Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar dedemi son bir kez görüp helalleştim.. toprağa verdikten sonra onun için artık ebedi huzurun başladığına ikna oldum sanırım. İçimde ki acı biraz hafifledi. Çok yaşlıydı ve acı çekiyordu, ölmeyi çok istediğini son dönemlerde hep dile getirirdi ve Allah ona acıdı yanına aldı. Sadece bu kışın en soğuk günlerinde o soğuk toprak onu üşütecekmiş gibi hissettim , bu biraz içimi burktu.. ben hiç kimseyle vedalaşmayı sevmem ama taktir-i İlahi.. hepimiz gideceğiz bir gün.

Tüm başsağlığı dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.. sağolun. Biz Salı’ya kadar burdayız ben mezun olmuşum.. sizlerden uzaklaşmak hiç istemem ama biraz böylesi iyi olacak sanırım en azından bu hafta. Kendinize iyi bakın.

Cnm tekrardan basın sağ olsun
Sende kendine iyi bak cnm

Canim benim bizde seni cok seviyoruz ve sagligindan endiseleniyoruz. Bu sekilde kim beslense kilo verir ama illaki kas kaybi yasar. Birde bir sure sonra vucut savas alarmi verecek gelen gidayi yag olarak depolamak zorunda kalacak kendini korumak icin. Ben de acilen kilo verip bu yukumden kurtulmak istiyorum ama diyetisyene gitmeden once bosu bosuna ac gezip kilo aliyormusum simdi yemeklerimi bitirmekte zorlaniyorum ve kilo veriyorum. Seninde saglikli bir menuye gec men ve saglikli kilo vermen icin bu elestiriler niyetimiz seni uzmek degil tatlim.

Hayirlisi olsun canim. Aksama telefi ettogin icin insallah o ciss lar tarti gunu uzmez arkadasim

Merhabalar beril abla ve zen ablayi gördüm onun disinda kimse kalmamış inşallah herkes hedefine ulaşıp öyle gitmistir. Ben tekrar başlayayım diyorum koruma döneminde 1 kiloya yakın aldim 58.3 kiloyum su an hedefi 50ye koyup mu baslasam 55 52 hedefiyle mi bilmiyorum. Sizler ne dersiniz yeniden başlayalım mi :))

Biliyorum cnn haklısın
Günden güne düzeltmeye calısıcam

1-2 saat sonra spor salonuma kavuşacağım. 3 ay önce işe başlamam nedeniyle bırakmıştım zaten sonrada 55den 57-58lere çıktım. Şimdi geri dönüyorum Harika...
Tabiki işten çıkıp sonra salona gitmek epey zorlu olacak.

Ne güzel olsun alısirsin zamanla sıkılaştığını gormek eminim motive eder

Cnm sende 1saat yaparsın o bile yeter hiç yapmamaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…