Iyiyiz canim esas sen nasilsin o kadar isten telastan sonra. Bitince cok guzel olucak ama birde oyle dusunHepinize selamlar arkadaşlar
Ben dünden beri yokum kusura bakmayın nolur haftasonu çok karmaşık geçti
Boyumdan büyük işe kalkışmışım iki çocukla evde yenilik benim neyime
Birazdan geçmişi okuyacağım
Toplu olarak sorayım nasılsınız
Hayirli geceler canim. Afiyet olsun guzel menu arkadasim.Kızlar hayırlı geceler menüm
Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
5 dal maydonoz
5 dal dere otu
Bir kupa yeşil çay
Ara
Bir mandalina
Akşam
4 ızgara köfte
3 kanat
Bol salata
3 litre limonlu su
1 saat yürüyüş
Hayirli geceler canim. Afiyet olsun guzel menu arkadasim.[/QUOTE
Teşekkür ederim canım
Biraz fazla kaçırdım gibi aslında bide ben çabuk kilo veririm normalde şu an on günde iki kilo oldu ve yavaşladı ne yapabilirim bilemedim şu ntc adlı programı araştırıcam bi
Ne guzel bir duygu degil mi arkadasim. Tebrikler ve devam diyorum. Buyuklerimiz hep oyle canim azicik zayifladigimizi gorduler tamam yeter artik cok guzel oldun deyiveriyorlar. Anneannene kocaman opucuk kondur tamam vermem de sevinsin kadincagiz. Eger hala oradaysan anneannenin ellerinden benim icinde opersen sevinirim. Benim annem de kizima hep ayni seyi yapiyordu bu yolu bulduk biz. Mevludunuzu allah kabul etsin. Ne mutlu teyzene nasip.olmus ben de cok istiyorum insallah yaradanim isteyen herkese ve bana da nasip eder o mubarek topraklari ziyaret etmeyi. Iyi geceler.Iyi geceler kızlar çok yoğun bir gün geçirdim bugün o yüzden giremedim. Bursadan izmitte geldim. Teyzemin umre mevlütü vardı. Beni görünce herkes sok oldu. Ne yaptın nasıl yaptın çok güzel olmuşsun Anaannem artık zayıflama yeter diye baskı yapıyor 3 saattir.
Amin Inşallah gitmek isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Sabah ilk isim Anaannemin ellerini öpmek olacak.Ne guzel bir duygu degil mi arkadasim. Tebrikler ve devam diyorum. Buyuklerimiz hep oyle canim azicik zayifladigimizi gorduler tamam yeter artik cok guzel oldun deyiveriyorlar. Anneannene kocaman opucuk kondur tamam vermem de sevinsin kadincagiz. Eger hala oradaysan anneannenin ellerinden benim icinde opersen sevinirim. Benim annem de kizima hep ayni seyi yapiyordu bu yolu bulduk biz. Mevludunuzu allah kabul etsin. Ne mutlu teyzene nasip.olmus ben de cok istiyorum insallah yaradanim isteyen herkese ve bana da nasip eder o mubarek topraklari ziyaret etmeyi. Iyi geceler.
Okul iyi gidiyor somestr simdi iste ailemin yanina geldim. Beril kaptan biliyordur kim ne yapti acaba bi ara anlatsin bize :) sevil abla da gelir insallah izinde de kilo veriyordur. Bu aralar biraz stresli bi donemden geciyorum ondan istemsizce elim surekli atistirmaliklara gidiyor bide ailemin yanina gelince onu yemedin ye bunu da ye sürekli bi yedirme telasi var korktum kilo almayayim diye hemen geldim buraya en azndan yediklerim kontrol altinda oluyor boyleCigdem cim hosgeldin canim benim. Gel tabi. Nasilsin neler yapiyorsun okul nasil gidiyor. Ben de yoktum canim izindeydim takim arkadaslarimizin hepsi degismis. Sevil izinde terfi mevsusu vardi ya cok yogun diye izin aldi. Aciksasi cogu arkadasimizdan benimde haberim yok tatlim.
Elin mi kirik ne oldu sen nasilsin abla iyilestin mi tamamen spora baslayabildin mi ufak ufak yuruyordun en son sanirimBen de burda duymustum arkadaslardan sagolsunlar kizima soyledim yukledi ve yapiyor cok guzelmis gercekten arkadasim tavsiye ederim. Benim elim kirik saglik ve sorunum var diye yapamiyorum ama ozenmiyor da degilim kizimi izlerken.
Bak lafi neresinden anliyorbengi o saatte caninizin neden sut istedigini yazmis sagolsun. Siz yemeyin icmeyin vucudunuz kitlik sinyali versin. Biz kiziyoz olsun oh ne guzel.
Iyi geceler kizlar bugün bol ütülü temizlikli misafirli gün gecirdim. Menumü simdi paylasabiliyorum bu yüzden.
Sabah
1 yumurta
3 tk domates sosu
Yarım simit
3 zeytin
2 brdk çay
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kase bol yoğurtlu havuç
2 lt su
30 dk karın egzersizi
Not: 2 gündür kahvaltı fazla kaciriyorum eşimin ısrarıyla. aksama kadar tok hissediyorum kendimi. Biliyorum hiç sağlıklı değil. Tartı stresi sardi beni
Simdi bile spor yaptım 1 lt de su içtim ustelik:)Afiyet olsun cnm
Aynen benide stres sardı bugün çok geç yedim akşam yemeğini bakalım sabah nolcak
Simdi bile spor yaptım 1 lt de su içtim ustelik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?