Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ohh çok lezzetli görünüyor :) Şimdiden canım çekti. Birgün mutlaka deneyeceğim.

Emeğine sağlık canım çok doğru şeyler paylaşmışsın
En kisa zaman da deneyeceğim sağol canım

Hiimmmm hayalini kurdumda cook guzel

süpersiniz...

Bende tam tersu hergun tartilip motive olanlardanim yoksa ipin ucu kaciyor bende.. hatta aksamlari yatmadan bi tartilirim hemen bi matematik hesap isine girerim simdi boylese sabah şöyle olur... ama tartilmazsam ipin ucu kaciyor..

ben yaptım daha önce çıtır çıtır olsun diyorsanız pizza tabına kurufasulye unu koyun 1 yk.
yağ koymayın hiç gerek yok.
Cok hamarat hatun degilim ama bunu denemek istiyorum ) temizlikte on numarayım ama mutfak yemek kisminda cok iyi değilim... oyle cok pasta borek yapan biride degilim sık sık yapsam hadi yiyirumda kilo aliyorum diyecem oda yok..

Bende tam tersu hergun tartilip motive olanlardanim yoksa ipin ucu kaciyor bende.. hatta aksamlari yatmadan bi tartilirim hemen bi matematik hesap isine girerim simdi boylese sabah şöyle olur... ama tartilmazsam ipin ucu kaciyor..

Tabi tatlım. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Ama yine de o kadar kasma kendini. Paranoyak olursun Allah korusun.

Cok hamarat hatun degilim ama bunu denemek istiyorum ) temizlikte on numarayım ama mutfak yemek kisminda cok iyi değilim... oyle cok pasta borek yapan biride degilim sık sık yapsam hadi yiyirumda kilo aliyorum diyecem oda yok..
bende tam tersi beni mutfağa koyun çıkmam sürekli yeni şeyler denerim. temizliği toplamayı özellikle ütüyü hiç ama hiç sevmem.

Emeğine sağlık çok fayda bir yazı olduğunu düşünüyorum bizim için.

bende tam tersi beni mutfağa koyun çıkmam sürekli yeni şeyler denerim. temizliği toplamayı özellikle ütüyü hiç ama hiç sevmem.

Bengi ben öyleyim, burcun nedir?

canım güzel tarif mis denemek lazim en kısa zamanda

paylaşım için teşekkürler canim

Ayyy tam benlikmis bu yumurta lor peynir dere otu bir tek yeşil sogan midemi yakıyor onu koymam bu persembe yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…