Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam canım yarın etiketlerim

Arkadaşlar ben görevimi aldım şimdilik bence bi sıkıntı yok hepimiz bir olursak takımımıza katkıda bulunursak paylaşım ve motivasyon eksikliği kalmaz illaki mazeretlerimiz olacak hayatımız sadece burası değil . kusuruma bakmayın şimdilik çıkıyorum misafirim var yazamıyorum akşam tekrar birlikteyiz

Kızlar mesaj geldıgınde ben yola cıkmıstım malum sızın saatle aramızda ıkı saat var
Kuzumu hastaneye zıyarete gıdeyım artık
Hepınızı teşekkür ederım
El bırlıgıyle bu sorunu çözdüğümüz için
Arada toplanalım böyle kuzular
Aksama görüşürüz
Menü yazıp bengının deynegının tadını bakıyım

Ahahaha arabulucu da ben zen olalim o zaman gorevler kapis kapis alindi
Ohhh berilcim sznki senin adina ben rahatladim cok iyi oldu boyle.

Kolay gelsin canim

Herkese kolay gelsin canlar yeni gorevlerimiz hayirli olsun mutlu mesut kara yaglarimizdan kurtulalim emi
Bende gideyim yemek hazirlayim aksama gorusuruz

Bdv ne bilmiyorum yaa
Bır derdım var
Niye ağzıma tıkıcan kiz :)
Az yıyom ben korkuyom o menüden
Hedefe daha 8 kilo var abla üstelik gitmesi gereken bir göbüş var. Sen zannediyorsun ki ben hedefe ulaşınca gideceğim buradan
Ben kız anasıyım ya kımse gıtmesın bana uyar ki
Kızlar bizim ilk sayfada neden bu takimdakilerin ismi ve kilosu yazmiyor
Aaaa bunuda yazalım
Bir kişi ya da zor olursa her hafta farklı bir kisi cuma liste icin hesaplama yapsın. Ama öncesinde birisi kontrol etsin
Liste bende canım
kızlar üzülerek çıkmak zorundayım birazdan kızım kreşten eşim işten gelecek masayı hazırlamak zorundayım daha sonra gelir geçmişi okurum...
Kolay gelsin canım
Ahahaha arabulucu da ben zen olalim o zaman gorevler kapis kapis alindi
Ohhh berilcim sznki senin adina ben rahatladim cok iyi oldu boyle.
Cok teşekkürler canım
Rahatladım cıdden
lütfen görevlerinizi özel mesaj atmayı unutmayın yarın 9:30 gibi yayınlarım. bazı yazıları kaçırabiliyorum. şimdi bende işten çıkıyorum sonra spor salonuna gideceğim.
Kolay gelsın
Cok yağ yansın

Canım amaç herkese görev verip kendini takıma karşı sorumlu hissetmesi..

Ya bir görevin daha var lütfen biri talip olsun ada81 istersen bunu da alabilirsin.
Görev su Burada çok güzel tarifler diyet menüleri paylaşıyoruz. Birisi bunları bir yere yazsın kaydetsin. Su vardı dediğimizde yapıştırsın. Mesela Yulaf lapası tarifi diyorum yeni arkadaşlar bilmiyor. Ama şeker krizlerinin kurtarıcısı grupta yapan bilir. Yaz yaz bazen tekrar tekrar yoruluyoruz.

Bana birşey kalmadı galiba, ama önerim şu diyet yemek tarifi paylaşabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…