Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar Callanetics yapiyor musunuz? Ben bi ara yapmistim, gobek icin bende baya baya etkili olmustu kisa surelerde ama baya skici geldi bana cok uzun sureler yapmadim.

Bence ana ogun olarak tuket
Icinde neler var
2 tam ceviz ve 1 olcu meyve ilave edebilirsin canim
Aynen öğlende ana öğünüm yaptım :) yulaf ezmesi ve sütü pişirdim biraz vanilya ve kakao ekledim puding gibi oldu soğutup üzerine hindistan cevizi koydum biraz meyve de güzel olurmuş ama :) regl günüm fena tatlı isteğim var biraz bastırdı

Kizlar Callanetics yapiyor musunuz? Ben bi ara yapmistim, gobek icin bende baya baya etkili olmustu kisa surelerde ama baya skici geldi bana cok uzun sureler yapmadim.
Hiç duymadım canım bi bakayım videolarına

Bende simdi inceledim sıkıcı diyenler var ama cok etkiliymiş

Evet kisa surelerde baya etkili oluyor cunku daha once calistirmadigimiz kas gruplarini hedefliyor. Uzun sureler spor yapmis olsaniz bile callenetics den sonra tekrar kas agrisi hissediyorsunuz. Baya yapmaya calisiyordum ben birkac yil once ama en sonunda skilmistim artik cunku hareketli bir spor degil. Ben 10 years younger in 10 days isimli 1 saatlik videoyu yapiyordum. Ama artik sanirim parca parca bolgesel videolar da varmis. torrentle falan indirmistim videoyu da.

Bende bi deneyecem bunu 10 gün dayanırım sanırım aksam esim gelince baslayim buna bakayım

***13.TAKIM 551.ETAP***

nefertityy (74.3/)sabit
Bydelikız (67.3/
Bademellaa (57.6/56.8/0.8/%1.38)
phılosophergirl (66/65.5/0.5/%0.83)
Aglamaktankorkma (53.4/
sananesanane (69.9/68.7/1.2/%1.71)
keryneia (59.9/59/0.9/%1.50)
Zerra (68.7/66.7/2/%2.91)
Bengi_(56.3/56.2/0.1/%0.17)
umudum2 (68.1/)sabit
NEHIR34(74.9/74.7/0.2/%0.26)
praying Angel (52.1/51.7/0.4/%0.76)
sevimlimmm (63.9/63.6/0.3/%0.46)

13. Takım ortalaması:%

Kızlar, hala eksik arkadaşlar bildirim yapmamış. ben 6ya kadar beklemeyi tercih ediyorum. kimsenin hakkı yanmasın ama haberiniz var mı bildirim yapmayanlardan?

listeyi hazırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Yoğunluğumdan dolayı ilgilenemediğim için boş kaldı buralar.. nasıl telafi edebileceğim bilmiyorum.

Ben de ayrıca Beril ile aynı diyete başlıyorum. Güzel kilo veren arkadaşlarım sizleri tebrik ediyorum.

Başta kendim olmak üzere ki ben de önlemimi alıyorum. Duraklama dönemi sona erecek artık. Kızlar nota ya da sarı kart yemememiz adına bizim grup ortalamamız 0,35 di galiba üzerinde olmalı. Hatta grup hedefimiz yüzdemizin 0,5'in altına inmemesi gerekmektedir. Bu da grup hedefimiz yanında kişi hedefimiz de öyle olmalı.

Bu yüzdenin altında kalmayacak şekilde devam etmeliyiz kızlar. Enerjimizi grup ortalaması için harcamalıyız. Bireyselden uzaklaşmalıyız. Böylelikle güzel kilo veren arkadaşlarımızın da emeği boşa çıkmamış olur..

Girmeyip girmeyip bir anda yazınca kendimi de kötü hissediyorum ama, olması gereken bu. Bu amaçtan uzaklaşmamalıyız.

Gerekirse yardım isteyebilirsiniz benden.. Etiketleyin beni.. Kilo bildirim yüzdeniz %0,5 olması için haftalık ne kadar kilo vermeniz lazım hesaplayabiliriz.

Hepinizi seviyorum :) Allah bana da inşallah kilo verme motivasyonu verir de, bu işlerden kurtulurum. :)

bir de kızlar, yukarıdaki kilo bildirim şekliniz aşağıdaki gibi değil mi? Hata olmasın.. Sonra düzeltmek daha zor oluyor.

Geçen cuma gün ki kilo bildirimimiz
Bugün ki kilo bildirimimiz
Fark

nefertityy
Canim praying angrlin kilosu 51.2 olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…