- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
birbirimize destek olarak onuda yaparız canım , biraz bünyeyi şaşırtırız yani iki öğün yiyiorsan bir ara öğün yağ yakıcı kürler ekleriz sağlımız el verdikçe yapmaya çalışırız bi yerden sonra o zincir kırılıyor ...yavaş yavaş gitmeye başlıyorSen varken o zor
Bunye bu yapacak birsey yok
Ne kadar ekmek o kadar kofte degil ya canim
Gitsin 100 hits in
Zamsndizliktan bir halta yaramiyom ki
Bencede
Sakin aman kuzum
Ben beril obur sifatlar benim bunyeyyi zorlar
Hepimiz ayni and a yogun olduk haklisin
Bir ara Her persembe sayiyordum hatirlarsan sonrasi koptu film site
Bende oda yok bacim
sen anladinnnnnnnhiç bir şey anlamadım desem??
Bence ya herkes zayiflarSenden guzel kaptan olur kiz oyle deme hepimizi yola getirirsin benceberilceee dimi kaptanim
Kiz be korktun oyleAy valla kiz korkuyorum senden
Sosis bile yemedim bugün kızarsın diye
Bence berilceee devam etsin ama onun vakti olmadığında sen gir devreye
Sende ikinci kaptan ol
Ben olmam şimdiden söyliyim
Is bolumu yapalimBende aranızda yeni bu ikinci hafta olacak sizlerle, sizin için bu dönemde her şeyin üst üste gelmemesiyle beraber bir yetememe duygusu oluşmuş olabilir ama insanlık hali ne zaman ne olabileceğini bilemiyor.
Takım arasında iş bölümü olursa sizin yükünüzü azalmış olur.
Burada bulunmadığınız zamanlar da içinize sinmiyorsa, bir kaptan seçilebilir.
Ancak şahsi fikrim sizin kalmanız.
Çokta iyi yorumluyorsun, ağzına sağlık. Yani ben hiç yanlış anlamadım da bana da bir başkasına yazdıklarınızdan..
Neyse giden gitmiştir, gittiği gün kaybetmiştir :)
Olur tabikiKızlar günlük veya haftalık takipler mi yapsak ? Mesela kaptan her cuma tüm kiloları toplayıp ort. falan hesaplıyor ya bizde bunu spor, içilen su miktarı, alınan kalori - harcanan kalori diye yapsak nasıl olur ? Gün sonunda herkes menüsünü,sporunu,içtiği suyu yazıyor ama takibi zor oluyor.
Mesela x kişisini su içiminden sorumlu kişi ilan edelim. O kişi akşamları kim kaç lt su tüketmiş onu listelesin bizde bu listeye göre yorum yapalım birbirimize. Suyu az tüketenleri uyaralım. Su içmekte zorlanan arkadaşlarımıza tarif verelim.
Bir kişi spordan sorumlu olsun. Diyelim bir kişi vücut tipine ve beslenme biçimine göre hangi sporu yapması gerektiği konusunda kararsız ona yardımcı olunsun. v.b...
Benim aklıma bu geldi. Olur mu olmaz mı bilemiyorum
ayyyy yaz geliyorrrrrrsen anladinnnnnnn
Bence ya herkes zayiflar
Ya hepimiz piliyi pirtiyi toplar gideriz
Kiz be korktun oyle
Bengi ne ettin gi
Is bolumu yapalim
Kesinlikle donusumlu kaptanligi deneyelim ama
Olur tabiki
Hatta basari hikayeleri kopi yapalim
Yem klerimizden tarif resim koyalim sagliklisindan ama
Toparlanslim kizlar bir subat bugun bakin zaman akiyor
Ne demek zamansizliktan bir ise yaramiyorum aşk olsun abla iyiki takım kaptanımızsinSen varken o zor
Bunye bu yapacak birsey yok
Ne kadar ekmek o kadar kofte degil ya canim
Gitsin 100 hits in
Zamsndizliktan bir halta yaramiyom ki
Bencede
Sakin aman kuzum
Ben beril obur sifatlar benim bunyeyyi zorlar
Hepimiz ayni and a yogun olduk haklisin
Bir ara Her persembe sayiyordum hatirlarsan sonrasi koptu film site
Bende oda yok bacim
Bence süper olur bana uyarKızlar günlük veya haftalık takipler mi yapsak ? Mesela kaptan her cuma tüm kiloları toplayıp ort. falan hesaplıyor ya bizde bunu spor, içilen su miktarı, alınan kalori - harcanan kalori diye yapsak nasıl olur ? Gün sonunda herkes menüsünü,sporunu,içtiği suyu yazıyor ama takibi zor oluyor.
