Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben cikiyorum yine ya. Tum gun misafir agirladim (allah eksikligini gostermesin) iki dk. Oturdum ya bu saatte yine misafir geliyor tel.actilar on dk.bizdelermis
Aynen canım bizde de öyle gelen giden çok
İyi geceler iyi dinlenmeler
Harika canım
Afiyet olsun çok güzel
Kuzum sende yağsız sucuklu yumurta dam yiyeydin çok Acıkırsın
Menüm;
Sabah
2 yumurta
5 zeytin
Yarım dilim tb ekmek
1 bardak süt

Ara
1 portakal
6 çiğ kaju

Ara
Yarım bardak boza
1 avuç leblebi

Akşam
Tandır lavaşında ev yapımı tavuk dürüm
Yeşillikli

Su 2,5 lt
Güzel menü afiyet olsun
Sana çok kolay gelsin canım
Çok az değil mi yediklerin canım
Hayirli geceler kizlar
Hayırlı geceler canım
Ben biraz daha uyumazsam sabah olcak
Iyi geceler arkadaslar. Saglikli huzurlu ve bol bereketli bir gune uyanmamiz dilegiyle...
İyi geceler amin canım
Menüm
Kahvaltı
2 ceviz

1 kk peynir
Bol yeşillik
1 dilim
ekmek
Ara
1 armut
Akşsm
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
3 litre limonlu su
1 kase leblebi
Menülerine biraz daha protein ağırlıklı yersen çok acıkmaz fazla kh almazsın canım
Kızlar kilo bildirimlerimiz çok düşük ya bu insanlar neyapiyorda böyle çok kilo vermiş anlamadım. Ne grup olarak ne de bireysel giremiyoruz dereceye.biraz daha mücadele etmemiz lazım sanki grup adına.
Evet silkinip kendimize gelmemiz lazım canım

Kızlar kilo bildirimlerimiz çok düşük ya bu insanlar neyapiyorda böyle çok kilo vermiş anlamadım. Ne grup olarak ne de bireysel giremiyoruz dereceye.biraz daha mücadele etmemiz lazım sanki grup adına.
Cok haklisin canim. Hem bireysel hem de takim adina mucadele etmemiz gerek

Afiyet olsun kuzum Menün çok güzel. Brokoli çorbası kremalı falan mi oluyor acaba. Ben de denemek ıstiyorum

Tatlım bizim yemekhanede çıkmıştı. Kremalı değildi. Kremalı olsa zaten ya yarım kepçe içerdim ya da hiç içmezdim. Bende senin gibi merak ettiğim için sordum ordaki aşçıya.Brokoli, pırasa,havuç,soğanı kaynatmış. Sebze suyu yapmış. Sonra onları robottan geçirmiş. Koyulaştıkça azar azar tavuk suyu koyarak kıvam vermiş. Bizimki belki de terbiye falan olmadığı için biraz suluydu ama ben çok önemsemedim. En azından içinde çok sağlıksız birşey yok deyip rahat rahat içtim.

Afiyet olsun canim saglikli bir corbaymis denemek lazim. Sanki icine 1/2 kasik tambugday unu koyup daha kivamli ama tam diyet corbasi olabilirmis.

Sagol canim. Evet annem olunca hem yasli hemde hasta diye gelen gidenimiz hic bitmiyor allaha cok sukur. Gerci bazen soyle ayaklarimi uzatip yalniz kalma ihtiyaci da hissetmiyorum desem yalan olur.

Sagol canim.

Annem hasta canim gecede 3 5 kere onun icin kalkmak zorunda kaliyorum

Çok geçmiş olsun tatlım. Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah :)

Afiyet olsun canim saglikli bir corbaymis denemek lazim. Sanki icine 1/2 kasik tambugday unu koyup daha kivamli ama tam diyet corbasi olabilirmis.

Vallaha evde yaparken eklenebilir aslında ama yemekhane olunca ne çıkarsa kabulumüz :)

Anladım canım tat olarak nasıldı peki

Tamam canim yapicam insaAlla
Canim surekli yaninda su bulundur gozunun onunde olunca susamasanda yudum yudum icersin. Istersen icine limon damlatabilir kabuk tarcin koyabilir yada nane yapragi koyabilirsin. Suyunu aramolandirip daha cazip hale getirirken kilo veriminide hizlandirmis olursun.

3litre oldu içtiğim su miktarı
Dahada içmek istiyorum
Ama sabah fazla cikarmiyimki
Su icmek cok faydali canim 4.5 5 kilo gibi asiriya kacarsan bobregini yorabilir yada su zehirlenmesi yasabilirsin diye biliyorum. 2.5 3 lt den sonra canin su istediginde kucuk yudumlarla ic ki bunyene zarar verecek miktarlara cikmayasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…