Eline sağlık canım çok güzel bi liste olmuşKİŞİ GÖREV AÇIKLAMA
Allonsy ---- makale paylaşma--- günlük olarak diyet haberleri motivasyon sağlıklı bilgiler ile ilgi paylaşım yapmak
philosophergirl -----su ve vücut ölçüleri takibi----günlük içilen su miktarını pazartesi günleri yayınlama 15 günde bir üyelerin ölçülerinin alınıp yayınlanması
sevimlimmm ----cuma yüzde hesaplama--- @berilceee ile koordineli olarak cuma sonuç paylaşımını yapma ve hesaplama
ada81 ------ eski kayıtları tutma ----paylaşılan güzel öneri tarif vs. bunların kaydını tutup istenildiğinde yayınlamak
zerra ----- mesaj takibi ----üyelerin günlük mesaj sayılarının takibi ve pazartesi günü yayınlanması girmeyen üyelerin uyarılması
Behmen ---- adaylar ---- yeni üyelerin takibi listeye ne zaman gireceklerinin takibi adayların adaptasyonu
herderdedeva ----- tarif paylaşımı ------günlük olarak en yeni şaşırtıcı tarifleri bulup paylaşmak
NEHIR34 ----- arabulucu---- üyeler arasında gerçekleşebilecek problemlerin orta yolu bulunarak çözüme ulaştırılması
Bademellaa ----- Moral motivasyon----- özel hayatında problem yaşayan üyelere moral motivasyon sağlamak. destek olmak. bir nevi güzin abla.
keryneia ---- spor takibi----- günlük üyelerin yaptığı sporların takibini yapıp kaydını tutmak ve bu kayıtları pazartesi günü yayınlamak spor önerilerinde bulunmak. değişik spor videoları paylaşmak
Bengi__ ----- menü takibi -----menülerin yorumlanması menü takibi. pazartesi günleri menü paylaşımı yapanların listesinin yayınlanması not: yorumlamayacağım olabilir bir menüde problem varsa yorumlarım. iyi ve sorunsuz menülere bir şey yazmam bilginiz olsun.
------ izinleri takibi ------kimse talip olmadı buna
not: bir inceleyin düzeltilecek bir yeri varsa düzeltiriz.
Canım ölçülerimArkadaşlar Vücut ölçüleri için tablo hazırladım eğer katılmak istiyorsanız
Basen
Bel
Üst Bacak
Göğüs
Göbek
ölcülerinizi alıp beni etiketlerseniz çok mutlu olurum
Bademellaa (56.9/
phılosophergirl (63.2/
Zerra (66.4/
Bengi_(55.1/
umudum2 (65.8/
NEHIR34(72.3/
sevimlimmm (62.1/
Behmen (76/
Allonsy(83.7/
Bu geçen haftaki kilo canımsevimlimmm tatlım ben yazmıştım ama bu cuma kilom 83. -700 gr vermişim.
Ha pardon tatlım. Ben listeyi hazırlıyorsun kilo bildirimi yapmayanlar için yazdın sandım. Benim hatam kusuruma bakma :)Bu geçen haftaki kilo canım
Grup listesi arkadasara lazim diye attim onu. Tebrikler 700 gr çok iyi:))Ha pardon tatlım. Ben listeyi hazırlıyorsun kilo bildirimi yapmayanlar için yazdın sandım. Benim hatam kusuruma bakma :)
izin takibi görevi boş galibaHemen bir görev almalısın bu seni oyuna sokar.
mutlaka deniycemHemen lor hatta kolay peynir tarifi geliyor
Çiğ süt veya günlük süt kaynatılır ( tavsiyem çiğ sütten yapma)
Kaynayan 2,5 Litre sütun içine 2 cay kaşığı tuz, 1 kepçe elma sirkesi eklenir. Süt kesilip suyu ayrışır. Peynir yapmak istiyorsanız hemen bir tülbente döküp asın. Peynir altı suyunu dökmüyoruz.
