Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üşütmüştür annesi ayaklarını sıcak tut poposunu silerken silme bezinden sonra kurula sonra bezle

Bilmiyorum eminim bir sistemi var ama zaten 1000 kalori altında beslenince kilo verirsin. Yalnız ideal kilonuza yaklaşıp duraklama dönemine girince azaltacak kaloriniz kalmayacak. Benim ki sadece bir tespit. Eleştiri degil.

2. Bebegine hamileligin son 1 haftasinda kalp krizi gecirdi bebek acil sezeryan ile alindi kurtarildi kendisi 40 gundur yogun bakimdaydi umutluyduk ama olmadı.

2. Bebegine hamileligin son 1 haftasinda kalp krizi gecirdi bebek acil sezeryan ile alindi kurtarildi kendisi 40 gundur yogun bakimdaydi umutluyduk ama olmadı.
Off çok üzüldüm, çok talihsiz bir olay.. yavrucukları Allah korusun, onların bahtı hep açık olsun

reglin tartıya yansımaması için bol su iç, tuzu azalt, karbonhidratı azalt 1 gr karbonhidrat 3 gr su tutar bunu hatırla..
geç saate bir şeyler yeme..

ben de 1 yemekkaşığından yapıyorum ama puding kıvamından daha sıvı oluyor. yarım bardak süt, 1/3 muz,

Bilmiyorum eminim bir sistemi var ama zaten 1000 kalori altında beslenince kilo verirsin. Yalnız ideal kilonuza yaklaşıp duraklama dönemine girince azaltacak kaloriniz kalmayacak. Benim ki sadece bir tespit. Eleştiri degil.

biliyorum canım.. ben de bildiklerimi paylaşıyorum..

çok üzücü.. söylenecek kelime kalmadı..

Günaydın kızlar iyi bi gün olur umarım benim bugün 10 saat dersim var yoğun olacak
kolay gelsin canım..

Allah geride kalanlarına sabır versin. İçim çok kötü oldu. Allah daha büyük acılar yaşatmasın...

Helal vallaha canım. Şu güne sporlar başlama işine bende bir alışabilsem keşke. 2 gündür yorgunluktan kendimi yataktan sürükleyerek kaldırıyorum. Bu akşam kararlıyım. Leslie 5 mil beni bekler :)

Canim kafana koyduysan uygula.. baslarda hamlanicaksin, hareket etmekte zorlanicaksin, ama sonralari daha dinc ve daha guclu olucaksin.. ve bu zamanla artarak devam edicek.. oyle ki daha once neden yapmadim diye hayiflanicaksin..net :)

bir anda gelmedi ki bir anda gitsin haftada 300-500 ne giderse yetr ki gitsin
nasıl gidiyor canım tek besin diyeti
afiyet olsun güzel menü
güzel afiyet osun akşama salata da eklesen çok güzel olur barsaklar çalışır tok tutar canım
akşam zaten yemeğin yok bi de emziriyorsun dikkat et tatlım o çiğ köfteden bişey olmaz yiyeydin 3tane akşam yemeği yerine ayran ve bol marulla
afiyet olsun güzel
yaa ben de baba gitti sanmıştım..yazık o yavrulara
geçmiş olsun canım..
afiyet osun canım
afiyet osun tatlım
Günaydın kızlar iyi sabahlar.. üst bacaklarım çok ağrıyor dün zorlamışım.. şimdi spora geldim yavaş tempoda yürüyorum biraz..
geçmiş olsun canım dikkat et 2-3 gün çok zorlama..bende yaşadım aynı sıkıntıyı
haklısın bengicim..kendi adıma seninle benim kilom farklı benim daha fazla almamgerekiyor..kilo verdikçe alacağım kaloriyide düşürmem lazım
Günaydın kızlar iyi bi gün olur umarım benim bugün 10 saat dersim var yoğun olacak
Allah kolaylık ve sabır versin canım
afiyet olsun güzel menün
Kızlar yarın tartı günü. Yeme işleri erken saatte kapatın sabah siskinlik yapmasın sizlere. Benim onerim 5-6 dan sonra bir sey yemeyin.
evet bu gece yatağa girince aç olmak lazım...
beni 1.5 kg etkilemişti regl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…