Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Lezzeti aynımı ayol portakal harika birşey bol sulu ve soğuk olucak öyfffff
Tamam 1 tane portakal ye. Hem posa al hem lezzet. Suyunu içmek neden ya. Yazık o postalara sana kalan sadece şeker. Birde 1 portakaldan su çıkmıyor ki!!!
Sana bir Öneri daha. İlla su içeceksen 1 portakal sık üzerine madansuyu ekleyip ic.

Ben böyle hesapladım. Genelde hesaplarken biraz az yazarız kendimize.
Ama yine de menün dengeli.
Eki Görüntüle 2090546
Çok sağol canım çok zahmet oldu yine de totalde almam gereken kalorinin ve kh un üstüne çıkmamışım...
Kuzum hastayken dikkat et bi de küçük kuzunvar geçmiş olsun
Aç karna kardiyo mu yaptın? Çok iyi yağ yakar. Yapabiliyorsanız sabah aç karna kardiyo yapin.
Çok açken yapmayın diye biliyorum ama genelde yürüyüşlerim aç karna oluyor

Sen misin parktaki uzun bacaklı adamlarla yarışan sağ bacağımı zorlamışım baya ağrıyor krem sürdüm inşallah sabaha rahatlar

İyi geceler hepinize Kızlar
Aslan ailem bitsin yatıyorum
Kendinize iyi bakın

Yapabiliyorsan aç karna kardiyo candır. Ama herkes yapamaz. Aç karna direnç egzersizi yanı ağırlık, fitness yapılmaz.
Aç karna kardiyonun yağ yakınına çok iyi gelme sebebi şu, vücut önce mevcut glikojen depolarını harcan yanı kardiyodan önce yediklerini ama sen sabah açlığında glikojen depon boşken kardiyo yaptığında direk vücudundaki yağları enerjiye çevirip kullanır, hani derler ya 20 dk sonra vücut yağ yakmaya başlar diye iste o glikojen deposu yaklasik boşalma suresidir.

Not: SPORDAN SONRA MEYVE YEMEYİN. Açsanız Protein alın. Çünkü spordan sonra vücut bir süre daha yağ yakmaya devam eder a meyve gibi şekerli bir sey veya karbonhidrat yediğinizde bu devam eden yağ yakmini durur.

Tamam tamam yerim kahvaltıda hemde ohhh keyifle :))

Ben geçenlerde ince giyindim biraz üşüdüm.. o zaman oldu sanırım yada oğluştan kaptım .. ama böyle sporsuz olunca hayatımda birşeyler ters gidiyormuş gibi hissediyorum

Yarın oğluş beni yormazsa sporumu yapıcam o uyuduğunda.. sonra bende kestiririm

Sana ve oğlusuna gecmiş olsun canım.

İyi bari sevindim ben aç karna kötü birşey yaptığımı düşünüyordum . Bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım

Günaydın kızlar biz erkenciyiz, Uzay’a ılık duş aldırıp uyuttum yine.. birazdan kalkar tontişim.. yine yorgun bir gece, yine düzelmeyen bir oğluş.. bir hafta süreceğe benziyor

Kilo bildirimi yapıyorum.. kısırlar, börekler, poğaçalar, pastırmalar filan yemiştim çok üzgünüm ama hastaydım biraz şımardım Ama spor yapmayı, limonlu su içmeyi bırakmadım Limonlu su içiyorum limonata bardağında, kaç kez toilete çıkıyorum sayısını ben unuttum.. en güzel detox ... sizlerede tavsiye ederim

Başlangıç kilo: 63.400
Geçen hafta cuma: 59.000
Pazartesi: 59.000 (sabit)

Kendimle gurur duyuyorum artıya geçmediğim için ve sanırım tatlı yemiş olmaydım tablo farklı olacaktı, neyse diyete devam

berilceee
nefertityy

Kızlar günaydın,

Tartılarda bol eksiler göreceğimiz bir hafta diliyorum. İlaçsız iyileşmeye çalışmaya karar verdim. Ihlamur ve su içiyorum bol bol. Ihlamurun diyette bir sakıncası var mıdır ? Ya da papatya çayının ?

Ben pazarları öyle kahvaltı hazırlarım ki açık büfe yanında sönük kalır

hasta halinle yine de iyi bir menü olmuş.. ellerine sağlık.. bu limomlu suyu sabah akşam mı içiyorsun? Normal suya limon mu sıkıyorsun?

kara bakla nedir? lezzetli görünüyor. 11000 adım çok iyi.. böbreklerin neden ağrıyor acaba merak ediyorum. üşütme olduğundan emin misin?

hay maşallah.. sporda tatlı.. bakalım planki ne kadar arttıracaksın.. :) takipteyim.. ben 1 dk rahat durabiliyorum..

Patatesle eşdeğer bence
Azıtmadan yenır
Taze kullanırım ben zencefılı toz olanın tadını alamıyorum

benim diyetimde yer elması var bebek :)

canım böyle sakatlanma, üzülürüm.. sproda istikrar önemli.. zaten çok iyi gidiyorsun.. lütfen dikkat et kendine, bugün bari çok yorma kendini..

ben aç karına çalışanlardanım.. kardiyo da dayanma gücüm fazla aç karına.. ama dirençlere girdim mi zaten gözlerim kararmaya başlıyor.. bilimsel açıklamalar için de ayrıca saol..

Günaydın kızlar
Çok güzel tartıdaki rakamı gördüğümüzde mutlu olacağımız bir hafta diliyorum

amin beybisi amin... :) çok güzel bir gün ve hafta bizim olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…