Harika spor yapmışsın canım
Krep krep bapsın adam sürekli
Neden ekmek yemiyordun ki canım
Ben çavdarlı ekmeği çok sevdim sabahları genelde 2 dilim yiyorum
Bugünkü menüm sabah 11:00
Beş siyah zeytin
2 dilim köy ekmeği
1 tk kuşburnu marmelatı
1 yumurta tavada
2 dilim eski kaşar
Domates salatalık biber
13:00 Az şekerli türk kahvesi
Ara 16:00
İki dilim yağsız pastırma iki dilim eski kaşar
Akşam 17 :00
Bir bardak ayran
5 yk mantar
1.5 dilim köy ekmeği
1.5 lt su
10 bitkili çay
Bugün Misafirim vardı spor yok suyu da fazla içemedim maalesef
Kizlar bugun için yemek faslini bitirdim.
Sabah: 1 dilim ezine peyniri, yarim domates, 2 kucuk salatalık, 3 ceviz, 1 kucuk sut, 5 yesil zeytin
Oglen: yarim adana kebap, 2 yemek kasigi bulgur pilavı, 1 adet kozlenmis biber ve ayran
16:00 bir bardak filtre kahve
Aksam: yarim kepce domates çorbası, 3 köfte
1.9 lt su içtim. Bugun suyu az icmisim. Spor yaparken dengelerim bacilar :)
Tahıllı ekmek diye aldım köy ekmeğiymiş meğerbiz eve ekmek almıyoruz canım ya yemiyoruz bitmiyorda bizim evde ekmek ya çöp oluyor yada hemen bitiyor arası yok. krep yapınca daha kontrollü oluyor ne kadar yaparsan o kadar yiyorsun ama ekmek öyle olmuyor sabahları yiyorum vallaakşam ekmek hiç kullanmam ama sabah yediğimi fazla kaçırabiliyorum. bundan sonra daha dikkatli olcam artık ekmek alcaz yapacak bişe yok.
afiyet olsun iyi köy ekmeği yemişsin canım çekmedi desem yalan olur :)))
afiyet olsun cnm hepsini toplu yazsan yemeğini suyunu sporunu arkadaşlar daha iyi yorum yapar.
makarna diyeti diye bişe varmış bi gördüm ben şokeğer makarnayı usulünce haşlar ve sağlıklı soslarla yersen kilo verdiriyormuş tam bana göre makarna istiyorum makarnaaaaa
Kizlar bugun için yemek faslini bitirdim.
Sabah: 1 dilim ezine peyniri, yarim domates, 2 kucuk salatalık, 3 ceviz, 1 kucuk sut, 5 yesil zeytin
Oglen: yarim adana kebap, 2 yemek kasigi bulgur pilavı, 1 adet kozlenmis biber ve ayran
16:00 bir bardak filtre kahve
Aksam: yarim kepce domates çorbası, 3 köfte
1.9 lt su içtim. Bugun suyu az icmisim. Spor yaparken dengelerim bacilar :)
afiyet olsun cnm hepsini toplu yazsan yemeğini suyunu sporunu arkadaşlar daha iyi yorum yapar.
Canım tabiiiki yeni şeyleri denemeye ben kendi adıma bayılıyorummm :))lor iyi geldi güzel akşam acıkmadım
afiyet olsun cnm
vaay çok güzel görünüyor hemde tadı geçmedi diyorsun bunu deneyeyim :))
ama ben ekmek yemeye başlicam sanırım çünkü krep yapmaktan bıktım eşim isyanda her sabah 1 saat beni bekliyor kahvaltı için. bugün bu son yeter dedi
bende çılgın bir video buldum interval cardio 25 dk callanetics sonrası bunu mu yapsam dedim
Tatli bi rekabet basladi himmm gorucez bakalim kim kimi ezicek ahahaha :))Ben biliyorum ki :) ama evet kızlar ilgi göstermedi..
Ama çabanı biliyorum görüyorum ve izliyorum seni.. bugün cumartesi o meşhur paylaşımı bekliyorum..
Ben varım :)) normalde hep benim grup arkadaşım @obezzto olurdu.. o gittiğinden beri ilk defa bir grupla kendi içimizde yarışıcaz.. hüzünlü ve heyecanlıyım :) sizi ezicem kızlar hahaha
Ben de böyle iyiyim.. listeden ne zaman uzaklaşsam hep kilo aldım
Ahahahah :)
Spor sağlıklı yaşlanmak için hayatımızda olmalı.. yani ağır spor yapma ama aktif bir hayatın olsun.. bu bile yeter
Bay bay :))
Günaydın canım.. ben de öyle yaptım
Süper büyük görünüyor
Aynen ya.. ellerine sağlık
Menü gelsinBengi__ yorum istiyom
8.30
3 yumurta beyazi 2 sarisi 120 gr Mozzarella li omlet
17.00
Salata buyuk Bir Tabak
Izgara et doyana kadar yedim
4 lt su
Yihuuuu leptin mukemmel calismis bol proteinli ben begendim spor bugun yok mu kaptanimMenü gelsinBengi__ yorum istiyom
8.30
3 yumurta beyazi 2 sarisi 120 gr Mozzarella li omlet
17.00
Salata buyuk Bir Tabak
Izgara et doyana kadar yedim
4 lt su
Spor kralicem benim :)))Haha mükemmel 10 hareket diye bir şey var 45dak 240kcal yaktırıyor bunlar çerez kalır yanında
2011 de diyetisyene gittigimde kilom takildiginda bana makarna diyeti vermisti ilk basta cok sevinmistim tabi ama verdigi olculerle doymak imkansiz karbon sonucta.makarna diyeti diye bişe varmış bi gördüm ben şokeğer makarnayı usulünce haşlar ve sağlıklı soslarla yersen kilo verdiriyormuş tam bana göre makarna istiyorum makarnaaaaa
Benimde gunum yaklasti bugun fistik ezmesi yedim bendeBen regl olucam tatlı krizim var şimdilik yulaf lapamla mutluyum :)) ama yarın gözleme yapiim arasına peynir maydonoz öyffff ne yenir beeee :)))
2011 de diyetisyene gittigimde kilom takildiginda bana makarna diyeti vermisti ilk basta cok sevinmistim tabi ama verdigi olculerle doymak imkansiz karbon sonucta.
2 gun zor dayanmistim
Listeyi tam olarsk hatirlamiyorum ki benAz önce baktım makarna diyetine güzel görünüyor sadece öğlen peynirli makarna var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?