Kol ve karin egzersizleri cok hosuma gitti 12 dak. 55 kcal yakiyorum, goyuslerimde yaza kadar iyice diklesirse degmeyin keyfime :)))Öyle densizler her zaman hayatımızda var ne yazıkki bizim de yapacağımız onları takmayıp yolumuza devam etmek
Afiyet olsun menün güzel
Çok güzel ya afiyet olsun
Ben 50 lik kiloları ergenlik döneminde görmüştüm
Baktımda çok büyük canım ya benimde hayalimdeki ev bahçeli bir ev ama çok büyük olsun istemiyorum
Kesinlikle en güzeli Benim evim
Süper afiyet olsun
Urfa dediğin urfa kebap mı
Çok geçmiş olsun canım
Güzel afiyet olsun sporlarda güzel
Evet canımÖyle densizler her zaman hayatımızda var ne yazıkki bizim de yapacağımız onları takmayıp yolumuza devam etmek
Afiyet olsun menün güzel
Baktımda çok büyük canım ya benimde hayalimdeki ev bahçeli bir ev ama çok büyük olsun istemiyorum
Süper afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
İdolümsünCanim indirdiysen.. kendin icin antrenman programi ayarlayabilirsin.. haftada kac defa, baslangic seviyesi, evde, ekipmansiz gibi secenekleri secmelisin.. biraz kurcala bulucaksin :) .. sonra kesvetmeye basladikca ekstra antrenman yaparsinarama kisminda ne istiyorsan yazip bulabilirsin :)
Ben artik kol ve karin agirlikli calisiyorum.. buda kasa donusmeye basladi, sanirim artik daha yavas kiloma yansiyacak :) cunku kasa donusuyorum yihuuuuu :)))) ve twister kasa donusturmez, sadece yaglari yakar ve yaglari yaktigi icin kaslar gozukmeye baslamis olabilir :)
Menüm....
Sabah 1 bardak sirkeli ılık su
Kahvaltı
3 dilim kızarmış köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yk kadar tuzsuz lor
1 zeytin
1 tk kadar tereyağı
Ara (arkadaşın yanına gittim)
4 minnak damla sakızlı kurabiye
Patlamış mısır
3 bardak çay şekersiz
Yarım muz
Akşam
250 Gr kuzu ızgara
1 köfte
4 dilim kızarmış ekmek
Acılı ezme
Salata
Cacık
Ara
2 kuru kayısı
2 lt su
Spor
10 dk interval cardio
30 plie squat
100 mililitresi 150 kaloriymiş Emzirdiğin için 500 kalori fazla yakıyorsun zaten. Sıkıntı olmaz sanırımMenüm
Sabah
Zencefilli limonlu su
2 yumurta
Yarım lavaşa kk peynir ve maydanoz sarıp yedim
Ara
1 çay bardağı boza
1 avuç leblebi
Akşam
2 minik lahmacun
Bol yeşillik
Ara
1 çay bardağı boza
2,5 lt su
Kahve
* bozayı eşim sütüm artsın vitamin olsun diye almış zorla iç dedi çay bardağıyla tükettim çok da severim.ne kadar tüketsem bilemedim nasıl olmuş sizce
İyi yapmışsın canım afiyet olsunKızlar benim misafirim vardı bu akşam,sabah da gelecek.bebek görmeye geliyorlar. Sırf kendim için kereviz salatası yapacağım ikramlara ilaveonlara dayadım hamuru
20 kg Azbuz bir şey değil tebrik ederim herkes kendine baksınKızlarım günaydın, iş yerimin interneti o kadar kötü ki ne alıntı yapabildim ne cevap verebildim, telefondan yazıyorum artık..
Akşam konser vardı giremedim. Bugün de sürpriz regl oldum.. oh miss canım tatlı çekiyor.. fırında bal kabağı yapmıştım, sabah üzerine bal döküp yedim bende..
