Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kara bakla nedir? lezzetli görünüyor. 11000 adım çok iyi.. böbreklerin neden ağrıyor acaba merak ediyorum. üşütme olduğundan emin misin?

Böbreklerimin ağrımasının sebebini bende bilmiyorum. Belimi üşütmüş olabilirim. Kara bakla aslında bildiğimiz bakla. Hani çok dolmaların içine de koyarlar. Görüntüsü fasulyeye benziyor. Tadı da çok lezzetli. Ekte örnek bir fotosunu görebilirsin canım :)

Eklentiler

• taze-soganli-bakla-yemegi-fotografi-3-500x333.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 32
Sabah uyandığımda ve gece yatarken.. aslında spor yaparkende yapıyorum.. 330cclik büyük bardakta sıkıp hızlıca tüketiyorum vitamini kaçmadan

menun güzel. bir öğünü protein yapabilir ve ara öğüne meyve ve kuru yemiş ekleyebillirsin. ama acıkmadıysan sorun yok.

günaydın kızlar,
bugün değişik beslenme modelleri araştırıyorum.
Gap,
Aip
Paleo
Arıma,
Eliminasyon
Aryuveda
Kan grubu
ikigai
intermittent fasting 5+2

Inşallah sen de oğluşunda en kısa zaman da sağlığınıza kavuşure
Maşallah canım ya iki günde bu kadar kilo vermek güzel ama pek sağlıklı değil gibi
Ben de 1 dakika rahat duruyorum. Daha önce 30 günlük app vardı orada boluyorlardı süreyi ben de öyle yapacağım sonlara doğru 5 dakika falan ve o şekilde durmam imkansız
menun güzel. bir öğünü protein yapabilir ve ara öğüne meyve ve kuru yemiş ekleyebillirsin. ama acıkmadıysan sorun yok.
Menumu bir gece önceden planlamıştım ilk ara öğüne yarım yeşil elma 5 badem 2. Ara ogune yarım yeşil elma 10 kuru uzum yazmıştım ama dediğim gibi bunlar yettiği için iptal ettim. Benim asıl sorunum gündüz acıkmıyorum ama gece saat 10 dan sonra birden açlık bastırıyor

o zaman akşam yemeğinde 1,5-2 saat sonra ara öğün yap kuruyemiş ile..

Ben sabah sporumu yaptım incelme programı.. birazdan 1000 adet twister yapiciiim.. ve hala hastayım, lanet olasıca bakteriler

sabit olmak pazartesi için iyidir hafta içi iniş başlar canım

süpersin cuma liste başı olursun bu şekilde gidersen
papatyayı abartmamak lazım..diğer bitki çayları da şekersiz olursa sorun olmaz sanırım
bu hafta yürüyüşe ara vericem sanırım dün çok zorladım.teşekkür ederim canısı

günaydın kızlar,
bugün değişik beslenme modelleri araştırıyorum.
Gap,
Aip
Paleo
Arıma,
Eliminasyon
Aryuveda
Kan grubu
ikigai
intermittent fasting 5+2

kan grubu harici hiçbirini bilmiyorum

kan grubu da bana uymuyor sevdiğim şeylerden vazgeçemiyorum

Sal canım çok güzel bilgiler...

Saglikli degil derken odem attim sanirim balim 3 gunluk menumu paylastim bengicim de takipte sagolsun. Guzel moral oldu bana aynen devam insallah.

Cumaya kadar 2 kilo versem cok motive olucam 72 leri bi gorsem devami gelicek insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…