Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bilemiyorum ki canım ne yesem acaba?

Biraz kaçırmışsın canım, bu hafta başka kaçırmamaya çalış bence :)

aynen cuma ya kadar çok dikkatli olmam gerek :)

inş canım :) buarada tebrikler 3. olmuşsun helal olsun

Bengi bu konuda uzman canım gelince birsürü alternatif menüler yazar
Bilemiyorum ki canım ne yesem acaba?
Bilemiyorum evde neyin var damak tadına uygun köfte salata olabilir bilemedim et yiyemeyen senmiydin
Sağol canımm sana daa ❤

Amin canım çok sağoll❤

Ben bir iki tane baktım çok yavaştı vşdeo işim vardı kapattım

zerra arkadaşımmm tebriklerrr
Teşekkür ederim tatlım

Kızlar neredesiniz hafta sonu diye salmak yok
Akşam için şu an kapuska pişiyor kıymalı az bulgurlu
Canım burdayız. Akşam arkadaşlarıma yemeğe davetliyim. Kuru fasulye varmış. Yanına pilavda yaparlar ama yemeyeceğim. Salata yerim. Varsa bir tane minnak turşu da yiyebilirim.

Merhaba kizceler bugün katıldım aranıza. Öncelikle kendimden bahsedeyim biraz öğretmenim 29 yaşındayım. İki kızım var küçümseme meleğim 3 ay önce doğdu. Tahmin edersiniz doğum kiloları aldı başını gitti.Sonra birde şunu ye sütun olsun bunu ye sütun olsun derken tekrar doğum kilomla ulaştım. Şimdi doğum iznim bitiyor ve ikinci dönem okula başlayacağım. Bugün tarti 86.6 yi gösterdi gözlerim yuvalarından fırladı. Benim eski halime dönmem için 28 kg vermem lazım. Nasıl olacak bu iki miniğim ev işi çalışmak off çok zor günler beni bekliyor.ama siz destek olursanız çok da zor olmayacak .Yarın sabah başlıyorum inşallah yürüyüşle

Hoşgeldin aramıza ilk sayfadaki katılım formunu doldurman gerekiyor canım. Bende doğum kilolarimdan kurtulmak icin burdayim sagolsun arkadaşlar destek oluyorlar hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…