Geçmiş olsun öncelıkleKizlar bugunki menum,
Sabah-ogle : 2 ceri domates, 1 dilim suzme peynir, 4 adet yesil zeytin, 1 yemek kasigi buharda pismis baharatli patates ve 1 dilim tam bugday ekmeği
Aksam: 3 yemek kasigi kiymali karnabahar, 2 yemek kasigi kara bakla. Ustune de yogurt doktum.
2 lt su ve 11000 adim attim kizlar. Leslie yapayim diyordum ama hastaliktan bobreklerim agriyor. Su içmeye devam ediyorum.
Süper bence hiç abartısız herseyMenüm
Beyaz çay
Kahvaltı
Lor peynirli maydonozlu omlet
1 salatalik
Ögle
2 yk portakallı kereviz
1 dilim cok tahıllı ekmek
100 gr yogurt
3 yk kuru fasulye
Akşam
5 yk kıymalı bamya
100 gr yogurt
Salata
Gece
Yesil cay
Genel
3 litre Su
Spor
3 mil leslie
50 Mekik
45 sn plank
Çok sagol canim.Geçmiş olsun öncelıkle
Ben begendım
Ben böyle hesapladım. Genelde hesaplarken biraz az yazarız kendimize.@bengi canım bir boş zamanda menüme bakabilir misin yanlış mı hesaplıyorum
Toplamda 7o gr kh 65 gr protein 32 gr yağ almış görünüyorum. Salatada 1 çay kaşığı zeytinyağı var yazmadım
Kuzum hoş geldin bu arada :)) ara ara paracetamol alınca iyi hissettim o zaman yaptım sporumu.. yoga zaten benim için çocuk oyuncağı hafif antrenman seçiyorum :)Çok geçmiş olsun
Hastayken bıraz ıyımı beslemeseydin vücut güçlense
Bırde spor yapmısın yorma dınlen bol bol bence
Durumunda pazartesi son tarzı bir şeyler yazmış zaten ondan sonra da girmesi hiç üyelik iptali yapmış olabilir@Aglamaktankorkma hala yok
Ben onun üzerıne ımı kez banlandım
Acaba üyelık ıptalımı yaptı
İsmide kırmızı olmuyor
Kesinlikle yapma canım şok diyetin hiçbir faydası yok verip misli ile geri almak varKızlar bende yarın 5+5diyeti varmış ona başlıcam. Hani şu 1.gün patates haşlama 2.gün sebze 3.gün et...4.meyve..5gun yumurta olan....
Sok diyetler iyi degilmis ama Bir hafta deneyeyim de sonrasında sağlıklı beslenmeyle devam ederim artık. Yoksa veremiyorum bi türlü.bir haftadan da bişey olmaz artık sonuçta kal kalmıyorsun..
Var mı denemek isteyen benimle birlikte
Önemli olan sağlıklı kilo vermek neredeyse 20 gün de zor yarın kilo verdim ayran detoksu da fayda etmedi bende de sadece iki gün aç kalmış oldum sen de aynı şekilde canımGERİ mi aldı. Genelde alınmıyor yorumlarda ama ben dikkat ederim devamında ins.canım zaten diyetteyim.ve çok az kilo veriyorum.oyuzden moralimin düzelmesi adına bişeyler yapmam lazım. Geçen ayran detoksundn sonra hiç kilo veremeyince moralim bozuldu menü paylaşımı bile yapmadım. Hatta topige giresim gelmedi...oyuzden kararımı verdim canım listemi ayarladım bakalım ne olacak cumaya kadar..yarın yine aynı kilo da çıkarım ben çünkü moralim bozulunca hiç bişey yapmadım spor bile..
