- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
InşallahkuzumHoşgeldin canım arada uğra özlettin kendini
sabah 6 yumurta haşlıyorsun. hepsinin sarılarını ayır, beyazlarını kullanacağız sarıları istersen sokak kedilerine verebillirsin.Canım ben varım yumurta yı severim
Aslında kolay kilo verirdim ama bu sefer direniyo vücüt resmen pes etmiycem ne yapmam gerektiğini yazarsan sevinirim
muhteşemKızlar kendime bu sabah taze soğanlı krep yaptım. Akşama da daha önce denediğim ama bu aksam daha farklı hala getireceğim bir şey yapacağım
pazartesi yapacağız.Dün söyleseydin bende yapardım bugün
Ama kahvaltı yaptım artık başka zmn yaparim
Kız kiloma birşey demedin
Dün okadar şey yedim kilo vermişim haklı çıktın:)
pazartesi yapacağız.
ben de ilk defa deneyeceğim iyi geçerse perşembe de yaparız.
Teşekkür ederimsabah 6 yumurta haşlıyorsun. hepsinin sarılarını ayır, beyazlarını kullanacağız sarıları istersen sokak kedilerine verebillirsin.
6 yumurta beyazının içine 100 gr lor (düşük kalorili olsun) 1/2 demet maydonoz/dereotu/nane seviyorsan yeşilsoğan doğra, tuz istersen baharat ekle bunu 3 öğüne böl. bol su iç. çok acıkırsan 50 gr lor ve 2 ceviz yiyebilirsin.
pazartesi yapacağız.
ben de ilk defa deneyeceğim iyi geçerse perşembe de yaparız.
KİŞİ GÖREV AÇIKLAMA
Allonsy ---- makale paylaşma--- günlük olarak diyet haberleri motivasyon sağlıklı bilgiler ile ilgi paylaşım yapmak
philosophergirl -----su ve vücut ölçüleri takibi----günlük içilen su miktarını pazartesi günleri yayınlama 15 günde bir üyelerin ölçülerinin alınıp yayınlanması
@sevimlimmm ----cuma yüzde hesaplama--- @berilceee ile koordineli olarak cuma sonuç paylaşımını yapma ve hesaplama
@ada81------ eski kayıtları tutma ----paylaşılan güzel öneri tarif vs. bunların kaydını tutup istenildiğinde yayınlamak
zerra ----- mesaj takibi ----üyelerin günlük mesaj sayılarının takibi ve pazartesi günü yayınlanması girmeyen üyelerin uyarılması
Behmen ---- adaylar ---- yeni üyelerin takibi listeye ne zaman gireceklerinin takibi adayların adaptasyonu
herderdedeva ----- tarif paylaşımı ------günlük olarak en yeni şaşırtıcı tarifleri bulup paylaşmak
@NEHIR34----- arabulucu---- üyeler arasında gerçekleşebilecek problemlerin orta yolu bulunarak çözüme ulaştırılması
@Bademellaa----- Moral motivasyon----- özel hayatında problem yaşayan üyelere moral motivasyon sağlamak. destek olmak. bir nevi güzin abla.
@keryneia---- spor takibi----- günlük üyelerin yaptığı sporların takibini yapıp kaydını tutmak ve bu kayıtları pazartesi günü yayınlamak spor önerilerinde bulunmak. değişik spor videoları paylaşmak
Bengi__ ----- menü takibi -----menülerin yorumlanması menü takibi. pazartesi günleri menü paylaşımı yapanların listesinin yayınlanması not: yorumlamayacağım olabilir bir menüde problem varsa yorumlarım. iyi ve sorunsuz menülere bir şey yazmam bilginiz olsun.
------ izinleri takibi ------kimse talip olmadı buna
not: bir inceleyin düzeltilecek bir yeri varsa düzeltiriz.
pazartesi 1 günlük eggfast yapmayı düşünüyorum var mı benimle yapmak isteyen.
yumurtayı sevmeniz ve kilo vermekte zorlanıyor olmanız gerekiyor.
Canim bu ara çok aktif değilim misafir geliyo biz gidiyoruz dünde oğlumu acile götürdük hava verildi bende bugün evde vericem
Kızlar kendime bu sabah taze soğanlı krep yaptım. Akşama da daha önce denediğim ama bu aksam daha farklı hala getireceğim bir şey yapacağım
sabah 6 yumurta haşlıyorsun. hepsinin sarılarını ayır, beyazlarını kullanacağız sarıları istersen sokak kedilerine verebillirsin.
6 yumurta beyazının içine 100 gr lor (düşük kalorili olsun) 1/2 demet maydonoz/dereotu/nane seviyorsan yeşilsoğan doğra, tuz istersen baharat ekle bunu 3 öğüne böl. bol su iç. çok acıkırsan 50 gr lor ve 2 ceviz yiyebilirsin.
Yumurta rahat yiyebildiğim tek protein ve zor kilo veriyorum senin kadar olmasa dapazartesi 1 günlük eggfast yapmayı düşünüyorum var mı benimle yapmak isteyen.
Emzirirken yapabilirmiyim canım bunu ne dersinsabah 6 yumurta haşlıyorsun. hepsinin sarılarını ayır, beyazlarını kullanacağız sarıları istersen sokak kedilerine verebillirsin.
sen daha yeni diyete başladın sana gerek yok. bu tarz şeyler uzun zamandır diyette olup ta artık kilosu takılanlar için. gerek olmadıkça yapmak iyi değil metabolizma hızını yavaşlatırsın.Aaa süperr yumurtayı çok seviyorumm benim için kolay olacak :)
olmaz..Yumurta rahat yiyebildiğim tek protein ve zor kilo veriyorum senin kadar olmasa da
Emzirirken yapabilirmiyim canım bunu ne dersin
Sağol canımEllerine sağlıkk canımm
Ben varım, ne yapılacağı konusunda liste paylaşırsan yaparım.
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin..
Çok güzel gözüküyor, ellerine sağlık :)
Ben gönderirim sana canım merak etmeKızlaar sizinde bulduğunuz tarifler varsa bana gönderebilirsiniz, ben görevim gereği her gün 1 tane paylaşacağım.
Şimdiden teşekkürler tatlımmmBen gönderirim sana canım merak etme
sen daha yeni diyete başladın sana gerek yok. bu tarz şeyler uzun zamandır diyette olup ta artık kilosu takılanlar için. gerek olmadıkça yapmak iyi değil metabolizma hızını yavaşlatırsın.
Tam olarak nasıl yapıyorsun canımpazartesi 1 günlük eggfast yapmayı düşünüyorum var mı benimle yapmak isteyen.
tamam zerracım bu hafta birbirimizi dürtelim)) artık yapabilidğimiz kadar spor da yapalım bu artılardan kurutlalaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?