Aglamaktankorkma banliydi
By delikiz da kayinvalidesi rahatsizdi sehir disinda 1 haftadir yok.
nefertityy
Gecen hafta 52.1 miscuma 51.2 imiş, ama bugün kaç? onda bir yanlışlık var..
Canım ekstra bir şey yapmadım günlük yürüşümü yaptım sabah kahvaltıyı aynen tarifdeki gibi yaptım Çorbanın tamamını tüketemedim ama her bünye farklı tabi seninki bakliyatlara karşı cevap vermiyor olabilirAllah allah bu ayran detoksu bende niye ise yaramadı acaba.detoksun yanında ne yaptin
Süpersin canımYaaa ben inanamiyorum 50leri gordugume.. uzun suredir (3 sene) 60'in ustundeydim :) eski kilolarima geldim cok mutluyum, dilerim gobusumde istedigim gibi olur ahaha
TebriklerAy henuz vaktim oldu kusura bakmayin kilo bildirimi yapmaya geldim.
nefertityy
Bu hafta sali katildim takima.
Sali: 72.2 kg
Cuma:71.3 kg
Eksilen: 0.9 kg
***13.TAKIM 551.ETAP***
nefertityy (74.3/)sabit
Bydelikız (67.3/
Bademellaa (57.6/56.8/0.8/%1.38)
phılosophergirl (66/65.5/0.5/%0.83)
Aglamaktankorkma (53.4/
sananesanane (69.9/68.7/1.2/%1.71)
keryneia (59.9/59/0.9/%1.50)
Zerra (68.7/66.7/2/%2.91)
Bengi_(56.3/56.2/0.1/%0.17)
umudum2 (68.1/)sabit
NEHIR34(74.9/74.7/0.2/%0.26)
praying Angel (52.1/51.7/0.4/%0.76)
sevimlimmm (63.9/63.6/0.3/%0.46)
13. Takım ortalaması:%
Kızlar, hala eksik arkadaşlar bildirim yapmamış. ben 6ya kadar beklemeyi tercih ediyorum. kimsenin hakkı yanmasın ama haberiniz var mı bildirim yapmayanlardan?
listeyi hazırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Yoğunluğumdan dolayı ilgilenemediğim için boş kaldı buralar.. nasıl telafi edebileceğim bilmiyorum.
Ben de ayrıca Beril ile aynı diyete başlıyorum. Güzel kilo veren arkadaşlarım sizleri tebrik ediyorum.
Başta kendim olmak üzere ki ben de önlemimi alıyorum. Duraklama dönemi sona erecek artık. Kızlar nota ya da sarı kart yemememiz adına bizim grup ortalamamız 0,35 di galiba üzerinde olmalı. Hatta grup hedefimiz yüzdemizin 0,5'in altına inmemesi gerekmektedir. Bu da grup hedefimiz yanında kişi hedefimiz de öyle olmalı.
Bu yüzdenin altında kalmayacak şekilde devam etmeliyiz kızlar. Enerjimizi grup ortalaması için harcamalıyız. Bireyselden uzaklaşmalıyız. Böylelikle güzel kilo veren arkadaşlarımızın da emeği boşa çıkmamış olur..
Girmeyip girmeyip bir anda yazınca kendimi de kötü hissediyorum ama, olması gereken bu. Bu amaçtan uzaklaşmamalıyız.
Gerekirse yardım isteyebilirsiniz benden.. Etiketleyin beni.. Kilo bildirim yüzdeniz %0,5 olması için haftalık ne kadar kilo vermeniz lazım hesaplayabiliriz.
Hepinizi seviyorum :) Allah bana da inşallah kilo verme motivasyonu verir de, bu işlerden kurtulurum. :)
bir de kızlar, yukarıdaki kilo bildirim şekliniz aşağıdaki gibi değil mi? Hata olmasın.. Sonra düzeltmek daha zor oluyor.
Geçen cuma gün ki kilo bildirimimiz
Bugün ki kilo bildirimimiz
Fark
Bende kisir yiyicem bi tabak kadar ahahahKızlar bu akşam kendimi ödüllendireceğim bu akşam abartmadan
Canım bende seni etiketleyerek bildirdim ama bu hafta katıldığım için mi listede değilim ?
Ilk 3 hafta aday oluyorsun canım 3 haftadan sonra listeye girebiliyorsun kurallara uyuyorsan tabiCanım bende seni etiketleyerek bildirdim ama bu hafta katıldığım için mi listede değilim ?
2 Cuma listeye giremiyoruz canım.. listeye girebilmek için yeterli paylaşım yapman gerekir
Ilk 3 hafta aday oluyorsun canım 3 haftadan sonra listeye girebiliyorsun kurallara uyuyorsan tabi
Kimse duymasın waffel yicemBende kisir yiyicem bi tabak kadar ahahah
6 haslanmis yumurta beyazıLor u sade yiyemem ama yumurta ile karistirip omlet tarzi yiyebilirim pul biberli karabiberli falan olur mu ki
SabahTesekkur ederim canim simdiden ilgin icin
Musait oldugun zaman bakarsin tatlim
Kilon 74.7
Ne zamandır sabit 74 ile 77 arasi 3 aydir gidip geliyorum 2 haftadir sabit
Ne kadar zamandır diyet yapıyorsun 3.5 yildir kk dayim oncesi de var 2 dogum yaptim
Bir kaç günlük yediklerinin listesi
Spor 3 mil leslie yapiyorum gun asiri
Yaş 37 3 hafta sonra 38 olucam
Şeker tüketimi kuru meyve lerden karsiliyorum aksam cok aciktigimda da 5 6 tane cubuk grissini atiyorum agzima midemin asidini alsin diye ama bazen oda kar etmiyor sabredemeyip bi lokma peynir atip ustune su iciyorum
Sanirim bunlar engel oluyo(
Gecen hafta 52.1 mis
Bu hafta 51.2
Bidirim yaparken gecen haftayi yazmamis galiba
Şimdiki kilom 66.7 normalde bu hafta sabit tutmaya çalışacaktım ama en azından %0.5’i yakalamak için ne kadar vermem lazım Nefertty
nefertityy
Beril ne zaman dönecek
Canım bende seni etiketleyerek bildirdim ama bu hafta katıldığım için mi listede değilim ?
Kızlar şuan, Bir yıl önceki kilomdayım tekrar çok şükür .Bir ay önce Üstüme oturan eteğim bol gelmeye başladı
Kimse duymasın waffel yicem
Dert etme zaten mantıklı bir sey degil. O kadar bakliyat ve ayran siskinlik yapar zaten. Düzgün bir beslenme sistemi uygula kendine.Allah allah bu ayran detoksu bende niye ise yaramadı acaba.detoksun yanında ne yaptin
oo super bende pantolonlarimi kemersiz giyemiyorum ohh yandan yandan oooh sagdan soldanKızlar şuan, Bir yıl önceki kilomdayım tekrar çok şükür .Bir ay önce Üstüme oturan eteğim bol gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?