Üşütmüştür annesi ayaklarını sıcak tut poposunu silerken silme bezinden sonra kurula sonra bezleBugünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta(çörekotu ve pul biberli)
2 zeytin
Kk peynirden tost
Ara yapamadım acıkmadım
Öğlen
2 minik haşlanmış patates(soğan ve baharatlı)
1 küçük zeytinli poğaça(maalesef çok canım çekti)
Ara
Şekersiz kahve
1 kuş lokumu
Akşam
2 kepçe sütlü mantar çorbası
1 kepekli grissini
2,5 lt su
Sporum yok Bolca gazdan ağlayan bebekle evde gezinmece var o kadar ki belim ağrıyor
Günaydın canım :) ısınma hareketlerinden sonra daha az hissedersin yanmalarıGünaydın kızlar iyi sabahlar.. üst bacaklarım çok ağrıyor dün zorlamışım.. şimdi spora geldim yavaş tempoda yürüyorum biraz..
Bilmiyorum eminim bir sistemi var ama zaten 1000 kalori altında beslenince kilo verirsin. Yalnız ideal kilonuza yaklaşıp duraklama dönemine girince azaltacak kaloriniz kalmayacak. Benim ki sadece bir tespit. Eleştiri degil.Evet canım ya bin kaloriyi almıyorum neredeyse ama berilinkine bak, o da öyle.. sanırım aldığımız besinler ve gramları ihtiyacımız olan besinler. Gerçi ekmeklerim var ama yemiyorum çünkü hala artıdayım.. güncel kiloma gelene kadar ekmek yemeği yasakladım kendime..
Uygulama kullanıyorum sadece buraya yazmak zor oluyor.Maşallah menü bildirimlerin çok güzel hesaplamak zor olmuyor mu nasıl yapıyorsun
2. Bebegine hamileligin son 1 haftasinda kalp krizi gecirdi bebek acil sezeryan ile alindi kurtarildi kendisi 40 gundur yogun bakimdaydi umutluyduk ama olmadı.Afiyet olsun canım bence güzel beslenmişsin :)
Bu bi şok diyet mi canım? Bakalım 1 haftalık fark ne kadar olacak merakla takipteyim
Maşallah menü bildirimlerin çok güzel hesaplamak zor olmuyor mu nasıl yapıyorsun :)
Owww kaptanım o spora bu menüü
Ben olsam bayılmıştım açlıktan
Afiyet olsun canım gayet sade ve güzel bence:)
Afiyet olsun yaa ben olsam dayanamam daha çok yerim :) chialı puding ölçüsünü nasıl yapıyorsun bende yapmak istiyorum ama 2 yemek kaşığı chia var tarifinde fazla geldi bana...
Afiyet olsun canım akşam yemeği çok yememişsin.çiğ köfte yemek sakıncalı mı diyette birde pek bilmiyorum da :)
Afiyet olsun canım.bence başarılı menüKrepler yulaf unundan mı yulaf ezmesi mi
Anne mi vefat etti yaaben nedense baba gibi anlamışım çok daha fena etkilendim rahatsızmıydı yaa
Off çok üzüldüm, çok talihsiz bir olay..2. Bebegine hamileligin son 1 haftasinda kalp krizi gecirdi bebek acil sezeryan ile alindi kurtarildi kendisi 40 gundur yogun bakimdaydi umutluyduk ama olmadı.
reglin tartıya yansımaması için bol su iç, tuzu azalt, karbonhidratı azalt 1 gr karbonhidrat 3 gr su tutar bunu hatırla..Günaydın kızlar bende güne sporla başlayanlardanım..
İncelme programı 7dak 40kcal
Karın kasları ve kollar 12 dak 52kcal
100 adet twister
Üstüne limonlu su
Regl olucam sanırımtam tartı öncesi hiç iyi olmadı.. Neyse sorun yok
Afiyet olsun canım bence güzel beslenmişsin :)
Afiyet olsun yaa ben olsam dayanamam daha çok yerim :) chialı puding ölçüsünü nasıl yapıyorsun bende yapmak istiyorum ama 2 yemek kaşığı chia var tarifinde fazla geldi bana...
Bilmiyorum eminim bir sistemi var ama zaten 1000 kalori altında beslenince kilo verirsin. Yalnız ideal kilonuza yaklaşıp duraklama dönemine girince azaltacak kaloriniz kalmayacak. Benim ki sadece bir tespit. Eleştiri degil.
