Olduğu kadar canımDunku menunu gordum begendim canim gayet hafif bi menuydu begendim.
Insallah guzel eksiler getirsin balim benim
Aynen canim aslinda tek püf noktasi kacamak yapmamak saglikli seyler yemek karbonhidrati az proteini bol yemek bunlari hepimiz biliyoruzdur. Tek eksik motivasyon onuda burda sagliyoruz gerisi irade meselesi. 1 hafta bozmadan yaparsan gerisi gelicek canim. Sadece biraz sabir yiyeceklerini bir gun onceden belirle ki elin zararli seylere gitmesin.Olduğu kadar canım
Strese gırneye gerek yok yoksa cozuturum
Canım o pek mümkün olmuyor malum çocuklar okulları evAynen canim aslinda tek püf noktasi kacamak yapmamak saglikli seyler yemek karbonhidrati az proteini bol yemek bunlari hepimiz biliyoruzdur. Tek eksik motivasyon onuda burda sagliyoruz gerisi irade meselesi. 1 hafta bozmadan yaparsan gerisi gelicek canim. Sadece biraz sabir yiyeceklerini bir gun onceden belirle ki elin zararli seylere gitmesin.
Geçmiş olsun zerra geçmezse dr gıt bence
hoş geldin canım berilin dediği gibi emzirme avantaj.geçmişte emzirirken 9 ayda kasmadan 20 kg vermiştimKizlar slm bende katilmak istiyorum bugun basladim kilo verme seruvenime
evet canım ağrı kesici kas gevşetici2 3 gune gecer canim insallah
Kas gevsetici mi suruyorsun
hoş geldin canım berilin dediği gibi emzirme avantaj.geçmişte emzirirken 9 ayda kasmadan 20
Ins cnm bakalim dogumdan sonra 81 kilodan 75 e dustum ama bu 3 ayda emziriken 4 kilo aldim cunku cok tatli hamurisi yedim ama artik son
Hoşgeldin canımmKizlar slm bende katilmak istiyorum bugun basladim kilo verme seruvenime
163 cm boy 79.5 kilom var. BUgun itibari ile bebisim 90 gunluk emziriyorum ama kilo vermek istiyorum cunku emzirirken cok tatli vs yedim sagliksiz beslendimartik saglikli beslenmek istiyorum.
Bildirim yapiliyorsa eger 79.5 kilodayim hedefim 62 kilo yolum cok uzun ama guc degil
Keten tohumunu bilmiyorum ama chia günde bir tatlı kasıgıni gecmemeli canimKızlar evde keten tohumu chia var bunları tüketirken miktarını nasıl ayarlayayım
Mesela öğlen 1 kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı chia tohumu koydum nasıl sizce az mı çok mu
Teşekkür ederim canım isabetli karar vermişim sevindimKeten tohumunu bilmiyorum ama chia günde bir tatlı kasıgıni gecmemeli canim
Canım o pek mümkün olmuyor malum çocuklar okulları ev
Bırde kurs ısım var ona uğraşıyorum mayıs hazıran gıbı iş açmak ıstıyorum bıraz yogunum
Ama yınede azmettım verecem
Destek ıcın çok teşekkür ederim
Hoşgeldin canım :)13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adıeritozu35i
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :163
Kilonuz:79.5
Hedef kilonuz :62
Kilo alma hikayeniz :dogum sebebi ile aldigim 19 kiloyu vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglikli ve fit gozukmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayir
Kizlar boyle mi doldurcam bilemedim ama
Cnm ne guzel sen kac kilo verdin darisi banaHoşgeldin canımm
Bu mesajını okurken iki hafta önceki beni gördüm :)
Bebekler emzirme hatta kilomuz da aynı
Ben iki hafta da güzel yol aldım inşallah daha güzel sağlıklı ve hızlıca veririz hepberaber❤
Sagol cnmHoşgeldin canım :)
Aminn canım darısı sanaCnm ne guzel sen kac kilo verdin darisi bana
Ne kursuna gidiyorsun BerilcimCanım o pek mümkün olmuyor malum çocuklar okulları ev
Bırde kurs ısım var ona uğraşıyorum mayıs hazıran gıbı iş açmak ıstıyorum bıraz yogunum
Ama yınede azmettım verecem
Destek ıcın çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?