Ahaha harbi ha :)))Fotolari görünce bir an evime baktim. Bu evse benimki ne dedim. Uzerine bir bardak soguk su içtim. Simdi aglamaya gidiyorum
O zaman spora asılcan :)Tek tıp dıyet
Detoks vs bana göre degıl yolum uzun benım
Asılıyoz hep barabarrrrrO zaman spora asılcan :)
En küçüğü buydu ayol.. ama bu işte istediğim budur.. :))) annemin evi dubleks, tek diyeceğim şey temizliği bitmiiiBüyük eve heveslenme canım
Büyükte derdı var
Ama belkı senınde olur kumbılır
Benim evı hıc açmayımEn küçüğü buydu ayol.. ama bu işte istediğim budur.. :))) annemin evi dubleks, tek diyeceğim şey temizliği bitmiii
oh mis gibi olmuştur evin..eline sağlık
afiyet olsun akşam yemeği sizn de balıkmış
güzel canım afiyet olsun
afiyet olsu güzel..eti pou öğlen yenmiş akşama erimiştir
öğtermen olunca yarıyılın sonları..Allah kolaylık versin
kreplerden sonra ekmek özlemişsindir..
kv yaparda yenmez mi ellerine sağlık ..hafta içi zaten dikkatedersin canım
Kızlar bugün aşık olduğum 15 aylık bir yakışıklı var onu görmeye gittim. Annesi çok zayiflamissin kaç kilosun dedi. Önce söylemedim sonra 65 dedim. O 55 kilo inanmadi aramızda en fazla 4 kilo var diyor emin misin? Sanırım sporun faydası
kızlar bakın başlıyoruz ha, ona göre.. vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin.. bu cuma en az kiloyu veren ( ben de dahil) önümüzdeki hafta bizim listeyi hazırlar.. bunu böyle devam ettiricez.. elbette ki yardım edeceğiz.. ama ana iş cezalıda olacak.. hesaplamaları yapacak, kontrol edecek :)
itirazı olan??
Canım benim hedefim 55. Biliyorum zor gibi görünüyor ama hedefi büyük tutmak istedim. Haziran'da kızkardeşimin nişanı olacak. O zamana kadar vermek istiyorum. Yolum uzun. Haziran'da belki hedeflediğim kiloda olmayabilirim ama yaklaşmış olmak istiyorum. Bir sürü elbise beğendim şimdiden. Onlara bakıp bakıp kendimi dizginliyorum...
Zaten bugün moralimi çok bozdu birisi. Buraya yaşlı bir denetçi geliyor. İçerde yapılan imalatları kontrol etmeye. Sorumlu mühendis ben olduğum için kendisiyle ben ilgileniyorum. Tam öğle yemeği vakti yemeğe çıkarayım dedim. Yok ben yemeyeceğim sen git ye dedi. Arkasından aç ayı oynamaz dedi. Hadi bu atasözü dedim kendime. Sesimi çıkarmadım. Bende onu bırakıp yemeğe gitmedim. İşe devam ettik. Bir süre sonra tekrar sordum bakın yemekhane yemeğini beğenmezseniz başka şeyler söyleyebiliriz diye. O da birşeye karar verdi. Sen yemeyecek misin dedi. Benim yukarda küçük bir işim var dedim. Sen yeme zaten. Çok kilolusun, azıcık kilo ver. Kilo vermenin tek yolu ne biliyorsun değil mi? dedi. Evet, boğazı tutmak dedim. Bunu 2 kişinin yanında söyledi. Biri güldü. Diğer erkek beni seviyor bişi demedi ama üzüldüğüme üzüldü. Çaktırmadım ama çok üzüldüm.
Hayır ben aynada gördüğüm şeyin farkındayım. Kilolu olmak benimde hoşuma gitmiyor tabiki. Ama bir sor yani. Belki hastayımdır. Kilo veremiyorumdur. Belki hepinizden az yiyorumdur ama metabolizmam çalışmıyordur. Böyle bilinçsizce konuşanlara çok kızıyorum. Allahım şu ezan saatinde duamı duysun. Bir daha böylelerine laf ettirmesin beni. Sağlıkla kilo vermemizi nasip eylesin inşallah.
Menüm
Saçma sapan
Sabah yok
Öğlen 2 ceviz kadar ızgara köfte
Çay
Akşam 1 porsiyon urfa
Iyi geceler arkadaslar. Gecmisi okumaya calistim ama beceremedim. Cunku 2761 bildirim gecmis en son girdigimden bu yana. Umarim iyisinizdir ve hersey yolundadir. Malasef bir sure daha aktif olamiyacagim. Cunku iki kolumda iptal sag kirik alcida sol bandajli cok zor yaziyorum o yuzden. Ama kk yi ozledim 13.takimi ozledim sizleri cok ozledim. Artik annemi de sag salim evimize getirdigimize gore cok sukur ara ara bakabilirim insallah. Ki yapmayaliyim yoksa kilo degil ton olarakbildirim yapicam. Biraz goz gezdirdim de aska geldim yine. Diyetisyenim bile vazgecti nerdeyse benden. Bu gidise dur demem lazim. Hepinizi sevdigimi hatirlatarak herseyin gonlunuzce oldugu gunler diliyorum.
