- 8 Haziran 2017
- 417
- 808
- 103
Rica ederim canim sabah sabah aceleden yanlis yazmisindir olabilir.
Eski muhasebeciyimdir.
Maşallah tatlım :)Kızlar hafif yağmurlu havada 1 saat yürüyüş mi yaptım geldim süperdi
Sabahta keşke çok az bir şey yeseydin öğlen zaten hafif geçirmişsin akşamın güzel sabahta kahvaltı olsaydı süper Olurdu
Allah kolaylık versin çok şükür cumartesi Pazar evdeyim
Kızlar hafif yağmurlu havada 1 saat yürüyüş mi yaptım geldim süperdi
Puf noktası nar gibi kızarmış olmalı hatta nerdeyse yanmaya yakın. O zaman bal kabaginin içindeki şeker karamelize oluyor.Süpersinn kabağa bayılırım...bugün gördüm yapmamak için almamıştım :) ilk alış verişimde aliciiimm :))
Tebrik ederim canimAa evet baktım hatta 2. Yim bireyselde yazdım admine. Değişmese de sorun değil ben biliyorum kilo verdim önemli olan bu. Ama şu da bir gerçek ki adımı birdaha yukarda Göreceğimi sanmıyorum canım çok teşekkür ederim
Tamam kaptanim paylasim alanina yazmaya cekindim acikcasi sevgili kaptanlarimin isine karismis gibi hissettim o yuzden yazmadim bir daha olursa yazarim tabiki.
Tatlim orkidenin yuzdesi 2.99 olucakben sırayı karıştırmışım baya zaten yanlıs yazmışımzerra bireyselde ikincisin canım tebrikler tekrar özür diliyorum
Tatlim orkidenin yuzdesi 2.99 olucak
2. Orkide
Olur boyle seyler kaptanim onemli olan duzelmis olmasio zaman benim beynim karıştı sanırım orkideyi 2 44 yazmışım işleri karıştırmışım
toptan düzelttim yeniden paylaşarak daha iyi oldu bence ben de teşekkür ederim bir sürü sayıolunca insanın gözünden kaçıyorOlur boyle seyler kaptanim onemli olan duzelmis olmasi
Ellerine saglik kaptanim.toptan düzelttim yeniden paylaşarak daha iyi oldu bence ben de teşekkür ederim bir sürü sayıolunca insanın gözünden kaçıyor
Teşekkür ederim canımMaşallah tatlım :)
Maalesef geç kalınca müsli gevrek kolayımıza geliyor ama çavdarlı ya da tam tahıllı ekmeğin içine peynir marul vs koyup sandviç yapmak daha sağlıklı ve doyurucu olur canımahh işte o uyku bi bastırıyo ki kalkıp kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum. erken kalksam neler yaparım da :)
şimdi iş yerine kahvaltılık gevrek ve müsli aldım onu yiyorum
Ben bayılıyorum yürümeye.. bi de bu kilo verme süreci bitsin korumaya geçeyim istiyorum zaman uzadıkça insan sıkılıyorsüpersin valla ay bende hiç yok böyle şeyler işe gidip gelirken yürüyorum bihiç sevmem soğukta dışarda olmayı ama yaz gelsin bi o zaman görün yürüyüşleri :)
Akşamı protein sebze gibi mi geçirsen canımBugünkü menüm
Sabah uyaninca limonlu su
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kasigi tahin-pekmez
1 bardk çay
(Nedense canım tatlı harici bisey istemedi bugün)
Öğle
Kısır (1 tabak)
Akşam
1 kase mercimek corba
1 dilim kepekli ekmek
Yoğurt
En az 2 lt su
Teşekkür ederim nehircim senin dikkatin sayesinde...Tebrik ederim canim
Gorursun canim sen cok azimlisin masallah
Evet onemli olan kilo vermek tabiki ama bu bir yaris neticede dereceye de girince daha bi istekle azimle devam ediyoruz degilmi.
Simdi bi daha baktim da 2. Nin yuzdesi 2.99 mus 2.44 yazilmis sen 3. Sun yani tekrar tebrik ederim tatlim
İnşallah canım inşallah takım arkadaşlarımız hep dereceyi oynar çok teşekkür ederimzerra tebrik ederim tatlım. Darısı hepimizin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?