Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ellerine sağlık krep gibi tavada yapsak nasıl olur sence

Kımse benım kilomu sormadı aşkolsun ya
Ben biliyorum ki :) ama evet kızlar ilgi göstermedi..

Ama çabanı biliyorum görüyorum ve izliyorum seni.. bugün cumartesi o meşhur paylaşımı bekliyorum..

Ben varım :)) normalde hep benim grup arkadaşım obezzto olurdu.. o gittiğinden beri ilk defa bir grupla kendi içimizde yarışıcaz.. hüzünlü ve heyecanlıyım :) sizi ezicem kızlar hahaha

Ben de böyle iyiyim.. listeden ne zaman uzaklaşsam hep kilo aldım

Haydi soyle soyle kac kilosun
Ahahahah :)

Yaaaa kızlar spor sporrr ne güzel demişsiniz darısı başıma..hiç sporla aram yok maalesef ama arttırmam ve yapmam şartt
Sizden gördükçe artacak isteğim galibaaa

Spor sağlıklı yaşlanmak için hayatımızda olmalı.. yani ağır spor yapma ama aktif bir hayatın olsun.. bu bile yeter

Bay bay :))

Günaydın canım.. ben de öyle yaptım

Süper büyük görünüyor

Ellerine sağlık canım. Çok leziz görünüyor afiyet olsun.

Aynen ya.. ellerine sağlık

Günaydın dicem ama saat 3 olmuş bile..

Ben sabah 7:30 da kalktım. 8 de spordaydım. Yanıma bir kupa kahvemi aldım.. önce 50dk yürüdüm ve kahvemi içtim.. arkadan 1 saat direnç yaptım.. saat 10 da çıktım salondan ama kaslarım titriyordu.. akşam arkadaşlara gidicez, gittim kızına küçük bir hediye aldım, eve gelirken alışveriş yaptım, kocam uyanmış onunla kahvaltı yaptık. Azıcık fazla yedim galiba, o nedenle bugün 2 öğün yapıcam zaten saat aralarım tutmuyor 3 öğüne.. bir sürü daha işle ilgili çalıştım, evi toparladım, duş aldım, eksik kalan sularımı içiyorum..
Akşam arkadaşlarda kalırız muhtemelen yazamazsan merak etmeyin..

Ben varım :)) normalde hep benim grup arkadaşım obezzto olurdu.. o gittiğinden beri ilk defa bir grupla kendi içimizde yarışıcaz.. hüzünlü ve heyecanlıyım :) sizi ezicem kızlar hahaha

Bunu söylememeliydin işte... Aha da hırsa geldim. Hodrimeydan

Okurken yoruldum be anacım... Hey maşallah diyorum

Ve sporumu yaptım :))

Linge ile uzama 30dak. 80 kcal

Bengi__ birşey yapmadığımı sanmasın diye paylaşma gereği hissettim :))

Tekrara dayalı bir egzersiz programı üçer kere yapıldı hepsi, soğuma hariç

Akşam çok mu az bana mı öyle geldi iki Öğün var inşallah çok acıkmamışsındır.gerçi lor biraz tok tutar gibi

Afiyet olsun güzelmiş menü

lor iyi geldi güzel akşam acıkmadım

afiyet olsun cnm

vaay çok güzel görünüyor hemde tadı geçmedi diyorsun bunu deneyeyim :))
ama ben ekmek yemeye başlicam sanırım çünkü krep yapmaktan bıktım eşim isyanda her sabah 1 saat beni bekliyor kahvaltı için. bugün bu son yeter dedi

Haha mükemmel 10 hareket diye bir şey var 45dak 240kcal yaktırıyor bunlar çerez kalır yanında

bende çılgın bir video buldum interval cardio 25 dk callanetics sonrası bunu mu yapsam dedim

Harika spor yapmışsın canım

Krep krep bapsın adam sürekli

Neden ekmek yemiyordun ki canım
Ben çavdarlı ekmeği çok sevdim sabahları genelde 2 dilim yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…