Üstüme alinmiyorumBu mesaja tek cevap yazan olmadı
Ben de dedim pofuduk omleti gittiği yerde de bulmuş
Afiyet olsun
Zencefıl tüket bağışıklık güclendırırKuzum hoş geldin bu arada :)) ara ara paracetamol alınca iyi hissettim o zaman yaptım sporumu.. yoga zaten benim için çocuk oyuncağı hafif antrenman seçiyorum :)
Yarın bol meyve yiyicem limonlu su yeterli olmuyo sabah portakal suyu sıkar içerim :)
Portakal suyu yerine taze zencefili biraz rendele üzerine limon sık 1 cay kaşığı bal sıcak su. Portakal suyundan daha iyi ve daha fazla c vitamini var.Kuzum hoş geldin bu arada :)) ara ara paracetamol alınca iyi hissettim o zaman yaptım sporumu.. yoga zaten benim için çocuk oyuncağı hafif antrenman seçiyorum :)
Yarın bol meyve yiyicem limonlu su yeterli olmuyo sabah portakal suyu sıkar içerim :)
Alınma zaten balımDurumunda pazartesi son tarzı bir şeyler yazmış zaten ondan sonra da girmesi hiç üyelik iptali yapmış olabilir
Kesinlikle yapma canım şok diyetin hiçbir faydası yok verip misli ile geri almak var
Önemli olan sağlıklı kilo vermek neredeyse 20 gün de zor yarın kilo verdim ayran detoksu da fayda etmedi bende de sadece iki gün aç kalmış oldum sen de aynı şekilde canım
Üstüme alinmiyorum
Ay evet ballı zencefil yapayım kendime offf ne güzel yakıyo boğazıZencefıl tüket bağışıklık güclendırır
Insallah duzelırsınız çok halsız kalmadan
Ben çorbaya cayada eklıyorum ıyı gelıyorAy evet ballı zencefil yapayım kendime offf ne güzel yakıyo boğazı
Portal suyuma laf edeceğini biliyööördüm :)))) sabah içme baş dönmesi yapar demedin haha..Portakal suyu yerine taze zencefili biraz rendele üzerine limon sık 1 cay kaşığı bal sıcak su. Portakal suyundan daha iyi ve daha fazla c vitamini var.
Taze aliyim diyorum bir türlü alamadım yahu..Ben çorbaya cayada eklıyorum ıyı gelıyor
Aç karna kardiyo mu yaptın? Çok iyi yağ yakar. Yapabiliyorsanız sabah aç karna kardiyo yapin.Çocukların ikisi büyük en küçük 7 yaşında bırakmak sıkıntı olmuyor . Şabah 8-9 civarı çıkıyorum hafta sonu. Çalıştığım için hafta içinde öğleleri yürüyorum
Sabah erken kalktım yürüyüşe çıktım 1.5 saat kadar gelince de kahvaltı hazırlığı falan epey acıkmışım. Bide pazar günleri haricinde aile bir arada olamıyor ve kahvaltı birazda uzun sürüyor ve benim en sevdiğim öğün hafta sonu kahvaltıları
Bir sürü şeker yaaa.Portal suyuma laf edeceğini biliyööördüm :)))) sabah içme baş dönmesi yapar demedin haha..
Patatesle eşdeğer benceTaze aliyim diyorum bir türlü alamadım yahu..
Bu arada yer elması çok severim ne kadar diyet yada değil
bal hariç menü Harika..Bugunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 ceri domates
1 dilim cavdar ekmegi
1 cay kasigi bal
Ara
Az sutle turk kahvesi
Oglen
1 kepce sehriye corbasi
4 ad. Kofte
Domates
Ara
2 minik amasya elmasi
2 tam ceviz
Aksam
2 dilim karnabahar mucveri firinda
1 su bardagi kadar yogurt
Su 2 litre
Spor 3 mill leslie
@bengi
Toz zaten hiç aynı olmuyo.. ben boğazım ağrır diye bulunduruyorum.. taze zencefil alayım Çin yemeklerindede harika gidiyor yummyPatatesle eşdeğer bence
Azıtmadan yenır
Taze kullanırım ben zencefılı toz olanın tadını alamıyorum
Lezzeti aynımı ayol portakal harika birşey bol sulu ve soğuk olucak öyfffffBir sürü şeker yaaa.
Yeşil biber, maydonozda daha çok c vitamini var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?