bendeBen utucuye gonderiyorum
Ona benzer bir program ben de yapmıştım 1 ay ama yanlış bence o kalori hesabı mükemmel 10 egzersiz bile ancak 200 üstü yakıyor ki o programlarda ki sporlar yanından geçemez canım@Nurdan1616 30 dak o kadar kalori verdiriyorsa bende deneyecegim canim programin ismi tam olarak ne?
Bende 30 gün yaptim ama kalori hesabinin dogru olmadigini düsünüyorum simdikinde cok zorlanmama rağmen 80 kcal diyor@Nurdan1616 30 dak o kadar kalori verdiriyorsa bende deneyecegim canim programin ismi tam olarak ne?
220 yada 260 yakiyosun onca parcalanmaya dogru ikisinden biri sanirim yanlis :)Ona benzer bir program ben de yapmıştım 1 ay ama yanlış bence o kalori hesabı mükemmel 10 egzersiz bile ancak 200 üstü yakıyor ki o programlarda ki sporlar yanından geçemez canım
Bende 30 gün yaptim ama kalori hesabinin dogru olmadigini düsünüyorum simdikinde cok zorlanmama rağmen 80 kcal diyor
Ben canım bebeğim ek gıda da almıyor 2 aylıkarkadaşlar kimler emziren anne listeme not alacağım menülerde ona göre davranacağım
Aynen.. ama arkadasinda yapabilecegi birsey yok, yanlis bilgi veren program.. neyse yinede 150-200 garanti yakiyordur diyelim :)
Ah şu karnabahar gaz yapmasa bebişePizzacılar burda mı? Elleri göreyim, ellerii..
Malum dengeli beslenelim, diyet yapalım derken canımız
bir çok şey isteyebilir ve bunlarda maalesef sağlığımıza ve
diyetimize zarar şeyler oluyor.
Bu tarifler tam muadili olmasa da, sağlıklı muadili olacak diyebiliriz.
Evet bayanlar tarifi gönderiyorum.
Karnıbahar Pizza'sı için malzemeler;
-Yaklaşık 300 gr karnabahar
-1 adet yumurta
-1 yk kadar yağ
-baharat
-200 gr kadar kaşar
Sosu için;
-1 tatlı kaşığı biber salçası
-2 tane domates rendesi
-4 mantar
-Dil peyniri
Karnabaharları blenderdan geçirdikten sonra kaynamış su ile yıkayıp
süzgeçten geçirin. Suyunu iyice sıkın, yumurta yağ ve baharatları ekleyip
güzelce yoğurun.1 dolu yemek kağıdı kadar parçalara ayırın ve yağlı kağıda
serin. Üst malzemelerini de koyup fanlı 170-180 derecede 25-30 dk
pişirin.
Afiyet olsunnn
oldum canim, ama iste gonullu olarak burdayim.. bundan sonra ufak ufak vererek 55leri hedefliyorum :) kasmicamCanim sen mezun olmadın mi
bol bol yeşillik tüketiyorsun değil mi. kefir mayası bulup kefir yap.. maşallah..Ben canım bebeğim ek gıda da almıyor 2 aylık
Ben emziren anneyimarkadaşlar kimler emziren anne listeme not alacağım menülerde ona göre davranacağım
3 mil lesli 45 dak. mi suruyor bu arada?2 subat menum
Saat 9.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 ad. Zeytin
Salatalik
Saat 12.00
10 cig badem
Biberiyeli yesil cay
Saat 14.00
2 kepce tarhana corbasi
80 gr ton balikli salata
Saat 16.00
Sade turk kahvesi
10 ad kuru uzum
Saat 18.00
1 kase yogurt
2 y.k. yulaf ezmesi
1 er cay kasigi zerdecal zencefil tarcin
Karistirip yicem
Bengi__
Spor...3 mill leslie 250 kl sanirim.keryneia
Su...2 litre
Evet canim3 mil lesli 45 dak. mi suruyor bu arada?
Hm ıyi yapıyorsun canimoldum canim, ama iste gonullu olarak burdayim.. bundan sonra ufak ufak vererek 55leri hedefliyorum :) kasmicam
Super canimEvet canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?