Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1/2 su bard. Leblebi 1 dl. Ekmek yapiyor canim. Birde leblebiyi yaninda 1 bard. Sut 1 bard. Ayran yada 2 kasik yogurtla yersen hazmi kolaylasacagi icin daha iyi olur. Diyetisyenimin tavsiyesi diye paylasayim dedim.

Benim kaptana guvenmedigimi nerden çıkardın canim ?? Yazdığım yazıda kötü birşey yok bunu kaptanla biz konuşalım olur mu ..
Yok ben sen guvenmiyorsun demedim. Simdi beril mezuniyet iptalini isteginin ustune sen yok istiyorum deyince bir mezun bir degil tekrar mezun olarak genel paylasim yerinde gorulmus oldu ya ben onu dedim. Normalde takim icinde biz uyeler paylasim yapiyoruz kaptan yada kaptan yardimcilari editore iletiyor ya bunun icin dedim.

Birde dune kadar guzel guzel konusuyorduk simdi bu sekilde niye dedin ben anlamadim. Dunden beri ortayi bulmaya calisiyorum oysa. Kimsenin uzulmemesi kirilmamasi icin.

Anladım ne demek istediğini ben kaptan daha fazla zor durumda kalmasin diye yazdım zaten mezun olmak istediğimi bu konu uzuyor herkes bi yerlere çekiyor ve artık ben rahatsız oluyorum huzursuzum..
Dün yazdıklarımin çoğu mezun olayım gelebiliyorsam gelirim yoksa başka takıma verilir bakalım kaptan gelsin cevap verir demiştim çoğunda çoğu ne yapmam gerektiğini bilmediğimdendi berilce abla bana cevap vermek yerine seni alıntılayıp yazdı cevapları çok şaşırdım soruydu bunlar ve ben hep etiketledim berilce ablayı özelden de yazdım yok muşum gibi davrandı üzüldüm açıkçası
Bana yazmasını bekledim mezun olursan şöyle olur gelemezsin yada olma hedefi kuculturuz faln..
Ilkte sende yazmıştın ne yapacagini bilmediği için soruyor diye evet sordum ama cevap alamadım..
Kimse anlamadığına göre sorun bende benim motivem falan kalmadı mezun olmak istiyorum ve ne takım huzursuz olsun ne ben..
2 ay olacak buradayım belki kısa bir süre ama her günümü 6 aylık bebeğim olmasına rağmen seve seve buraya ayirdim berilce ablayı yakından senin kadar tanımam ama onun iyi ve güçlü bir kadın olduğunu biliyorum anlıyorum da..
Kaptanların yarıştığı yerde berilce ablanin bir paylaşımını görmüştüm "takım aktif üyeler akif olmazsa kapatacagim" gibi birşey yazıyordu ve bunu üzülerek yazdığını anladım onun burada daha aktif olmaya arkadaşlarımı motive etmeye çalıştım kısa bir süre oldu geleli belki ama elimden geleni yaptım yapıyorum da..
Beni yanlış anladiginiz kadar kötü biri değilim emin olun...
Dün akşam oturup ağladım hatta bu kadar yanlış anlaşılacak ne yazdım ki diye herkes bi yerlere çekiyor yazdıklarımı ve ben üzülüyorum arkadaşlar bu yüzden de ayrılmak istiyorum..

Günaydın kızlar
Uyuyakalmısım nefes hastalandı gece
Kusura bakmayın anca uyanabıldım
Paylaşıma yazdım mezunıyet ıptal dıye
Bu konu hakkında tek bır mesaj olmasın mümkünse
DELIveCesur lıstedesın bılgıne hedef kılonda asagı cekıldı 48

Bu konu uzadıgı sürece kırgınlık ve sıteme dönüşecek ve ben bunu ıstemıyorum
Takım ıcı sorunlarımızı önce benımle
Ben yetmıyorsam takıma referans olan kaptanlarla
Onlarda yetmıyorsa kardeş takım kaptanlarıyla cozmeyı deneyelım
En son çare edıtore yazmaktır bunuda küpe dıye ılıstıreyım buraya

Konunun uzamaması adına kacarım tıpkı şimdi olduğu gıbı
Ama kardesım mesajlarını bır oku ben 4 kez hepsını tekrar okudum bırde sen oku
Lütfen rıca edıyırum konuyu uzatma olurmu
Sanal alem olur böyle de geç lütfen

Arkadaşlar lütfen küçük bi yanlış anlaşılma oldu heralde okudum yazışmalarınızı ikinizin yazdıklarındada kötü birşey görmüyorum boşuna uzatmayalım tadımız kaçmasın sizleri seviyoruz cesur cum biyere gitmiyosun bizimlesin zayıflamaya devam canım
Olur böyle küçük şeyler insanız bi anımız bir anımıza uymuyor stres sıkıntı bazen küçük şeyler canımızı sıkabiliyor
Vardır bunda da bir hayır diyerek kaldığımız yerden devam kızlar
Pazartesi tartılcağımızı unutmuyır ve kaçamak yapmıyoruz

Merhaba kızlar bebisim rahatsiz yazamadım o yüzden. Neyseki simdi uyumak üzere. Bugünkü menüm
Sabah
1 kücük gül böregi
2 yk menemen
2 zeytin
1 minik kaşar
Hala acıkmadım:) oyüzden birde 6 gibi akşam yiyecegim

Akşam
6 yk kuru fasülye
2 yk pilav
Bol salata

En az 2 lt su
Spor olarak 2 saatlik bir yürüyüşe çikacam birazdan

Geçmiş oldun canım
Cok kh alırsın ozellıkle aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…