Bence de o bizim spor kraliçemiz bu konu da sana katılıyorum@keryneia spordan sorumlu olmasını öneriyorum.
Kizlar sonuc olarak
Gorev dagilimi yapalim
Kaptan yardimcisi secelim malum bizimkiler kayip
Benim yerime Herkes bir halta sorumlu kaptan olsun
Paylasimda vs birsey olursa Ben devreye girerim
Benimde birine sorumlu hissetme hakkimi elimden almayin
Yarin ortisi en yuksek kuzum haftanin vekil ksptani olsun
Gorev dagilimini bengi ve philosofergirl karar versin ilk sayfaya yazalim
Mesajlari Ben Sayarim kizlar
Bir arkadaşta yeni gelen üyelerin gelis tarihi baslangic kilosu hedef kilosunu takip etsin@philosophergirl su ve vücut ölçülerinden sorumlu
@bengi menülerden sorumlu
@keryneia spordan sorumlu
@Allonsy günlük makale bilgilendirme paylaşımı
berilceee sen cuma listesini yap yeterli
başka görev almak isteyen ben şunu yaparım diyen??? lütfen yazın hızlı giriş yaptım görev açıklamalarını yazın uzun uzun yazarız birazdan iş den çıkacağım.
bende görev alabilirim@philosophergirl su ve vücut ölçülerinden sorumlu
başka görev almak isteyen ben şunu yaparım diyen??? lütfen yazın hızlı giriş yaptım görev açıklamalarını yazın uzun uzun yazarız birazdan iş den çıkacağım.
Bir arkadaşta yeni gelen üyelerin gelis tarihi baslangic kilosu hedef kilosunu takip etsin
Bir kişi de mesaj kontrolü yapsın günlük 5 mesajdan az yazanlara ceza falan verelim
O son madde zen ve nehır olmalıgünlük mesaj takibi
menü takibi
su takibi
spor takibi
cuma günü hesaplama yapıcı
arabulucu (tartışma çıkarsa diye)
aklıma gelenler bunlar ekleme yapın lütfen
Zaman nasılda akıyorayyyy yaz geliyorrrrrr
Yok kız ben abla oluyum yeterNe demek zamansizliktan bir ise yaramiyorum aşk olsun abla iyiki takım kaptanımızsin
Burası bızımBen araştırma, makale paylaşma, başarı hikayeleri gibi şeyleri paylaşmaya hazırım. Sabah, öğle ve akşam birer konu paylaşabilirim. Ya da günde bir konu paylaşırım o sizin isteğinize kalmış. Onun dışında görev verirseniz elimden geldiğince seve seve yaparım.
Ben hep burdayım ama yetememek üzüyorgeçmiş olsun canım , sen sorunlarını çözene kadar görev dağılımı yapalım cuma günleri liste paylaşımına gelebilirmisin ?
Zorlama hıc sevmıyorumBencede beril basimizda dursun donusumlu olarak gemiyi yurutelim
berilceee hepimizi az cok tanidin sayilir gorevleri sen paylastir bence bizlere
Tebrıkler Sudan sorumlu bakanımSudan sorumlu olabilirim arkadaşlar günde 3 litre ve üzeri su içen ve gerçek hayatta da arkadaşlarını su içmeye teşvik eden biri olarak. Vücut ölçülerini de takip edebilirim.
Kabul ederse güzel olur@keryneia spordan sorumlu olmasını öneriyorum.
bende görev alabilirim
ya biri de hastalıktan izinlerden sorumlu olsun.
Yerım senıBen yeni gelenleri takip edebilirim
canım bu görevi ben alayımda ama zaten menü verirken yada takıma girip hasta olduğunu gelemeyeceğini yazarsa hepimizin haberi olmaz mı ... görevi tam anlayamadım sanırımya biri de hastalıktan izinlerden sorumlu olsun.
Bdv ne bilmiyorum yaaYerım senı
Onların çoğunu bdv de bulursun
Hacı hacıyı Mekke’de gorurmüsya
Bende oralarda goruyom zaten
O son madde zen ve nehır olmalı
Aklına nerden geldı be yavrum
Zaman nasılda akıyor
Senı böyle karşıladığım ıcın üzgünüm bılıyormusun
Yok kız ben abla oluyum yeter
Beraber zayıflayalım gercı sende gıcıksın zayıfladın bızden önce ya neyseeeeee
Burası bızım
Herkes ne ıstıyorsa yapsın kuzular
Arada kv cekıstırıyim bende atraksıon olsun barim
Ben hep burdayım ama yetememek üzüyor
Bazen cankızın menüyü görünce ekrandan kafamı sokup elımdekı etı salatayı ağzına tıkasım gelıyor
Zorlama hıc sevmıyorum
Herkes yapmaktan keyıf alacağı gorevı kendı secsın
Tebrıkler Sudan sorumlu bakanım
Kabul ederse güzel olur
Sende fena vıdeolar koyuyorsun ama
Hedefe daha 8 kilo var abla üstelik gitmesi gereken bir göbüş var. Sen zannediyorsun ki ben hedefe ulaşınca gideceğim buradanO son madde zen ve nehır olmalı
Aklına nerden geldı be yavrum
Zaman nasılda akıyor
Senı böyle karşıladığım ıcın üzgünüm bılıyormusun
Yok kız ben abla oluyum yeter
Beraber zayıflayalım gercı sende gıcıksın zayıfladın bızden önce ya neyseeeeee
Burası bızım
Herkes ne ıstıyorsa yapsın kuzular
Arada kv cekıstırıyim bende atraksıon olsun barim
Ben hep burdayım ama yetememek üzüyor
Bazen cankızın menüyü görünce ekrandan kafamı sokup elımdekı etı salatayı ağzına tıkasım gelıyor
Zorlama hıc sevmıyorum
Herkes yapmaktan keyıf alacağı gorevı kendı secsın
Tebrıkler Sudan sorumlu bakanım
Kabul ederse güzel olur
Sende fena vıdeolar koyuyorsun ama
geliştirizi başka şeylerde ekleriz. izin başangıcı dönüş tarihi. unutuyotuz. yaaa şu arkadaş nerde diyorum meger izinde oluyor.canım bu görevi ben alayımda ama zaten menü verirken yada takıma girip hasta olduğunu gelemeyeceğini yazarsa hepimizin haberi olmaz mı ... görevi tam anlayamadım sanırım
Bu listeyı son haliyle ılk sayfaya yazalım bıtınce@philosophergirl su ve vücut ölçülerinden sorumlu
Canım senden rıcam yarın kılo bıldırımını bana etıketle yazberilceee canım benim yarın ki kilo bildirimim 13. takımın listesini etkilemiyecek değil mi ?
Benı en çok yere vurberilceee bana karşı sorumlu hissedebilrisin kendini senin menü paylaşımlarını da takip edeceğim.
Bu ceza işi pek bır cazıp geldı lakınnnBir arkadaşta yeni gelen üyelerin gelis tarihi baslangic kilosu hedef kilosunu takip etsin
Bir kişi de mesaj kontrolü yapsın günlük 5 mesajdan az yazanlara ceza falan verelim
Canım hangı gorevı ıstersen albende görev alabilirim
Izıne gıdenın geldıgını hıc gırmedım bengıya biri de hastalıktan izinlerden sorumlu olsun.
Soralım ama kabul edermı
Adaptasyon kız bengı benımle iş yaparmısınBehmen yeni üyeler aday listesi ve yeni üyelerin adaptasyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?