çok üzücü.. söylenecek kelime kalmadı..2. Bebegine hamileligin son 1 haftasinda kalp krizi gecirdi bebek acil sezeryan ile alindi kurtarildi kendisi 40 gundur yogun bakimdaydi umutluyduk ama olmadı.
kolay gelsin canım..Günaydın kızlar iyi bi gün olur umarım benim bugün 10 saat dersim var yoğun olacak
Bol su evet.. thank ureglin tartıya yansımaması için bol su iç, tuzu azalt, karbonhidratı azalt 1 gr karbonhidrat 3 gr su tutar bunu hatırla..
geç saate bir şeyler yeme..
2. Bebegine hamileligin son 1 haftasinda kalp krizi gecirdi bebek acil sezeryan ile alindi kurtarildi kendisi 40 gundur yogun bakimdaydi umutluyduk ama olmadı.
Günaydın kızlar bende güne sporla başlayanlardanım..
100 adet twister
Üstüne limonlu su
Canim kafana koyduysan uygula.. baslarda hamlanicaksin, hareket etmekte zorlanicaksin, ama sonralari daha dinc ve daha guclu olucaksin.. ve bu zamanla artarak devam edicek.. oyle ki daha once neden yapmadim diye hayiflanicaksin..net :)Allah geride kalanlarına sabır versin. İçim çok kötü oldu. Allah daha büyük acılar yaşatmasın...
Helal vallaha canım. Şu güne sporlar başlama işine bende bir alışabilsem keşke. 2 gündür yorgunluktan kendimi yataktan sürükleyerek kaldırıyorum. Bu akşam kararlıyım. Leslie 5 mil beni bekler :)
bir anda gelmedi ki bir anda gitsin haftada 300-500 ne giderse yetr ki gitsinCok sabirsizim heralde biran once gitsin bitsin istiyorum ama sabirli olmak lazim
Kaptanim zaten hedef kilosuna 1 kilo kalmisti o umuzdeki haftayi beklersek o 1 kilo 3 e bolunecek oda yuzdeyi dusurecek bilemiyorum son karar senin patron.
Birde listede olanlar kizlarin banlanlamamak icin daha dikkatli olmasi gerekmezmi diye dusunmuyor degilim buda kurallarin icinde olmasi lazim bence nacizane fikrim
nasıl gidiyor canım tek besin diyetiBugun et günü canım..menümu de yazayım bari
Sabah tavuk corbasi.çorba diyorsam lafta yani haşlanmış tavuk ve suyu..çünkü çorbalar da un falan oluyor ya oyuzden.
Saat 10 buçukta 1 parça tavuk ve 1 galeta
Normalde menüde galeta yok ama zor oluyor sade oyuzden bir iki tane yıkıyorum
Öğle 2 de tavuk corbasi
Aksam ızgara da balık
ve 1 galeta
Su 2 lt.
Spor yapmadım daha ama 1 mil leslie yapacağım hergün başladım ip atlarım yine
afiyet olsun güzel menü10 Ocak Çarşamba
Sabah 07:30
267 kalori 18 gr yağ, 8 gr karbonhidrat,
18 gr protein
2 hs yumurta
30 gr suzme peynir
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Oglen 13:00
472 kalori, 25 gr yağ, 25 gr karbonhidrat
37 gr protein
6 yk bezelye yemegi
1,5 kepçe tavuk çorbasına extra 100 gr haslanmis tavuk.
Akşam 19:00
402 kalori, 19 gr yağ, 14 gr karbonhidrat,
42 gr protein
200 gr fırında uskumru
1/2 Demet Tere
Marul
Maydonoz
1/2 turp
1/2 pancar
2 Litre su
güzel afiyet osun akşama salata da eklesen çok güzel olur barsaklar çalışır tok tutar canımKizlar bugunki menum,
Sabah : ise geç kaldigim için kahvalti yapamadım. Sadece sut içtim.
10:30 Zencefil ve limonlu çay
Oglen: bir kepce kirmizi mercimek çorbası yarim karniyarik ve cacik
16.45 sade turk kahvesi ve soda
Aksam: tavuk gögsu izgara, 1 kase yogurt
2.3 lt su ve simdilik 8000 adim.
akşam zaten yemeğin yok bi de emziriyorsun dikkat et tatlım o çiğ köfteden bişey olmaz yiyeydin 3tane akşam yemeği yerine ayran ve bol marullaBugunku menum
Saat 10.00
2 dilim kizarmis cavdar ekmegi
2 dilim peynir
3 ad. Zeytin
Saat 13.30
2 kepce sehriye corbasi
Salata
1 bardak ayran
Saat 16.00
2 ad wasa
1 dilim peynir
1 bardak tarcinli sut
Saat 20.00
1 bardak sutlu kahve
2 tam ceviz
Birde esim cig kofte almis dayanamadim 1 catal yedim.
Su 2 litre
Kizlar son ogunumu gec yaptim cunku yarin sabah ac karinla doktora gidicem.