Yok kız ben böyle gezdikce gucleniyorumHemde nasıl özlemişim 2 gündür iyi yedimSağol canım çokta güzel yemek yapar kendisi elleri dert görmesin
Yaa çok mutlu oldum adına ne gurur verici. Ne kadar uğraştığını sen biliyorsun sonuçta. Tebrikler canım
Ben duydumkabul ediyorum :)) buda motivasyon kaynağı süper oldu. Daha çok spor yapcam
Sen ilk önce sağlığın için kilo vereceksin görüntün kimseyi ilgilendirmez. Hadsiz biriymiş gerçekten. Üzülme canım o baktığın elbiselerin içinde en fit halinle hayal et kendini mutlu ol. O günler yakında
Anam sen aç geziyorsun yaa ne olacak böyle. Hasta etme kendini maazallah.
Çok geçmiş olsun abla. Sen iyi olda herşey olur
Maalesef, ama eşimde bende dubleks almak istiyoruz evi sarıp taaabi benim baktığım evin yanından geçemeyiz :)) yinede Harika dimi benim olsa ne olurdu ki sanki peh :))Benim evı hıc açmayım
Bırde bahçe yaz kış toz çamur debelenıyoz
Bir bakmışsın olmuş :)Maalesef, ama eşimde bende dubleks almak istiyoruz evi sarıp taaabi benim baktığım evin yanından geçemeyiz :)) yinede Harika dimi benim olsa ne olurdu ki sanki peh :))
Afiyet olsun canimMenüm....
Sabah 1 bardak sirkeli ılık su
Kahvaltı
3 dilim kızarmış köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yk kadar tuzsuz lor
1 zeytin
1 tk kadar tereyağı
Ara (arkadaşın yanına gittim)
4 minnak damla sakızlı kurabiye
Patlamış mısır
3 bardak çay şekersiz
Yarım muz
Akşam
250 Gr kuzu ızgara
1 köfte
4 dilim kızarmış ekmek
Acılı ezme
Salata
Cacık
Ara
2 kuru kayısı
2 lt su
Spor
10 dk interval cardio
30 plie squat
Senin adına çok sevindim canım :) etraftan zayıflamaya başladığının fark edilmesi muhteşem bişeyKızlar bugün aşık olduğum 15 aylık bir yakışıklı var onu görmeye gittim. Annesi çok zayiflamissin kaç kilosun dedi. Önce söylemedim sonra 65 dedim. O 55 kilo inanmadi aramızda en fazla 4 kilo var diyor emin misin? Sanırım sporun faydası
Kabulll bence güzel bi rekabet olucakkızlar bakın başlıyoruz ha, ona göre.. vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin.. bu cuma en az kiloyu veren ( ben de dahil) önümüzdeki hafta bizim listeyi hazırlar.. bunu böyle devam ettiricez.. elbette ki yardım edeceğiz.. ama ana iş cezalıda olacak.. hesaplamaları yapacak, kontrol edecek :)
itirazı olan??
Amin canım inşallah.. Densiz ve dengesiz insanlar bunu yapmaktan nasıl zevk alır.Canım benim hedefim 55. Biliyorum zor gibi görünüyor ama hedefi büyük tutmak istedim. Haziran'da kızkardeşimin nişanı olacak. O zamana kadar vermek istiyorum. Yolum uzun. Haziran'da belki hedeflediğim kiloda olmayabilirim ama yaklaşmış olmak istiyorum. Bir sürü elbise beğendim şimdiden. Onlara bakıp bakıp kendimi dizginliyorum...
Zaten bugün moralimi çok bozdu birisi. Buraya yaşlı bir denetçi geliyor. İçerde yapılan imalatları kontrol etmeye. Sorumlu mühendis ben olduğum için kendisiyle ben ilgileniyorum. Tam öğle yemeği vakti yemeğe çıkarayım dedim. Yok ben yemeyeceğim sen git ye dedi. Arkasından aç ayı oynamaz dedi. Hadi bu atasözü dedim kendime. Sesimi çıkarmadım. Bende onu bırakıp yemeğe gitmedim. İşe devam ettik. Bir süre sonra tekrar sordum bakın yemekhane yemeğini beğenmezseniz başka şeyler söyleyebiliriz diye. O da birşeye karar verdi. Sen yemeyecek misin dedi. Benim yukarda küçük bir işim var dedim. Sen yeme zaten. Çok kilolusun, azıcık kilo ver. Kilo vermenin tek yolu ne biliyorsun değil mi? dedi. Evet, boğazı tutmak dedim. Bunu 2 kişinin yanında söyledi. Biri güldü. Diğer erkek beni seviyor bişi demedi ama üzüldüğüme üzüldü. Çaktırmadım ama çok üzüldüm.
