Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olduğu kadar canım
Strese gırneye gerek yok yoksa cozuturum
Aynen canim aslinda tek püf noktasi kacamak yapmamak saglikli seyler yemek karbonhidrati az proteini bol yemek bunlari hepimiz biliyoruzdur. Tek eksik motivasyon onuda burda sagliyoruz gerisi irade meselesi. 1 hafta bozmadan yaparsan gerisi gelicek canim. Sadece biraz sabir yiyeceklerini bir gun onceden belirle ki elin zararli seylere gitmesin.

Canım o pek mümkün olmuyor malum çocuklar okulları ev
Bırde kurs ısım var ona uğraşıyorum mayıs hazıran gıbı iş açmak ıstıyorum bıraz yogunum
Ama yınede azmettım verecem
Destek ıcın çok teşekkür ederim

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı eritozu35i
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :163
Kilonuz:79.5
Hedef kilonuz :62
Kilo alma hikayeniz :dogum sebebi ile aldigim 19 kiloyu vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglikli ve fit gozukmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayir

Kizlar boyle mi doldurcam bilemedim ama

Kizlar slm bende katilmak istiyorum bugun basladim kilo verme seruvenime
Hoşgeldin canımm

Bu mesajını okurken iki hafta önceki beni gördüm :)
Bebekler emzirme hatta kilomuz da aynı
Ben iki hafta da güzel yol aldım inşallah daha güzel sağlıklı ve hızlıca veririz hepberaber❤

Kızlar evde keten tohumu chia var bunları tüketirken miktarını nasıl ayarlayayım
Mesela öğlen 1 kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı chia tohumu koydum nasıl sizce az mı çok mu

Kızlar evde keten tohumu chia var bunları tüketirken miktarını nasıl ayarlayayım
Mesela öğlen 1 kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı chia tohumu koydum nasıl sizce az mı çok mu
Keten tohumunu bilmiyorum ama chia günde bir tatlı kasıgıni gecmemeli canim

Hoşgeldin canım :)

Cnm ne guzel sen kac kilo verdin darisi bana
Aminn canım darısı sana
Ben şimdi 79.5 ile başladım 78 oldum geçen cuma tekrar tartılmadım ama regl oldum ona rağmen inceldiğimi hissediyorum
Emzirmek çok avantajlı gerçekten
Bende 10 kg vermeliyim en az fazlası süper olur tabii

Bugün epey bir yordum kendimi hasta hasta ne zorum vardıysa gittim üstüne lahana sarması yaptım peh neyse eşim çok sevindi :)) en azından birimiz mutlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…