Ben son zamanlarda hep sporla baslıyomGünaydın kızlar bende güne sporla başlayanlardanım..
İncelme programı 7dak 40kcal
Karın kasları ve kollar 12 dak 52kcal
100 adet twister
Üstüne limonlu su
Regl olucam sanırımtam tartı öncesi hiç iyi olmadı.. Neyse sorun yok
evet ya spor yapınca müthiş bir huzur oluyor ben de deBen son zamanlarda hep sporla baslıyom
Aşırı bır huzur var gercı mınımum 2 saat kalıyorum ama resmen kemıklerım rahatlıyor
Canim bugun sabahtan karnimin agrisi icin doktora gidicem diye 1 gun onceden beni stres basiyo istahtan kesiliyorum dun az yemis oldum. ama 500 gr.da eksi geldim bu sabah.Bugün dengesiz olmuş. Sabah iki ekmek yerine 1 ekmek 1 yumurta olmalıydı yumurta yemezsen 1 ekmek 2 ceviz ye.
Ara süt veya peynir yapmalıydın. Bir de akşam yemeğin nerde? Protein az ama kaloride az almışsın. Yanı menü dengesiz ama yüksek kalorili degil. Kötü degil ama doğru da degil.
takıldığın zaman azaltma yapmalısın çünkü vücut kaybetmeyi sevmez ne kadar uzun süre diyet yaparsan o kadar korumacı davranır.haklısın bengicim..kendi adıma seninle benim kilom farklı benim daha fazla almamgerekiyor..kilo verdikçe alacağım kaloriyide düşürmem lazım
.
Canim ben emzirmiyorum oglum 2 ay sonra 5 yasinda olucak. Haklisin canim dun istahim yoktu stresten gitti bu sefer istah..bir anda gelmedi ki bir anda gitsin haftada 300-500 ne giderse yetr ki gitsin
nasıl gidiyor canım tek besin diyeti
afiyet olsun güzel menü
güzel afiyet osun akşama salata da eklesen çok güzel olur barsaklar çalışır tok tutar canım
akşam zaten yemeğin yok bi de emziriyorsun dikkat et tatlım o çiğ köfteden bişey olmaz yiyeydin 3tane akşam yemeği yerine ayran ve bol marulla
afiyet olsun güzel
yaa ben de baba gitti sanmıştım..yazık o yavrulara
geçmiş olsun canım..
afiyet osun canım
afiyet osun tatlım
geçmiş olsun canım dikkat et 2-3 gün çok zorlama..bende yaşadım aynı sıkıntıyı
haklısın bengicim..kendi adıma seninle benim kilom farklı benim daha fazla almamgerekiyor..kilo verdikçe alacağım kaloriyide düşürmem lazım
Allah kolaylık ve sabır versin canım
afiyet olsun güzel menün
evet bu gece yatağa girince aç olmak lazım...
beni 1.5 kg etkilemişti regl..
Çok sevındım canım ılaclara yaramasınaCanim bugun sabahtan karnimin agrisi icin doktora gidicem diye 1 gun onceden beni stres basiyo istahtan kesiliyorum dun az yemis oldum. ama 500 gr.da eksi geldim bu sabah.
Bu arada kolesterolum biraz yukselmis.(240) demirim de 126 cikmis ilaclar fayda etmis. 1 subat da abdominal ultrasona giricem bakalim hayirlisi olsun insallah.
Insallah canim orda da bisey cikmazsa ilacli kolonoskopi yapicaz dedi doktor cok ilgiliydi sevdim doktoru çekap gibi yapicaz arastiricaz dedi icimi rahatlatti sagolsunÇok sevındım canım ılaclara yaramasına
İnsallah subat ta sonuçların ıyı çıkar
Cok gecmis olsun canim.Hepinize iyi geceler kızlarr
Bu akşam biraz zor geçti kızımın gaz sancısı tuttu akşam 5 den gece 12 ye kadar zorladı beni.. Sabah da gene kızımın dr kontrolü var 7 de evden çıkacağız belki de akşam döneriz prematüre ve bazı sıkıntılar yaşadık onlar kontrol edilecek.. Ama ben dışarıda gördüğüm yiyeceklerden yememek için evde hazırladım yarın onları yiyeceğim yulaf lapası da yaptım
Yarın eve dönünce girebilirim foruma galiba :)
Rabbim mekanini cennet eylesin cok uzucu bi olum2. Bebegine hamileligin son 1 haftasinda kalp krizi gecirdi bebek acil sezeryan ile alindi kurtarildi kendisi 40 gundur yogun bakimdaydi umutluyduk ama olmadı.
Ben kahvalrimi 12 de yedim aksami da en gec 17 de pirasa yogurt yerim tamamdir.Kızlar yarın tartı günü. Yeme işleri erken saatte kapatın sabah siskinlik yapmasın sizlere. Benim onerim 5-6 dan sonra bir sey yemeyin.
Sonuçlar güzel olur insallahInsallah canim orda da bisey cikmazsa ilacli kolonoskopi yapicaz dedi doktor cok ilgiliydi sevdim doktoru çekap gibi yapicaz arastiricaz dedi icimi rahatlatti sagolsun
Tunaydin berilim
bir anda gelmedi ki bir anda gitsin haftada 300-500 ne giderse yetr ki gitsin
nasıl gidiyor canım tek besin diyeti
afiyet olsun güzel menü
güzel afiyet osun akşama salata da eklesen çok güzel olur barsaklar çalışır tok tutar canım
akşam zaten yemeğin yok bi de emziriyorsun dikkat et tatlım o çiğ köfteden bişey olmaz yiyeydin 3tane akşam yemeği yerine ayran ve bol marulla
afiyet olsun güzel
yaa ben de baba gitti sanmıştım..yazık o yavrulara
geçmiş olsun canım..
afiyet osun canım
afiyet osun tatlım
geçmiş olsun canım dikkat et 2-3 gün çok zorlama..bende yaşadım aynı sıkıntıyı
haklısın bengicim..kendi adıma seninle benim kilom farklı benim daha fazla almamgerekiyor..kilo verdikçe alacağım kaloriyide düşürmem lazım
Allah kolaylık ve sabır versin canım
afiyet olsun güzel menün
evet bu gece yatağa girince aç olmak lazım...
beni 1.5 kg etkilemişti regl..
Günaydın kızlar bende güne sporla başlayanlardanım..
İncelme programı 7dak 40kcal
Karın kasları ve kollar 12 dak 52kcal
100 adet twister
Üstüne limonlu su
Regl olucam sanırımtam tartı öncesi hiç iyi olmadı.. Neyse sorun yok
Ben cok su iciyorum zaten.. ama karnimda sislik var ve bu benim hic hosuma gitmedi
Sonuçlar güzel olur insallah
Böyle dr a denk gelmende güzel olmuş
Bazıları uzaktan uzağa neyın var dıye muayene edıyor
sen onlara bakma kuzum.. sen kendini nasl iyi hissediyorsan ona odaklan..Kizlar ofiste uzerime geliyolar daha fazla verme yuzun kuculmus sonra coker diyeee
Hahaha kız en son depresyonda ben bahçede sen mum basındaydınSeni buralarda mı bulacaktım börülcemmm..
Özlendinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?