Hayır ben aynada gördüğüm şeyin farkındayım. Kilolu olmak benimde hoşuma gitmiyor tabiki. Ama bir sor yani. Belki hastayımdır. Kilo veremiyorumdur. Belki hepinizden az yiyorumdur ama metabolizmam çalışmıyordur. Böyle bilinçsizce konuşanlara çok kızıyorum. Allahım şu ezan saatinde duamı duysun. Bir daha böylelerine laf ettirmesin beni. Sağlıkla kilo vermemizi nasip eylesin inşallah.
Afiyet olsun canım menün güzelBugunku menum
Saat 9.30
1 su bardagi sut
4 yemek kasigi yulaf ezmesi
1 yemek kasigi kuru uzum
Tarcin
Saat 12.30
2 kepce tarhana corbasi
3 y.k. kavrulmus kiyma
Bol limonlu maydonoz
Saat 16.00
1 amasya elmasi
2 tam ceviz
Beyaz cay
Saat 17.30
1 yumurtali ispanak
Ve bolca salata
Su 2 litre
Spor yok
Bugünkü menüm
Sabah yüruyüs yaptiktan sonra
12.30 gibi 2 haslanmış yumurta yedim
1 dilim kepekli ekmek
Öğle yemedim
Akşam
6 kasik kuru fasülye ve salata yiyecem
2 lt su ictim su ana kadar
Bugünkı hirsim bu hafta devam eder insallah
Afiyet olsun kaptanım özellikle su tüketimin çok güzel ve tabii sporrDükkan kapandı
11.30
2 has yumurta
50 gr ekmek
1domates
1 bıber
1 /4 elma
17.00
Bol mor salata
150 gr kadar hındı göğsü
50 gr ekmek
Aksam arkadaşlar gelecek onlara meyve verecem sok olacaklar
Belkı bır meyve yerım
3.5 lt su
Cokkkkkkk spor
Afiyet olsun canımmMenüm
Beyaz çay
Kahvaltı
Peynirli taze soğanlı omlet
1/2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 kiraz domates
Ara
2 dilim portakal
Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
Akşam
1 dilim çok tahıllı ekmek
Fırında 3 istavrit (brokoli, domates, soğan)
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Gece
Yeşil çay
Genel
3 litre su
Spor
6000 adım atıldı
Ayy hiç bişey yememişsin nerdeyseMenüm
Saçma sapan
Sabah yok
Öğlen 2 ceviz kadar ızgara köfte
Çay
Akşam 1 porsiyon urfa
Afiyet olsun canım sporlarının hayranıyımKızlar menüm:
Sabah limonlu su
Kahvaltı: iki yumurta biri beyazı, lor, bir adet ceviz
Ara: 5 adet kuru erik, bir adet ceviz, 6 adet çiğ badem
Öğle: haşlanmış tavuk budu, bol kıvırcık salata
Ara: lor, bir adet ceviz, iki adet kuru erik
Akşam: et döner, salata, yarım lavaş
Bol avm yürüyüşü
Spor: Dayanıklılık - 7 dak - 35kcal
Kuvvet, kol ve karın kasları - 12 dak - 52kcal
Twister: 1000 adet
2 su bardağı limonlu su
1 lt normal su
Yatmadan önce limonlu su
Menüm....
Sabah 1 bardak sirkeli ılık su
Kahvaltı
3 dilim kızarmış köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yk kadar tuzsuz lor
1 zeytin
1 tk kadar tereyağı
Ara (arkadaşın yanına gittim)
4 minnak damla sakızlı kurabiye
Patlamış mısır
3 bardak çay şekersiz
Yarım muz
Akşam
250 Gr kuzu ızgara
1 köfte
4 dilim kızarmış ekmek
Acılı ezme
Salata
Cacık
Ara
2 kuru kayısı
2 lt su
Spor
10 dk interval cardio
30 plie squat
Yok kız sisdim yaSenin adına çok sevindim canım :) etraftan zayıflamaya başladığının fark edilmesi muhteşem bişey
Kabulll bence güzel bi rekabet olucak
Amin canım inşallah.. Densiz ve dengesiz insanlar bunu yapmaktan nasıl zevk alır.acınılası bi durumda farkında değil.beden istenilen şekli alır ama onun ruhu hasta tedavisi yok..
Afiyet olsun canım menün güzel
İnşallah canım afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanım özellikle su tüketimin çok güzel ve tabii sporr
Afiyet olsun canımm
Ayy hiç bişey yememişsin nerdeyse
Afiyet olsun canım sporlarının hayranıyım
Arkadaştan az zaiyatla kurtulmuşsunafiyet olsunn
Miden küçülmüş o zaman yaaYok kız sisdim ya
Aynen.galiba hepimizin hayali bu evhttps://www.hurriyetemlak.com/konut...okturk-merkez-emlakcidan-villa/detay/29198719
Kızlar tanıştıriyim hayalimde ki ev..
Bildiğin dibim düştü.. çocuk oyun odası, bahçesi yeşillik ağaçlık havuz çok şart değil aslında ama küçük temizlemesi çok zor olmaz :))Bir bakmışsın olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?