Bu arada şişman deyip dalga grçenlere üzülme lütfen.. iş yerindeki pozisyonunu kullanıp hakaretlerini yapıp, ses çıkaramayacağını bilen insanlara sadece bu söylediğiniz beni çok üzdü deyip, onlara vicdan yaptırtabilirsin.. onun dışında zaman gösterecek herşeyi.. benimle de yarın dünya diye dalga geçiyorlardı, şimdi nasıl hemen kilo verdin diyorlar.. len ne hemeni bir yıl sürdü benim kilo vermem.. ne uğraştım ben.. ama hiçbiriniz görmediniz.. bu arada 50li kilodaki arkadaşlar beni de anlamayabilirler ama ben de 94lerden 75 lere düştüm.. hala daha kiloluyum ama olsun.. eskiyi geride bıraktım.. şimdi bana akıl danışmaya geliyorlar ne yapayım diye..
Zaman herşeyin ilacı.. lütfen kilo vermeni başka insanlara endeksleme.. sen bildiğin yolda devam et.. çünkü öyle birşey ki insanlar; şişkosun deseler canın sıkılır yersin, çok güzel kilo vermişsin deseler şımarır yersin.. sen dümdüz devam et.. önemli olan sen ne istiyorsun? Bundan hiç şaşma.. o güzel kalbini kıranlar zaten kalbi kötü olanlar.. onların kötülüğüne bulaşma
Günaydın canım yoğunsun bugün kolay gelsinGünaydın kızlar
Bizde de güneş yüzünü gösterdi bugünHerkese Günaydınnn, gitmiş güneş bugün :/ ayrıca soğuk.. sevmedim bugünü, ama kendimi ödüllendiricem, kakaolu yulaf lapası yaptım ofise götürüyorum
İyi bari bir şeyler yemişsin açlıktan yokolacan diye korkuyordumEvet canım
oh ne guzel :)Akşam ekmek accık fazla olmuyorymiş iyiymiş
100 mililitresi 150 kaloriymiş Emzirdiğin için 500 kalori fazla yakıyorsun zaten. Sıkıntı olmaz sanırım
İyi yapmışsın canım afiyet olsun
20 kg Azbuz bir şey değil tebrik ederim herkes kendine baksın
Günaydın canım yoğunsun bugün kolay gelsin
Bizde de güneş yüzünü gösterdi bugün
İyi bari bir şeyler yemişsin açlıktan yokolacan diye korkuyordum
HahaAkşam ekmek accık fazla olmuyorymiş iyiymiş
100 mililitresi 150 kaloriymiş Emzirdiğin için 500 kalori fazla yakıyorsun zaten. Sıkıntı olmaz sanırım
İyi yapmışsın canım afiyet olsun
20 kg Azbuz bir şey değil tebrik ederim herkes kendine baksın
Günaydın canım yoğunsun bugün kolay gelsin
Bizde de güneş yüzünü gösterdi bugün
İyi bari bir şeyler yemişsin açlıktan yokolacan diye korkuyordum
Mide şok olmusturHahaama acayip midem bulanıyor biliyo musun çok geldi ya
Bayaği kurcaladım dediğin gibi basit biseylerle plan yaptım akşam basliorumhaha deli :)
takip et sen beni.. istedigin vucuda erisecegine eminim :))
Bu konuşmalara cok kızıyomMerhaba kızlar
Dün kantarın topuzunu fazla fazla kaçırdım
Yaklaşık 12 gündür aynı kilodayım bazen artı bile oluyor
Ve birçok şeye hayır dedim
6 san sonra 1 gün hariç bişey yemedim
Yedim de yedim canım çok sıkıldı
Derdim herhafta çok kilo vermek değil
Ama 600/700 gitse razıyım
Sabah toparladım yeniden başladım
Kuzum hıc hatırlamıyom ben 50 olduğumuÖyle densizler her zaman hayatımızda var ne yazıkki bizim de yapacağımız onları takmayıp yolumuza devam etmek
Afiyet olsun menün güzel
Süper afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Vücudunu bız ne ara görecez fıstıkhaha deli :)
takip et sen beni.. istedigin vucuda erisecegine eminim :))
BelkideMide şok olmustur
Bugün zor olurGünaydın tatlım
Yoğun birgün olacağa benziyor. Kolay gelsin şimdiden tatlım :)
Ikı haftadır bıldırım yapmadınKızlar bursaya gidiyoruz eşim bisiler ayarlamış suprüz yemek falan inşallah kilo alıp dönmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?