Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun öncelıkle
Ben begendım

Süper bence hiç abartısız hersey

Çok geçmiş olsun
Hastayken bıraz ıyımı beslemeseydin vücut güçlense
Bırde spor yapmısın yorma dınlen bol bol bence
Kuzum hoş geldin bu arada :)) ara ara paracetamol alınca iyi hissettim o zaman yaptım sporumu.. yoga zaten benim için çocuk oyuncağı hafif antrenman seçiyorum :)

Yarın bol meyve yiyicem limonlu su yeterli olmuyo sabah portakal suyu sıkar içerim :)

@Aglamaktankorkma hala yok
Ben onun üzerıne ımı kez banlandım
Acaba üyelık ıptalımı yaptı
İsmide kırmızı olmuyor
Durumunda pazartesi son tarzı bir şeyler yazmış zaten ondan sonra da girmesi hiç üyelik iptali yapmış olabilir
Kesinlikle yapma canım şok diyetin hiçbir faydası yok verip misli ile geri almak var
Önemli olan sağlıklı kilo vermek neredeyse 20 gün de zor yarın kilo verdim ayran detoksu da fayda etmedi bende de sadece iki gün aç kalmış oldum sen de aynı şekilde canım
Bu mesaja tek cevap yazan olmadı
Üstüme alinmiyorum

Zencefıl tüket bağışıklık güclendırır
Insallah duzelırsınız çok halsız kalmadan

Portakal suyu yerine taze zencefili biraz rendele üzerine limon sık 1 cay kaşığı bal sıcak su. Portakal suyundan daha iyi ve daha fazla c vitamini var.

Alınma zaten balım
Ban bu kadar sürmezkı ya
Yılbaşından berı ben ımı kez banlandım bu kız hala yok

Portakal suyu yerine taze zencefili biraz rendele üzerine limon sık 1 cay kaşığı bal sıcak su. Portakal suyundan daha iyi ve daha fazla c vitamini var.
Portal suyuma laf edeceğini biliyööördüm :)))) sabah içme baş dönmesi yapar demedin haha..

Aç karna kardiyo mu yaptın? Çok iyi yağ yakar. Yapabiliyorsanız sabah aç karna kardiyo yapin.

bal hariç menü Harika..
Birde öğlen boca roka, tere maydonoz falan yeseydi hanı vitamin olur tok tutar o bakımdan..

Patatesle eşdeğer bence
Azıtmadan yenır
Taze kullanırım ben zencefılı toz olanın tadını alamıyorum
Toz zaten hiç aynı olmuyo.. ben boğazım ağrır diye bulunduruyorum.. taze zencefil alayım Çin yemeklerindede harika gidiyor yummy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…