Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyiyiz canim esas sen nasilsin o kadar isten telastan sonra. Bitince cok guzel olucak ama birde oyle dusun

Once gecmisi okuyunca menumu yazmak bu saate kaldi arkadaslar.

9 00 Kahvalti
3 opsie
2 dl. Tam bugday ekmegi
5 zeytin
Domates yesillik
12 00 Ara.
1/2 muz 8 badem
13 30 ogle
5 izgara kofte
1 dl. Tam bugday ekmegi
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 1/2 paket etiform 1 su bard. Ayran
18 00 1/2 muz 1 cay bard. Sut
19 30 aksam
2 ispanak koftesi
4 yemek kasigi yogurt
Salata
22 00 1 bard. Sut

Sekersiz cay ve turk kahvesi ictim

3 lt. Sut
1 saat sabahtan 30 dk. Ogleden sonra yuruyus

Iyi geceler kızlar çok yoğun bir gün geçirdim bugün o yüzden giremedim. Bursadan izmitte geldim. Teyzemin umre mevlütü vardı. Beni görünce herkes sok oldu. Ne yaptın nasıl yaptın çok güzel olmuşsun Anaannem artık zayıflama yeter diye baskı yapıyor 3 saattir.

Hayirli geceler canim. Afiyet olsun guzel menu arkadasim.

Ne guzel bir duygu degil mi arkadasim. Tebrikler ve devam diyorum. Buyuklerimiz hep oyle canim azicik zayifladigimizi gorduler tamam yeter artik cok guzel oldun deyiveriyorlar. Anneannene kocaman opucuk kondur tamam vermem de sevinsin kadincagiz. Eger hala oradaysan anneannenin ellerinden benim icinde opersen sevinirim. Benim annem de kizima hep ayni seyi yapiyordu bu yolu bulduk biz. Mevludunuzu allah kabul etsin. Ne mutlu teyzene nasip.olmus ben de cok istiyorum insallah yaradanim isteyen herkese ve bana da nasip eder o mubarek topraklari ziyaret etmeyi. Iyi geceler.

Ben de burda duymustum arkadaslardan sagolsunlar kizima soyledim yukledi ve yapiyor cok guzelmis gercekten arkadasim tavsiye ederim. Benim elim kirik saglik ve sorunum var diye yapamiyorum ama ozenmiyor da degilim kizimi izlerken.

Amin Inşallah gitmek isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Sabah ilk isim Anaannemin ellerini öpmek olacak.

Selam kızlar menümü yazıyım birazdan okicam hepsini misafir vardı evi toparlayıp geliyorum

Sabah 11de :2tane yumurta 1dilim peynir yarim domates 1dilim salam 6dilim sucuk 1dilim ekmek

Ara : yarim nar

Öğlen 3de :1kase yoğurt

Ara kahve

Akşam 9da : 1kase tavuk

2bucuk litre su

Spor bugün yapamicam

Okul iyi gidiyor somestr simdi iste ailemin yanina geldim. Beril kaptan biliyordur kim ne yapti acaba bi ara anlatsin bize :) sevil abla da gelir insallah izinde de kilo veriyordur. Bu aralar biraz stresli bi donemden geciyorum ondan istemsizce elim surekli atistirmaliklara gidiyor bide ailemin yanina gelince onu yemedin ye bunu da ye sürekli bi yedirme telasi var korktum kilo almayayim diye hemen geldim buraya en azndan yediklerim kontrol altinda oluyor boyle

Ben de burda duymustum arkadaslardan sagolsunlar kizima soyledim yukledi ve yapiyor cok guzelmis gercekten arkadasim tavsiye ederim. Benim elim kirik saglik ve sorunum var diye yapamiyorum ama ozenmiyor da degilim kizimi izlerken.
Elin mi kirik ne oldu sen nasilsin abla iyilestin mi tamamen spora baslayabildin mi ufak ufak yuruyordun en son sanirim

Iyi geceler kizlar bugün bol ütülü temizlikli misafirli gün gecirdim. Menumü simdi paylasabiliyorum bu yüzden.
Sabah
1 yumurta
3 tk domates sosu
Yarım simit
3 zeytin
2 brdk çay

Ara
1 türk kahvesi

Akşam
1 kase bol yoğurtlu havuç

2 lt su
30 dk karın egzersizi

Not: 2 gündür kahvaltı fazla kaciriyorum eşimin ısrarıyla. aksama kadar tok hissediyorum kendimi. Biliyorum hiç sağlıklı değil. Tartı stresi sardi beni

Afiyet olsun cnm
Aynen benide stres sardı bugün çok geç yedim akşam yemeğini bakalım sabah nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…