Canım ellerine sağlık krep gibi tavada yapsak nasıl olur senceKurufasulye unu muhteşem bir sey. Waffle makinasında krep yaptım. 3 yumurta 20 gr kurufasulye unu (2 yemek kaşığı silme) tuz 1 tatlı kaşığı yoğurt ve tuz. Yumuşak ekmek gibi oldu. Yedikten sonra size göndermek aklıma geldi o yüzden ısırıklı bir foto ekliyorum. Hiç kurufasulye tadı falan yok. Dusuk karbonhidrat ama muhteşem his. Arasına peynir koyup yiyin. Tavada da olur.
3 tane çıkıyor 2-3 kişilik hepsini tek basına yemeyin. Veya ogunlere ekmek olarak kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2093587
Hedef kilon neydı canımBaşlangıç tarihi:27 aralık
Başlangıç kilo:79.5
Geçen hafta:78
Bu hafta:76.2
Fark:1.800
Olur tabikiCanım ellerine sağlık krep gibi tavada yapsak nasıl olur sence
Kullansana elinde kaynak varmış. Acayip tok tutuyor. Yulaftan iyi.Eki Görüntüle 2093678 Bu unlardan bendede var kayınvalidem Uzay için almıştı :)
68 kaptanımHedef kilon neydı canım
Ben biliyorum ki :) ama evet kızlar ilgi göstermedi..Kımse benım kilomu sormadı aşkolsun ya
Canim 3. Cuma listeye aliniyor kural geregi yani haftaya cuma listede olma ihtimalin var buna kaptanimiz karar veriyo.
Senide bizim gruba alalim yani
Allonsy
Behmen
nefertityy
Ve ben 4 kisi yarisalim
Onemli olan kilo degil bebegim verdigin kilonun yuzdesi onemli
Dogru söylüyorsun tatlim. Ben uzun zamandır diyet gruplarina girmeye korkuyordum. Surekli bildirim yapmak. Her cuma kilo bilgisi girmek. Veremezsem yuzde benim yzumden duser korkusu derken hiç giremedim. Ama bu sefer kararliyim. Bu yaza kilolu girmeyeecgim. Listeye girmeden sayenizde 10 gunde 3.4 kilo verdim bile. Ondan dolayi listeye girmek önemli degil dedim :)
Ahahahah :)Haydi soyle soyle kac kilosun
Yaaaa kızlar spor sporrr ne güzel demişsiniz darısı başıma..hiç sporla aram yok maalesef ama arttırmam ve yapmam şartt
Sizden gördükçe artacak isteğim galibaaa
Bay bay :))Günaydın kızlar
Sabah sabah gözlerim açıldı
Aklım dışarıda yürüyüşte
Ama misafir olunca kaldım evde
10 gibi çıkıcam oğlumun okul toplantısı var
Dönüşte 11 gibi kahvaltı
Görüşürüz
Günaydın, ben bugün kahvaltıdan önce yürüyüşe gideceğim. Vücudumu şaşırtmaya çalışıyorum biliyorsunuz. Saat 11 gibi kahvaltı yaparım. Eşim işe gitti normalde cunartesi çalışmaz fırsat bu fırsat. Şimdi filitre kahve içip çıkacağım. Hadi sizde aç karna kardiyo yapın.
Spordan önce içilen sade kahve metabolizmayı hızlandırır.
Kurufasulye unu muhteşem bir sey. Waffle makinasında krep yaptım. 3 yumurta 20 gr kurufasulye unu (2 yemek kaşığı silme) tuz 1 tatlı kaşığı yoğurt ve tuz. Yumuşak ekmek gibi oldu. Yedikten sonra size göndermek aklıma geldi o yüzden ısırıklı bir foto ekliyorum. Hiç kurufasulye tadı falan yok. Dusuk karbonhidrat ama muhteşem his. Arasına peynir koyup yiyin. Tavada da olur.
3 tane çıkıyor 2-3 kişilik hepsini tek basına yemeyin. Veya ogunlere ekmek olarak kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2093587
Ellerine sağlık canım. Çok leziz görünüyor afiyet olsun.
Ben regl olucam tatlı krizim var şimdilik yulaf lapamla mutluyum :)) ama yarın gözleme yapiim arasına peynir maydonoz öyffff ne yenir beeee :)))Kullansana elinde kaynak varmış. Acayip tok tutuyor. Yulaftan iyi.
Ben varım :)) normalde hep benim grup arkadaşımobezzto olurdu.. o gittiğinden beri ilk defa bir grupla kendi içimizde yarışıcaz.. hüzünlü ve heyecanlıyım :) sizi ezicem kızlar hahaha
Günaydın dicem ama saat 3 olmuş bile..