3-4 saat askıda kalsın sonra askında indirip üzerine büyük ağır bir tencere koyun. Ağırlık yapsın üzerinde. Böyle 7-8 saat beklesin geceden sabaha. Sabah peyniri dilimleyip bir kaba koyun üzerine tuz ekleyip dün suzdugunuz peynir altı suyu ile buzdolabında saklayin.
Artan peynir alti suyunu çorbalara, ekmek, poğaçacı yaparken kullanabilir hatta protein olsun diye içilebilir. Çok faydalı..
Lor olsun istiyorsanız kesilen sütü ince süzgece döküp suzmesini bekleyin 1-2 saat sonra içine isterseniz tuz ekleyip lor gibi sekil almasını sağlayın yanı topaklari ayırın. İçine çörekotu serperek buzdolabında saklayın. Lorun bekleme süresi 5-6 gün çabuk bozulur.
izin görevine talibimKİŞİ GÖREV AÇIKLAMA
Allonsy ---- makale paylaşma--- günlük olarak diyet haberleri motivasyon sağlıklı bilgiler ile ilgi paylaşım yapmak
philosophergirl -----su ve vücut ölçüleri takibi----günlük içilen su miktarını pazartesi günleri yayınlama 15 günde bir üyelerin ölçülerinin alınıp yayınlanması
sevimlimmm ----cuma yüzde hesaplama--- @berilceee ile koordineli olarak cuma sonuç paylaşımını yapma ve hesaplama
ada81 ------ eski kayıtları tutma ----paylaşılan güzel öneri tarif vs. bunların kaydını tutup istenildiğinde yayınlamak
zerra ----- mesaj takibi ----üyelerin günlük mesaj sayılarının takibi ve pazartesi günü yayınlanması girmeyen üyelerin uyarılması
Behmen ---- adaylar ---- yeni üyelerin takibi listeye ne zaman gireceklerinin takibi adayların adaptasyonu
herderdedeva ----- tarif paylaşımı ------günlük olarak en yeni şaşırtıcı tarifleri bulup paylaşmak
NEHIR34 ----- arabulucu---- üyeler arasında gerçekleşebilecek problemlerin orta yolu bulunarak çözüme ulaştırılması
Bademellaa ----- Moral motivasyon----- özel hayatında problem yaşayan üyelere moral motivasyon sağlamak. destek olmak. bir nevi güzin abla.
keryneia ---- spor takibi----- günlük üyelerin yaptığı sporların takibini yapıp kaydını tutmak ve bu kayıtları pazartesi günü yayınlamak spor önerilerinde bulunmak. değişik spor videoları paylaşmak
Bengi__ ----- menü takibi -----menülerin yorumlanması menü takibi. pazartesi günleri menü paylaşımı yapanların listesinin yayınlanması not: yorumlamayacağım olabilir bir menüde problem varsa yorumlarım. iyi ve sorunsuz menülere bir şey yazmam bilginiz olsun.
------ izinleri takibi ------kimse talip olmadı buna
not: bir inceleyin düzeltilecek bir yeri varsa düzeltiriz.
cankizzzz (96.2/95.7/0.5/%0.52)22.1.18 tarıhınde 97 kılo takıma gelen yenı üye hedef kılo
aylahl(84.7/84.3/0.4/%0.42) 19.1.18 tarıhınde 85 kilo takıma gelen yeni üye hedef kılo
Nurdan1616(68.9/67.9/1/%1.45)17.1.18 tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef 60
canım adaylar eksik listendeBademellaa (56.9/
philosophergirl (63.2/
zerra (66.4/
Bengi__ (55.1/
3oglanannesi (65.8/
NEHIR34 (72.3/
sevimlimmm (62.1/
Behmen (76/
Allonsy (83.7/
berilceee
Kizlar, benim icin hergun 00:00 olmadan spor bildirimi yapabilirmisiniz..
Haftada iki gun guc toplama yani dinlenme gunu yapmanizda bir sakinca yok
spor turu:
kac dakika:
kac kcal (biliyorsaniz):
seklinde yazmaniz yeterli olucaktir..
Bende hepsı var uğraşmayıncanım adaylar eksik listende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?