Sinirlenmek degil daha çok üzülüyorum. Kendinize iskence yapıp sonra geri alacaksınız o verdiklerinizi. Diyet yapmak iskence degil hayat tarzı olmalı..
Sürdürülebilir olmalı..
Bugün süt yarın tatlı isteyeceksin çünkü sendecankizzzz gibi yetersiz besleniyorsun. Niye süt biliyormusun çünkü laktoz bir tur seker..
Kızlar dedemi son bir kez görüp helalleştim.. toprağa verdikten sonra onun için artık ebedi huzurun başladığına ikna oldum sanırım. İçimde ki acı biraz hafifledi. Çok yaşlıydı ve acı çekiyordu, ölmeyi çok istediğini son dönemlerde hep dile getirirdi ve Allah ona acıdı yanına aldı. Sadece bu kışın en soğuk günlerinde o soğuk toprak onu üşütecekmiş gibi hissettim, bu biraz içimi burktu.. ben hiç kimseyle vedalaşmayı sevmem ama taktir-i İlahi.. hepimiz gideceğiz bir gün.
Tüm başsağlığı dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.. sağolun. Biz Salı’ya kadar burdayız ben mezun olmuşum.. sizlerden uzaklaşmak hiç istemem ama biraz böylesi iyi olacak sanırım en azından bu hafta. Kendinize iyi bakın.
Bıraktım icmedum
Aman iyi yapmissin kiz
Süte bile kızıyorlar
Canim benim bizde seni cok seviyoruz ve sagligindan endiseleniyoruz. Bu sekilde kim beslense kilo verir ama illaki kas kaybi yasar. Birde bir sure sonra vucut savas alarmi verecek gelen gidayi yag olarak depolamak zorunda kalacak kendini korumak icin. Ben de acilen kilo verip bu yukumden kurtulmak istiyorum ama diyetisyene gitmeden once bosu bosuna ac gezip kilo aliyormusum simdi yemeklerimi bitirmekte zorlaniyorum ve kilo veriyorum. Seninde saglikli bir menuye gec men ve saglikli kilo vermen icin bu elestiriler niyetimiz seni uzmek degil tatlim.Cnm suyumu 2bucuk litre içiyorum
Hergün 1saat yürüyorum
Akşam fazla yemiyim diye yoğurt yiyorum
Öğlen ne varsa yiyorum daha çok et balık tavuk yiyorum
Ara kahve içiyorum genelde
Birtek sabahları kahvaltı yapmıyorum bazen vaktim olunca yiyorum
Offff daha napiyimki bu kez başariyim diye kendimi tutuyorum
Yazın düğünde var ben ne giycem
Utanıyorum kendimden bu kiloyla gitsem herkes laf etcek bana
Yaza kadar vermek istiyorum
Sizlerden allah razı olsun cook yardımcı oluyorsun
Sizleri cook seviyorumm
Hayirlisi olsun canim. Aksama telefi ettogin icin insallah o ciss lar tarti gunu uzmez arkadasimİyi geceler kızlar bugün çok yoğun bir gün oldu. Yeğenimi görmeye geldi baya kalabalık akrabalar fln. Hiç teli elime alamadım bile çok yorgunum. Yarın da Tuğçe ışınsu nun imza gününe gidicem. Hemen yatıyorum menü yazamicam. Ama cıss var küçük bir dilim pasta ve kek yedim ama öğlen. Akşama yemek yemedim yulaftan muhallebi yaptım.
Afiyet olsun canimBugünkü menum 11:00 yarım yumurta kibrit kuruşu kasar peyniri iki kaşık melemen
Akşam pirzola büyüklüğünde et başlaması iki kepçe yoğurt çorbası 5 kaşık salata
2 lt su
Canim benim bizde seni cok seviyoruz ve sagligindan endiseleniyoruz. Bu sekilde kim beslense kilo verir ama illaki kas kaybi yasar. Birde bir sure sonra vucut savas alarmi verecek gelen gidayi yag olarak depolamak zorunda kalacak kendini korumak icin. Ben de acilen kilo verip bu yukumden kurtulmak istiyorum ama diyetisyene gitmeden once bosu bosuna ac gezip kilo aliyormusum simdi yemeklerimi bitirmekte zorlaniyorum ve kilo veriyorum. Seninde saglikli bir menuye gec men ve saglikli kilo vermen icin bu elestiriler niyetimiz seni uzmek degil tatlim.
Kızmıyorum icin diyorum aslında ama düzenli bir. Beslenme modeli ile..
Ne güzel olsun alısirsin zamanla sıkılaştığını gormek eminim motive eder1-2 saat sonra spor salonuma kavuşacağım. 3 ay önce işe başlamam nedeniyle bırakmıştım zaten sonrada 55den 57-58lere çıktım. Şimdi geri dönüyorum Harika...
Tabiki işten çıkıp sonra salona gitmek epey zorlu olacak.
1-2 saat sonra spor salonuma kavuşacağım. 3 ay önce işe başlamam nedeniyle bırakmıştım zaten sonrada 55den 57-58lere çıktım. Şimdi geri dönüyorum Harika...
Tabiki işten çıkıp sonra salona gitmek epey zorlu olacak.
Ben sporu öyle 1 saat yavaş yavaş yapabilenlerden değilim en son bıraktığımda örnek olarak yazıyorum 40 kg ile squat yapıyordum.Cnm sende 1saat yaparsın o bile yeter hiç yapmamaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?