Ben sabah 7:30 da kalktım. 8 de spordaydım. Yanıma bir kupa kahvemi aldım.. önce 50dk yürüdüm ve kahvemi içtim.. arkadan 1 saat direnç yaptım.. saat 10 da çıktım salondan ama kaslarım titriyordu.. akşam arkadaşlara gidicez, gittim kızına küçük bir hediye aldım, eve gelirken alışveriş yaptım, kocam uyanmış onunla kahvaltı yaptık. Azıcık fazla yedim galiba, o nedenle bugün 2 öğün yapıcam zaten saat aralarım tutmuyor 3 öğüne.. bir sürü daha işle ilgili çalıştım, evi toparladım, duş aldım, eksik kalan sularımı içiyorum..
Akşam arkadaşlarda kalırız muhtemelen yazamazsan merak etmeyin..
Bunu söylememeliydin işte... Aha da hırsa geldim. Hodrimeydan
Okurken yoruldum be anacım... Hey maşallah diyorum
Eki Görüntüle 2093765 Eki Görüntüle 2093766 Eki Görüntüle 2093767 Ve sporumu yaptım :))
Linge ile uzama 30dak. 80 kcal
Bengi__ birşey yapmadığımı sanmasın diye paylaşma gereği hissettim :))
Tekrara dayalı bir egzersiz programı üçer kere yapıldı hepsi, soğuma hariç
Başka şeylerde yaptım ayıp şeylerOhh miss gibi olmuş sporlar eline sağlık
Haha mükemmel 10 hareket diye bir şey var 45dak 240kcal yaktırıyor bunlar çerez kalır yanındaay ben şoksen bir harikasın dostum
Akşam çok mu az bana mı öyle geldi iki Öğün var inşallah çok acıkmamışsındır.gerçi lor biraz tok tutar gibi
Afiyet olsun güzelmiş menü
Yorgun argın bir şekilde yatıyorum menümü paylaşayım
Sabah 8:30
Üç yemek kaşı lor
İki dilim kepek ekmek
Domates salatalık yeşillik
Ara az şekerli türk kahvesi bir lokma kek
Öğlen 13:30
Bir bardak ayran
Altı yemek kaşı tavuk sote
Üç yemek kaşıı yeşil fasülye
Akşam 19:00
Bir kase çorba mercimek
Bir kase yoğurt salata
20:00 küçük bir dilim kek
21:00 yarım yeşil elma
Küçük bir mandalina
Normalde saat 6:00’dan sonra hiçbir şey yemiyorum ama bugün misafirim olunca böyle oldu
Gün içinde 2 litre su bir kupa bitki çayı
Spor yok ama öğlen arası 1 saat ev süpürme silme var
Kurufasulye unu muhteşem bir sey. Waffle makinasında krep yaptım. 3 yumurta 20 gr kurufasulye unu (2 yemek kaşığı silme) tuz 1 tatlı kaşığı yoğurt ve tuz. Yumuşak ekmek gibi oldu. Yedikten sonra size göndermek aklıma geldi o yüzden ısırıklı bir foto ekliyorum. Hiç kurufasulye tadı falan yok. Dusuk karbonhidrat ama muhteşem his. Arasına peynir koyup yiyin. Tavada da olur.
Eki Görüntüle 2093587
Haha mükemmel 10 hareket diye bir şey var 45dak 240kcal yaktırıyor bunlar çerez kalır yanında
Harika spor yapmışsın canımGünaydın dicem ama saat 3 olmuş bile..
Ben sabah 7:30 da kalktım. 8 de spordaydım. Yanıma bir kupa kahvemi aldım.. önce 50dk yürüdüm ve kahvemi içtim.. arkadan 1 saat direnç yaptım.. saat 10 da çıktım salondan ama kaslarım titriyordu.. akşam arkadaşlara gidicez, gittim kızına küçük bir hediye aldım, eve gelirken alışveriş yaptım, kocam uyanmış onunla kahvaltı yaptık. Azıcık fazla yedim galiba, o nedenle bugün 2 öğün yapıcam zaten saat aralarım tutmuyor 3 öğüne.. bir sürü daha işle ilgili çalıştım, evi toparladım, duş aldım, eksik kalan sularımı içiyorum..
Akşam arkadaşlarda kalırız muhtemelen yazamazsan merak etmeyin..
Krep krep bapsın adam süreklilor iyi geldi güzel akşam acıkmadım
afiyet olsun cnm
vaay çok güzel görünüyor hemde tadı geçmedi diyorsun bunu deneyeyim :))
ama ben ekmek yemeye başlicam sanırım çünkü krep yapmaktan bıktım eşim isyanda her sabah 1 saat beni bekliyor kahvaltı için. bugün bu son yeter dedi
bende çılgın bir video buldum interval cardio 25 dk callanetics sonrası bunu mu yapsam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?