Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabahta keşke çok az bir şey yeseydin öğlen zaten hafif geçirmişsin akşamın güzel sabahta kahvaltı olsaydı süper Olurdu

Allah kolaylık versin çok şükür cumartesi Pazar evdeyim

ahh işte o uyku bi bastırıyo ki kalkıp kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum. erken kalksam neler yaparım da :)

şimdi iş yerine kahvaltılık gevrek ve müsli aldım onu yiyorum

Bugünkü menüm
Sabah uyaninca limonlu su

Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kasigi tahin-pekmez
1 bardk çay
(Nedense canım tatlı harici bisey istemedi bugün)

Öğle
Kısır (1 tabak)

Akşam
1 kase mercimek corba
1 dilim kepekli ekmek
Yoğurt

En az 2 lt su

Tebrik ederim canim
Gorursun canim sen cok azimlisin masallah
Evet onemli olan kilo vermek tabiki ama bu bir yaris neticede dereceye de girince daha bi istekle azimle devam ediyoruz degilmi.
Simdi bi daha baktim da 2. Nin yuzdesi 2.99 mus 2.44 yazilmis sen 3. Sun yani tekrar tebrik ederim tatlim

Tamam kaptanim paylasim alanina yazmaya cekindim acikcasi sevgili kaptanlarimin isine karismis gibi hissettim o yuzden yazmadim bir daha olursa yazarim tabiki.

Maşallah tatlım :)
Teşekkür ederim canım
ahh işte o uyku bi bastırıyo ki kalkıp kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum. erken kalksam neler yaparım da :)

şimdi iş yerine kahvaltılık gevrek ve müsli aldım onu yiyorum
Maalesef geç kalınca müsli gevrek kolayımıza geliyor ama çavdarlı ya da tam tahıllı ekmeğin içine peynir marul vs koyup sandviç yapmak daha sağlıklı ve doyurucu olur canım
süpersin valla ay bende hiç yok böyle şeyler işe gidip gelirken yürüyorum bi hiç sevmem soğukta dışarda olmayı ama yaz gelsin bi o zaman görün yürüyüşleri :)
Ben bayılıyorum yürümeye.. bi de bu kilo verme süreci bitsin korumaya geçeyim istiyorum zaman uzadıkça insan sıkılıyor
Ama burada sizlerle olmakta en büyük motivasyon
Yoksa kendimi bu kadar kontrol edemezdim

Teşekkür ederim canım eline sağlık

Akşamı protein sebze gibi mi geçirsen canım
Gün boyunca karbonhidrat Olmamış olur
Teşekkür ederim nehircim senin dikkatin sayesinde...

zerra tebrik ederim tatlım. Darısı hepimizin başına inşallah
İnşallah canım inşallah takım arkadaşlarımız hep dereceyi oynar çok teşekkür ederim

Kızlar ben yarından itibaren perşembe gününe kadar çok sağlıklı 1 gr kaçamağın olmadığı hiçbir paketli ürünün bulunmadığı ve kh oranın olduğu bir hafta geçirmek istiyorum.
Önerisi olan varsa paylasabilir mi benimle
Nelere ağırlık vermeliyim ya da neleri kesinlikle tuketmemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…