Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben son zamanlarda hep sporla baslıyom
Aşırı bır huzur var gercı mınımum 2 saat kalıyorum ama resmen kemıklerım rahatlıyor

Canim bugun sabahtan karnimin agrisi icin doktora gidicem diye 1 gun onceden beni stres basiyo istahtan kesiliyorum dun az yemis oldum. ama 500 gr.da eksi geldim bu sabah.
Bu arada kolesterolum biraz yukselmis.(240) demirim de 126 cikmis ilaclar fayda etmis. 1 subat da abdominal ultrasona giricem bakalim hayirlisi olsun insallah.

haklısın bengicim..kendi adıma seninle benim kilom farklı benim daha fazla almamgerekiyor..kilo verdikçe alacağım kaloriyide düşürmem lazım
.
takıldığın zaman azaltma yapmalısın çünkü vücut kaybetmeyi sevmez ne kadar uzun süre diyet yaparsan o kadar korumacı davranır.
birde kilo verdikçe metabolizma hızın azalır.

Canim ben emzirmiyorum oglum 2 ay sonra 5 yasinda olucak. Haklisin canim dun istahim yoktu stresten gitti bu sefer istah..

Çok sevındım canım ılaclara yaramasına
İnsallah subat ta sonuçların ıyı çıkar

Cok gecmis olsun canim.

Insallah canim orda da bisey cikmazsa ilacli kolonoskopi yapicaz dedi doktor cok ilgiliydi sevdim doktoru çekap gibi yapicaz arastiricaz dedi icimi rahatlatti sagolsun
Sonuçlar güzel olur insallah
Böyle dr a denk gelmende güzel olmuş
Bazıları uzaktan uzağa neyın var dıye muayene edıyor

Ay ne diyosunnnn.. bende gecen sefer sonlara denk gelmisti simdi basindayim.. cok panik oldum suan

Bengi__ gerekeni soylemis zaten.
Limonlu su ve biberiyeli yesil cay en guzel cozum odem atmakda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…