Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi geceler arkadaslar. Gecmisi okumaya calistim ama beceremedim. Cunku 2761 bildirim gecmis en son girdigimden bu yana. Umarim iyisinizdir ve hersey yolundadir. Malasef bir sure daha aktif olamiyacagim. Cunku iki kolumda iptal sag kirik alcida sol bandajli cok zor yaziyorum o yuzden. Ama kk yi ozledim 13.takimi ozledim sizleri cok ozledim. Artik annemi de sag salim evimize getirdigimize gore cok sukur ara ara bakabilirim insallah. Ki yapmayaliyim yoksa kilo degil ton olarak bildirim yapicam. Biraz goz gezdirdim de aska geldim yine. Diyetisyenim bile vazgecti nerdeyse benden. Bu gidise dur demem lazim. Hepinizi sevdigimi hatirlatarak herseyin gonlunuzce oldugu gunler diliyorum.

Kızlar menüm:

Sabah limonlu su

Kahvaltı: iki yumurta biri beyazı, lor, bir adet ceviz

Ara: 5 adet kuru erik, bir adet ceviz, 6 adet çiğ badem

Öğle: haşlanmış tavuk budu, bol kıvırcık salata

Ara: lor, bir adet ceviz, iki adet kuru erik

Akşam: et döner, salata, yarım lavaş

Bol avm yürüyüşü

Spor: Dayanıklılık - 7 dak - 35kcal
Kuvvet, kol ve karın kasları - 12 dak - 52kcal
Twister: 1000 adet
2 su bardağı limonlu su

1 lt normal su
Yatmadan önce limonlu su

Hemde nasıl özlemişim 2 gündür iyi yedim Sağol canım çokta güzel yemek yapar kendisi elleri dert görmesin

Yaa çok mutlu oldum adına ne gurur verici. Ne kadar uğraştığını sen biliyorsun sonuçta. Tebrikler canım

Ben duydumkabul ediyorum :)) buda motivasyon kaynağı süper oldu. Daha çok spor yapcam

Sen ilk önce sağlığın için kilo vereceksin görüntün kimseyi ilgilendirmez. Hadsiz biriymiş gerçekten. Üzülme canım o baktığın elbiselerin içinde en fit halinle hayal et kendini mutlu ol. O günler yakında

Menüm
Saçma sapan
Sabah yok
Öğlen 2 ceviz kadar ızgara köfte
Çay

Akşam 1 porsiyon urfa

Anam sen aç geziyorsun yaa ne olacak böyle. Hasta etme kendini maazallah.

Çok geçmiş olsun abla. Sen iyi olda herşey olur

Yok kız ben böyle gezdikce gucleniyorum

Menüm....

Sabah 1 bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı
3 dilim kızarmış köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yk kadar tuzsuz lor
1 zeytin
1 tk kadar tereyağı

Ara (arkadaşın yanına gittim)
4 minnak damla sakızlı kurabiye
Patlamış mısır
3 bardak çay şekersiz
Yarım muz

Akşam
250 Gr kuzu ızgara
1 köfte
4 dilim kızarmış ekmek
Acılı ezme
Salata
Cacık

Ara
2 kuru kayısı

2 lt su
Spor
10 dk interval cardio
30 plie squat

Afiyet olsun canim

Senin adına çok sevindim canım :) etraftan zayıflamaya başladığının fark edilmesi muhteşem bişey

Kabulll bence güzel bi rekabet olucak

Amin canım inşallah.. Densiz ve dengesiz insanlar bunu yapmaktan nasıl zevk alır. acınılası bi durumda farkında değil.beden istenilen şekli alır ama onun ruhu hasta tedavisi yok..

Afiyet olsun canım menün güzel

İnşallah canım afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanım özellikle su tüketimin çok güzel ve tabii sporr

Afiyet olsun canımm

Menüm
Saçma sapan
Sabah yok
Öğlen 2 ceviz kadar ızgara köfte
Çay

Akşam 1 porsiyon urfa
Ayy hiç bişey yememişsin nerdeyse

Afiyet olsun canım sporlarının hayranıyım

Arkadaştan az zaiyatla kurtulmuşsun afiyet olsunn

Yok kız sisdim ya

Menüm
Sabah
Zencefilli limonlu su
2 yumurta
Yarım lavaşa kk peynir ve maydanoz sarıp yedim

Ara
1 çay bardağı boza
1 avuç leblebi

Akşam
2 minik lahmacun
Bol yeşillik

Ara
1 çay bardağı boza

2,5 lt su
Kahve

* bozayı eşim sütüm artsın vitamin olsun diye almış zorla iç dedi çay bardağıyla tükettim çok da severim.ne kadar tüketsem bilemedim nasıl olmuş sizce

Kızlar benim misafirim vardı bu akşam,sabah da gelecek.bebek görmeye geliyorlar. Sırf kendim için kereviz salatası yapacağım ikramlara ilave onlara dayadım hamuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…