Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayirlisi olsun canim. Aksama telefi ettogin icin insallah o ciss lar tarti gunu uzmez arkadasim

İnşallah cnm sabah tartıda sorun olmadı ama bakalım cumaya belli olur.

Hadi hayırlı olsun canım biraz zor olur ilk başta ama zamanla alışırsın. Bende eşimi ikna edebilsem gitmek istiyorum ama henüz ikna olmadı.

Menüm...
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 çubuk peynir
1 bardak süt

Ara
Chia tea latte
Yarım waffle

Akşam
3 yk makarna
4 yk taze fasulye
5 küçük sarma
5 kaşık yoğurt
Salata

Su 2 lt olur yatana kadar
Spor henüz yok
İmza günü AVM de oldu baya orda gezdim çok yoruldum. Belki ilerleyen saatlerde callanetics yaparım

Bende bugece ana kucagina gidiyorum :))

Bu sözü tuttum süper

Bayanlar iyi akşamlar menüm;

sabah; 2 yumurtalı lorlu omlet
Öğle; tavuklu salata
Akşam; 2 yk çerkez tavuğu, 2 yk çiğ köfte

30 dk yürüyüş
Afiyet olsun güzelmiş
Telefona indirilen bir program bu bu canım

Neyse arkadaşlar benden Öneri. Karar sizin.
Ama zayıflamak icin sağlığınızdan olmayın..
Önerilerinden çok faydalanıyorum arkadaşım teşekkür ederim
Ölüm en gerçek hakikat soğuk hakikat Rabbim yattığı
yerde rahat ettirsin
İşten geç mi çıkıyorsun canım
Huhu kimse yokmu
Bugün yolculuk vardı Samsun’dan Kayseri’ye doğru
Vaffle küçük olarak düşünerekten menünü
beğendim

Hepinize selamlar arkadaşlar
Ben dünden beri yokum kusura bakmayın nolur haftasonu çok karmaşık geçti
Boyumdan büyük işe kalkışmışım iki çocukla evde yenilik benim neyime
Birazdan geçmişi okuyacağım
Toplu olarak sorayım nasılsınız

Uzandım yol yorgunluğu atıyorum canım
Sen bitirdin mi evdeki işleri

Kızlar merhaba. Dünün yorgunluğu ve bugünün tatil olması sebebiyle bir güzel dinlendim. Bugünki menüm,

Sabah-Öğle: 1 Dilim süzme peynir
5 yeşil ve 3 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Bol maydonoz
2 tane sivri biber
1 bardak çay

Akşam: 5 yk nohut
1 kase yoğurt

2.3 lt su. Yarına yetiştirilmesi gereken projem olduğu için spor yapamayacağım. Yanımda suyumla çalışıyoruz.

Sinirlenmek degil daha çok üzülüyorum. Kendinize iskence yapıp sonra geri alacaksınız o verdiklerinizi. Diyet yapmak iskence degil hayat tarzı olmalı..
Sürdürülebilir olmalı..
Cok haklisin canim. Ben de cok uzuluyorum kilo icin arkadaslar sagliklarindan olursa diye.

Sende kendine iyi bak canim. Mezun olmus olman burda olmadigin anlamina gelmez sadece zorunlu kilo bildirimin olmayacak sadece. Kendi kendine kalip kendini uzecegine vakit buldukca gel aramiza sana da iyi gelecektir arkadasim. Allahim sabirlar versin tekrar.

Afiyet olsun canim. Menun guzel canim. Oh iyi olmus dinlenmen. Haftaya dinc baslayip guzel guzel sporlar yapman icin firsat olur.

Cigdem cim hosgeldin canim benim. Gel tabi. Nasilsin neler yapiyorsun okul nasil gidiyor. Ben de yoktum canim izindeydim takim arkadaslarimizin hepsi degismis. Sevil izinde terfi mevsusu vardi ya cok yogun diye izin aldi. Aciksasi cogu arkadasimizdan benimde haberim yok tatlim.

Gozun aydin canim. Baslarda zorlanirsin ama inan bana sonrasi cok daha guzel olacak. Ben yillar once sagligim elverirken hem calisip hem spor salonuna giderdim butun gunun is stresini spor salonunda birakip eve kus gibi hafiflemis gelirdim oyle guzel hissediyorsun ki anlatamam. Cok sevindim boyle bir sey yapmana.

Afiyet olsun canim. Makarna ve sarma aksam kh biraz fazla gibi olmus canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…