- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
Yeşil çayı sıcak çaya 1 çay kaşığı koyarak tuketebilirsin günde 2 fincanBen dün aktardan biberiye ,kuş burnu, yeşilçay ,kabuk tarçın ,zerdeçal ,zencefil ve yulaf kepeği aldım bunları nasıl kullanabilirim
Kalabalıktı çocuk da aglayınca soramadım kız sadece yulaf kepeği de alın dedi çok bilindik bir Aktar güvenilir yani
Sizi göz ardı edeceğim Kusura bakmayın sizde beni edebilirsiniz tavrınız beni rahatsız etti
Diger takım arkadaşları menülerime yorum yapabilirler
canım inşaallah gönlüne gore versin Allah. Bebisine de kavuş tez zamandaSlm kızlar dün gece evimde kaldım ama bugün koştur koştur yeğenime geldim. Ailem bilmiyor ama ben tekrar tüp bebek sürecine giriyorum. Sabah hastaneden çıkıp geldim buraya. Cuma günü bir operasyon geçircem sabah 9 da hastanede olmam gerekiyor akşama çıkarım sanırım. Sabah kilo bildirimi yaparım inşallah unutmazsam :) yine yoğun bir dönem beni bekliyor o yüzden elimden geldiği kadar yeğenimle çok görüşmeye çalışıyorum :)
Buarada buraya bir geldim ki annem ıspanaklı börek yapmış. Yemek yok bundan ye dedi ayranla 2 dilim yedim çok güzeldi hiç pişman değilimpişmanlık kilo yapıyormuş ama birazdan akşam yemeği olarak haşlanmış pirinç yicem :)) telafi eder bence
Teşekkür ederim deneyeceğimYeşil çayı sıcak çaya 1 çay kaşığı koyarak tuketebilirsin günde 2 fincan
Ben yulaf ezmesi alıyorum un haline getirip kahvaltilar da krep yapıyorum. Ya da süt ile pişirip meyve falan ekliyorum ama kepegi nasıl tüketilir fikrim yok. Kuş burnu çayı yapabilirsin. Zencefil zerdecal yoğurda karıştırıp tuketebilirsin ya da yemeklerine koyabilirsin
Teşekkür ederim canımOzm bişey olmaz cnm korkma birlikte kullanma ayrı ayrı tüket
canım inşaallah gönlüne gore versin Allah. Bebisine de kavuş tez zamanda
Bugünkü menümü yazayım unutmadan
Kahvaltı
3 zeytin
Sucuk (az yağlı kendimiz yaptırdık)
1 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Öğle
Yeşil mercimek çorbası Yarım kase
1 dilim ekmek
Kabak tatlısı
Aksam
1 kase tarhana çorbası
Bir tabak et kapama
2 kaşık pilav
2 dilim ekmek
1 portakal
(Bugün hava güzeldi ilk defa bebeğimi kanguruya bindirip dışarı çıktık 15 dakika bile olsa yürümek iyi geldi)
İyi gecelerKızlar hepinize iyi geceler
Öncelikle afiyet olsun canım ama Menüm fazla karbonhidratlı olmuş.Bugünkü menümü yazayım unutmadan
Kahvaltı
3 zeytin
Sucuk (az yağlı kendimiz yaptırdık)
1 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Öğle
Yeşil mercimek çorbası Yarım kase
1 dilim ekmek
Kabak tatlısı
Aksam
1 kase tarhana çorbası
Bir tabak et kapama
2 kaşık pilav
2 dilim ekmek
1 portakal
(Bugün hava güzeldi ilk defa bebeğimi kanguruya bindirip dışarı çıktık 15 dakika bile olsa yürümek iyi geldi)
Tüm yorumları okursanız sevinirim konu kapandı bence bu arada hoşbuldukTakıma yeni gelen arkadaşlar var galiba Hoşgeldiniz.
Biz birbirimize yorum yapmak için burdayız arkadaşlar çok iyi geliyor yorumlar baskı altında olmamızda kendimizi dizinlemek açısından çok güzel oluyor.aynı formatta eskisi gibi devam ins.
tamam canım dikkat ederimÖncelikle afiyet olsun canım ama Menüm fazla karbonhidratlı olmuş.
1 kepçe tarhana ya da mercimek çorbası 1 dilim ekmeğe eş değer ya da 2 yk pilav unutmayalım böyle şeyleri
bazen bazı şeyler üst üste geliyor ama inan geçecek canım moralini yuksek tutmaya çalış. Bence gitme buralardan beraber güzel ilerliyoruzŞu an gecenın 3.29 u Eve yenı geldım
Kızımın astım krızı tuttu
Ne var dıye bakındım kı kaynamış buralar
Olur ınsanlık hali
Ama benım ne reele ne sanala dayanma gücüm kalmadı
Yasamdan fırar edemıyorum malum hayat akıyor çocuklarım var
Ama burdan fırar edebılme hakkımı kullanmak ıstıyorum
Yarın gereken açıklamaları yaparım kızlar
Uykularınız sakın yorgunlugunuzu alıcı ve yağ yakıcı olsun
Tamam Canım sen bilirsin zaten spor yaptığın icin daha çok eriyecek. Sonuçta beden senin.Ayyy hayatta yemem dil fln
Tmm yediklerim az olabilir ama sporda yapıyorum niye erisin kiz kaslarım
Buranın konsepti böyle menülere yorum yapmazsak başka ne konuşacağız.Aslında kimse kimsenin yediğine yorum yapmasa sadece menü,bitki çayı önerisi , spor sohbet, kilo bildirimi olsa ne bileyim beni baskı altında hissettiriyor
Bu olmamış az olmuş çok olmuş şunu yeme vs
Bilmiyorum zaten konumda da yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?