Bengi__
afiyet olsun güzelMenüm...
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su
Sabah
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
Salçadan sos
2 büyük bardak su
Ara
Avuç içi kadar ceviz
1 muz
1 kepekli grissini
Akşam
1 orta boy ızgara levrek
Yarım demet roka bol limonlu
Su 2 lt ve 1 lt Gano çay
Spor 50 mekik ve 3 saat ev temizliği
Bugün callanetics yapamıyorum
yaa ben de baba gitti sanmıştım..yazık o yavrularaTeker teker alınti yapamadım çok sağolun kızlar inşallah mekanı cennet olur daha hic koklayamadıgı bir yavru annesiz kaldı ve annesine doyamayan bir başka bebekBugün pek düzgün beslenemedim açikcası o yüzden menü paylaşamayacam. Iyi geceler hepinize.
geçmiş olsun canım..Hepinize iyi geceler kızlarr
Bu akşam biraz zor geçti kızımın gaz sancısı tuttu akşam 5 den gece 12 ye kadar zorladı beni.. Sabah da gene kızımın dr kontrolü var 7 de evden çıkacağız belki de akşam döneriz prematüre ve bazı sıkıntılar yaşadık onlar kontrol edilecek.. Ama ben dışarıda gördüğüm yiyeceklerden yememek için evde hazırladım yarın onları yiyeceğim yulaf lapası da yaptım
Yarın eve dönünce girebilirim foruma galiba :)
afiyet osun canımKahvaltı: yoğurt + müsli
Ara: 3 adet erik kurusu, 3 adet badem, 3 adet fındık (her ikiside çiğ)
Öğle: zeytinyağlı biber dolması 2 adet küçük, cacık, salata
Ara: nar
Akşam: Deniz mahsullü linguine makarna yarım porsiyon eşimin elinden..
Ara: ev yapımı kakaolu puding küçük kase
Kızlar özür eşim keyif yapmak istedi kıramazdım
Spor: aha!!
Karın kasları ve kollar: 12dak - 52kcal
Karnındaki yağları yak: 15 dak - 60kcal
Hızlı 15 dak: 15 dak - 65kcal
Eşimle yakınlaşmış olabiliriz hihi kalorisini bilmiyorum
2,5 su
Yatmadan önce limonlu su, şuan bebek gibiyim :))
afiyet osun tatlımBugünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta(çörekotu ve pul biberli)
2 zeytin
Kk peynirden tost
Ara yapamadım acıkmadım
Öğlen
2 minik haşlanmış patates(soğan ve baharatlı)
1 küçük zeytinli poğaça(maalesef çok canım çekti)
Ara
Şekersiz kahve
1 kuş lokumu
Akşam
2 kepçe sütlü mantar çorbası
1 kepekli grissini
2,5 lt su
Sporum yok Bolca gazdan ağlayan bebekle evde gezinmece var o kadar ki belim ağrıyor
geçmiş olsun canım dikkat et 2-3 gün çok zorlama..bende yaşadım aynı sıkıntıyıGünaydın kızlar iyi sabahlar.. üst bacaklarım çok ağrıyor dün zorlamışım.. şimdi spora geldim yavaş tempoda yürüyorum biraz..
haklısın bengicim..kendi adıma seninle benim kilom farklı benim daha fazla almamgerekiyor..kilo verdikçe alacağım kaloriyide düşürmem lazımBilmiyorum eminim bir sistemi var ama zaten 1000 kalori altında beslenince kilo verirsin. Yalnız ideal kilonuza yaklaşıp duraklama dönemine girince azaltacak kaloriniz kalmayacak. Benim ki sadece bir tespit. Eleştiri degil.
Allah kolaylık ve sabır versin canımGünaydın kızlar iyi bi gün olur umarım benim bugün 10 saat dersim var yoğun olacak
afiyet olsun güzel menünBugünkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 haslanmis yumurta
1 salatalık
3 zeytin
Maydanoz
Dereotu
1 bardak cay
Ogle
Mercimek corbasi
3 galeta
Ara
2 incir
2 ceviz
Aksam
Barbunya yemegi 5 yk
Salata
En az 2 lt su
Spor yapamam heralde
evet bu gece yatağa girince aç olmak lazım...Kızlar yarın tartı günü. Yeme işleri erken saatte kapatın sabah siskinlik yapmasın sizlere. Benim onerim 5-6 dan sonra bir sey yemeyin.
beni 1.5 kg etkilemişti regl..Günaydın kızlar bende güne sporla başlayanlardanım..
100 adet twister
Üstüne limonlu su
Aynen çok sessız oldu canınkızlar yoğundum yeni girebildim
herkese güzel huzurlu bir gün diliyorum
buralar pek mi bir sessiz oldu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?