İnsallah Canım. Motivasyon sorun degil de zaman cidden sorun.Ne güzel olsun alısirsin zamanla sıkılaştığını gormek eminim motive eder
Hayirlisi olsun canim. Aksama telefi ettogin icin insallah o ciss lar tarti gunu uzmez arkadasim
1-2 saat sonra spor salonuma kavuşacağım. 3 ay önce işe başlamam nedeniyle bırakmıştım zaten sonrada 55den 57-58lere çıktım. Şimdi geri dönüyorum Harika...
Tabiki işten çıkıp sonra salona gitmek epey zorlu olacak.
Bende bugece ana kucagina gidiyorum :))
Bu sözü tuttum süperIyi geceler arkadaslar ben cikiyorum.
Simdi ben size yarin hafta sonu diye kacamak yapmayin cisslara yan gozle bile bakmayin AGIZDA 5 DK. KALCA DA BIR ÖMÜR desem yazik emeklerinize o yaptiginiz guzelim sporlara desem sizde beni dinleyip pazartesi tartida uzulmeseniz ne guzel olur demiiii
Afiyet olsun güzelmişBayanlar iyi akşamlar menüm;
sabah; 2 yumurtalı lorlu omlet
Öğle; tavuklu salata
Akşam; 2 yk çerkez tavuğu, 2 yk çiğ köfte
30 dk yürüyüş
Telefona indirilen bir program bu bu canımBirden yüklenme canım ama yavaş yavaş cogaltirsin. NTC diye bir uygulama var orada 6 haftalık haftalik incelme programı var ben bugün 5. haftayı tamamladım. Ve çok faydasını gördüm ınan kimse bu kilo da olduğuma inanmıyor. Hem en düşük seviyede yapmama rağmen. Ve bu programı iki tur daha yapacağım. Önce orta seviye de ve en son yüksek seviye de ve kendine göre ayarlayabilirsin.
Önerilerinden çok faydalanıyorum arkadaşım teşekkür ederimNeyse arkadaşlar benden Öneri. Karar sizin.
Ama zayıflamak icin sağlığınızdan olmayın..
Ölüm en gerçek hakikat soğuk hakikat Rabbim yattığıKızlar dedemi son bir kez görüp helalleştim.. toprağa verdikten sonra onun için artık ebedi huzurun başladığına ikna oldum sanırım. İçimde ki acı biraz hafifledi. Çok yaşlıydı ve acı çekiyordu, ölmeyi çok istediğini son dönemlerde hep dile getirirdi ve Allah ona acıdı yanına aldı. Sadece bu kışın en soğuk günlerinde o soğuk toprak onu üşütecekmiş gibi hissettim, bu biraz içimi burktu.. ben hiç kimseyle vedalaşmayı sevmem ama taktir-i İlahi.. hepimiz gideceğiz bir gün.
Tüm başsağlığı dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.. sağolun. Biz Salı’ya kadar burdayız ben mezun olmuşum.. sizlerden uzaklaşmak hiç istemem ama biraz böylesi iyi olacak sanırım en azından bu hafta. Kendinize iyi bakın.
İşten geç mi çıkıyorsun canım1-2 saat sonra spor salonuma kavuşacağım. 3 ay önce işe başlamam nedeniyle bırakmıştım zaten sonrada 55den 57-58lere çıktım. Şimdi geri dönüyorum Harika...
Bugün yolculuk vardı Samsun’dan Kayseri’ye doğruHuhu kimse yokmu
Vaffle küçük olarak düşünerekten menünüMenüm...
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 çubuk peynir
1 bardak süt
Ara
Chia tea latte
Yarım waffle
Akşam
3 yk makarna
4 yk taze fasulye
5 küçük sarma
5 kaşık yoğurt
Salata
Su 2 lt olur yatana kadar
Spor henüz yok
İmza günü AVM de oldu baya orda gezdim çok yoruldum. Belki ilerleyen saatlerde callanetics yaparım
Amin
Nereye gidiyorsun da cnm
Hepinize selamlar arkadaşlar
Ben dünden beri yokum kusura bakmayın nolur haftasonu çok karmaşık geçti
Boyumdan büyük işe kalkışmışım iki çocukla evde yenilik benim neyime
Birazdan geçmişi okuyacağım
Toplu olarak sorayım nasılsınız
Cok haklisin canim. Ben de cok uzuluyorum kilo icin arkadaslar sagliklarindan olursa diye.Sinirlenmek degil daha çok üzülüyorum. Kendinize iskence yapıp sonra geri alacaksınız o verdiklerinizi. Diyet yapmak iskence degil hayat tarzı olmalı..
