidiyor incelme fayda olduğunu düşünüyor musunyok onu yaptim bir daha yapmam..bu baska aksama soylerim
O ne nasıl bir şeyKizlar Callanetics yapiyor musunuz? Ben bi ara yapmistim, gobek icin bende baya baya etkili olmustu kisa surelerde ama baya skici geldi bana cok uzun sureler yapmadim.
kuzum hic bilmiyorum :)) ilk defa duyuyorum ahaha
kuzum hic bilmiyorum :)) ilk defa duyuyorum ahaha
bence ise yariyor.. o zaman bu aksam incelme programi arti twister yapalim 1000 defaBekliyorum ancak pazar yapabilirim ben o söyleyeceğini yarın incelme programı var senin nasıl gidiyor incelme fayda olduğunu düşünüyor musun
Bende simdi inceledim sıkıcı diyenler var ama cok etkiliymişKizlar Callanetics yapiyor musunuz? Ben bi ara yapmistim, gobek icin bende baya baya etkili olmustu kisa surelerde ama baya skici geldi bana cok uzun sureler yapmadim.
Bende simdi inceledim sıkıcı diyenler var ama cok etkiliymiş
Saol cNimmaşallah canım ne güzel kilo vermişsin
wouwww.. ben bu konuda bir derinleseyimm :)))Kizlar 2 tane link ekliyorum, istersreniz bakin.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/
https://eksisozluk.com/callanetics--1622119
wouwww.. ben bu konuda bir derinleseyimm :)))
Bende bi deneyecem bunu 10 gün dayanırım sanırım aksam esim gelince baslayim buna bakayımEvet kisa surelerde baya etkili oluyor cunku daha once calistirmadigimiz kas gruplarini hedefliyor. Uzun sureler spor yapmis olsaniz bile callenetics den sonra tekrar kas agrisi hissediyorsunuz. Baya yapmaya calisiyordum ben birkac yil once ama en sonunda skilmistim artik cunku hareketli bir spor degil. Ben 10 years younger in 10 days isimli 1 saatlik videoyu yapiyordum. Ama artik sanirim parca parca bolgesel videolar da varmis. torrentle falan indirmistim videoyu da.
Kızlar yardıma ihtiyacınız var mı.
veeee kendimle gurur duyduğum bir haftaaa
Kilo Bildirimi
Başlangıç tarihi: 1 Aralık 2017
Başlangıç kilosu: 54.00
29 aralık cuma: 51,20
Fark : 2,8
Hedef kilo: 48
@berilceee
nefertityy
işin en güzel yanı tıka basa yediğimde bile 51,7 yim :) eskiden tıka basa yesem 55 i görüyordum . ne güzel duyguymuş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?