Mesela x kişisini su içiminden sorumlu kişi ilan edelim. O kişi akşamları kim kaç lt su tüketmiş onu listelesin bizde bu listeye göre yorum yapalım birbirimize. Suyu az tüketenleri uyaralım. Su içmekte zorlanan arkadaşlarımıza tarif verelim.
Bir kişi spordan sorumlu olsun. Diyelim bir kişi vücut tipine ve beslenme biçimine göre hangi sporu yapması gerektiği konusunda kararsız ona yardımcı olunsun. v.b...
Benim aklıma bu geldi. Olur mu olmaz mı bilemiyorum
Canim oglusu uzme asagi yukari kararlastirdikberilceee kaptan olarak ben seni tanıdım boyle kalmasını isterim ama tabiki sırtında bir kambur oluyorsa takım olarak seni idare etmeliyiz bence. Herkese farkli gorevler verip hepimoz sorumluluk alabiliriz. Simdi bile oglum durmuyor
Bende biraz farkli adacim saglik sorunlarim var suanbirbirimize destek olarak onuda yaparız canım , biraz bünyeyi şaşırtırız yani iki öğün yiyiorsan bir ara öğün yağ yakıcı kürler ekleriz sağlımız el verdikçe yapmaya çalışırız bi yerden sonra o zincir kırılıyor ...yavaş yavaş gitmeye başlıyor
Kesinlikle haklisin bazen wc ye gidemiyozşaka bir yana kaptanlık zor ve acayip vakit alan bir şey.
Behmen dediği gibi güçler ayrılığı yapabiliriz.
belli şeylerden sorumlu kişiler olur.
böyleceberilceee nin yükü azalmış olur.
benim oyum bundan yana. seve seve menü yorumla herşeye kızma olayını el koyarım. kimler menü paylaşmış paylaşmamış takip ederim. ama kaptanlık beni aşar. bazen işyerinde acayip yoğun oluyorum. bazen yazla depresif oluyorum. ayrıca eşim bazen ona fazla vakit ayrımadığımdan telefonla fazla uğraştığımdan dem vuruyor.
ama güçler ayrılığı olunca herkes görevini layıkı ile yapar. çünkü hepimizin burası hariç bir hayatı var.
Seni zayiflatmsk icin bengi gelmeli basa bence
Ben herkesin bu deneyimi denemesini cook istiyorum amaTakım arasında iyi bir planlama yapalım
Vücut olculeri ben de bu hafta veren arkadaşlar tekrar verecek 1 ay oldu. Yeni gelen arkadaşlar da verirse eklerim.
Isterseniz önümüzdeki hafta için bir spor programı yaparız. Benim incelme planım bu hafta bitiyor haftaya yeni bir olan yapacağım. Isteyen arkadaşlarla da paylaşırim.
berilceee abla sen başımızda dur biz yardımcı kaptan olarak dönüşümlü devam ederiz
geçmiş olsun canım , sen sorunlarını çözene kadar görev dağılımı yapalım cuma günleri liste paylaşımına gelebilirmisin ?Canim oglusu uzme asagi yukari kararlastirdik
Zaman verdigi icin optuk tosunumu
Bende biraz farkli adacim saglik sorunlarim var suan
Kesinlikle haklisin bazen wc ye gidemiyoz
Ben herkesin bu deneyimi denemesini cook istiyorum ama
Bencede beril basimizda dursun donusumlu olarak gemiyi yurutelimTakım arasında iyi bir planlama yapalım
Vücut olculeri ben de bu hafta veren arkadaşlar tekrar verecek 1 ay oldu. Yeni gelen arkadaşlar da verirse eklerim.
Isterseniz önümüzdeki hafta için bir spor programı yaparız. Benim incelme planım bu hafta bitiyor haftaya yeni bir olan yapacağım. Isteyen arkadaşlarla da paylaşırim.
berilceee abla sen başımızda dur biz yardımcı kaptan olarak dönüşümlü devam ederiz
Musait olunca tekrar okuyacağimCanim oglusu uzme asagi yukari kararlastirdik
Zaman verdigi icin optuk tosunumu
Bende biraz farkli adacim saglik sorunlarim var suan
Kesinlikle haklisin bazen wc ye gidemiyoz
Ben herkesin bu deneyimi denemesini cook istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?