Sürdürülebilir olmalı..
Sende kendine iyi bak canim. Mezun olmus olman burda olmadigin anlamina gelmez sadece zorunlu kilo bildirimin olmayacak sadece. Kendi kendine kalip kendini uzecegine vakit buldukca gel aramiza sana da iyi gelecektir arkadasim. Allahim sabirlar versin tekrar.Kızlar dedemi son bir kez görüp helalleştim.. toprağa verdikten sonra onun için artık ebedi huzurun başladığına ikna oldum sanırım. İçimde ki acı biraz hafifledi. Çok yaşlıydı ve acı çekiyordu, ölmeyi çok istediğini son dönemlerde hep dile getirirdi ve Allah ona acıdı yanına aldı. Sadece bu kışın en soğuk günlerinde o soğuk toprak onu üşütecekmiş gibi hissettim, bu biraz içimi burktu.. ben hiç kimseyle vedalaşmayı sevmem ama taktir-i İlahi.. hepimiz gideceğiz bir gün.
Tüm başsağlığı dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.. sağolun. Biz Salı’ya kadar burdayız ben mezun olmuşum.. sizlerden uzaklaşmak hiç istemem ama biraz böylesi iyi olacak sanırım en azından bu hafta. Kendinize iyi bakın.
Bak lafi neresinden anliyorAman iyi yapmissin kiz
Süte bile kızıyorlar
Afiyet olsun canim. Menun guzel canim. Oh iyi olmus dinlenmen. Haftaya dinc baslayip guzel guzel sporlar yapman icin firsat olur.Kızlar merhaba. Dünün yorgunluğu ve bugünün tatil olması sebebiyle bir güzel dinlendim. Bugünki menüm,
Sabah-Öğle: 1 Dilim süzme peynir
5 yeşil ve 3 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Bol maydonoz
2 tane sivri biber
1 bardak çay
Akşam: 5 yk nohut
1 kase yoğurt
2.3 lt su. Yarına yetiştirilmesi gereken projem olduğu için spor yapamayacağım. Yanımda suyumla çalışıyoruz.
Cigdem cim hosgeldin canim benim. Gel tabi. Nasilsin neler yapiyorsun okul nasil gidiyor. Ben de yoktum canim izindeydim takim arkadaslarimizin hepsi degismis. Sevil izinde terfi mevsusu vardi ya cok yogun diye izin aldi. Aciksasi cogu arkadasimizdan benimde haberim yok tatlim.Merhabalar beril abla ve zen ablayi gördüm onun disinda kimse kalmamış inşallah herkes hedefine ulaşıp öyle gitmistir. Ben tekrar başlayayım diyorum koruma döneminde 1 kiloya yakın aldim 58.3 kiloyum su an hedefi 50ye koyup mu baslasam 55 52 hedefiyle mi bilmiyorum. Sizler ne dersiniz yeniden başlayalım mi :))
Gozun aydin canim. Baslarda zorlanirsin ama inan bana sonrasi cok daha guzel olacak. Ben yillar once sagligim elverirken hem calisip hem spor salonuna giderdim butun gunun is stresini spor salonunda birakip eve kus gibi hafiflemis gelirdim oyle guzel hissediyorsun ki anlatamam. Cok sevindim boyle bir sey yapmana.1-2 saat sonra spor salonuma kavuşacağım. 3 ay önce işe başlamam nedeniyle bırakmıştım zaten sonrada 55den 57-58lere çıktım. Şimdi geri dönüyorum Harika...
Su saatte ben varim desem olurmu kiHuhu kimse yokmu
Masallah demekten baska ne denir bilemedim kiBen sporu öyle 1 saat yavaş yavaş yapabilenlerden değilim en son bıraktığımda örnek olarak yazıyorum 40 kg ile squat yapıyordum.
Afiyet olsun canim. Makarna ve sarma aksam kh biraz fazla gibi olmus canim.Menüm...
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 çubuk peynir
1 bardak süt
Ara
Chia tea latte
Yarım waffle
Akşam
3 yk makarna
4 yk taze fasulye
5 küçük sarma
5 kaşık yoğurt
Salata
Su 2 lt olur yatana kadar
Spor henüz yok
İmza günü AVM de oldu baya orda gezdim çok yoruldum. Belki ilerleyen saatlerde callanetics yaparım
Allah tekrar kavustur ailenle canim. Haklisin tabi ne kadar da ailenin evi de olsa insan evindeki duzeni arar.Bu akşam çok şükür evime döndüm
Aileyle olmak güzel ama insanın kendi evi gibi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?