Sen artik keyfine ver al kuzum ya :))Hm ıyi yapıyorsun canim
Benimde bu son kilolar yavaş gider :)
coook iyi olur :)))Ben utucuye gonderiyorum
ahahaha.. sorun yok izin gunun yazicam tatlimkeryneia tatlım ben şimdiden yazayım. Bu akşam misafirliğe davetliyiz. Büyük ihtimal spor yapamam. Dün zaten yapmıştım. Bugün izin günüm yazarsan sevinirim :) Bu arada baktın sporum az, yapmamışım kız bana. Hakkındır
Kizlar, ev temizligi yapanlari da o gun icin spor yapmis varsayicam haberiniz olsun, haftasonu kendinize daha cok zaman ayirabilirsiniz.. cunku ev temizligi bayagi iyi kalori yaktiriyor Bana ne kadar sure temizlik yaptiginizi yazmaniz yeterli olucaktir..
Karin bolgesindeki yaglari yakmak isteyenler 10-15 dak calissa yeterli olucaktir.
Proteini bıraktın sanırım. Dengeli olmuş afiyet olsun2 subat menum
Saat 9.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 ad. Zeytin
Salatalik
Saat 12.00
10 cig badem
Biberiyeli yesil cay
Saat 14.00
2 kepce tarhana corbasi
80 gr ton balikli salata
Saat 16.00
Sade turk kahvesi
10 ad kuru uzum
Saat 18.00
1 kase yogurt
2 y.k. yulaf ezmesi
1 er cay kasigi zerdecal zencefil tarcin
Karistirip yicem
Bengi__
Spor...3 mill leslie 250 kl sanirim.keryneia
Su...2 litre
Bugünkü menüm
Sabah 8.30 limonlu su
9.30 kahvaltı
1 yumurta
1 minik kasar
Salatalık
Maydanoz
Dereotu
3 zeytin
2 yk domates sosu
1 tk tahin pekmez
1 dilim tam bugday ekmegi
1 bardak yesil cay
Ara 12.00
1 bardak yesil cay
Öğle 13.30
Yogurtlu karnabahar salatası
Yarım haslanmis patates
Akşam 18.00
1 kase tarhana corba
3 yk kinoadan kısır
Şu ana kadar 2 lt su içtim 3 lt yi bulur sanirim.
:))) iyi fikir, ev temizligi haftada bir yapanlar icin zaten yeterince uzun ve yorucu oluyor.. o gune spor programi eklemek cok gereksiz, guc toplama gunu de diyemeyecegimize gore.. spor yapmis varsayalimOhhhhh bol bol temizlik yapicam
Hem ev tertemiz olucak hem ben kilo vericem :)
Afiyet olsun güzel görünüyor nasıl yaptın canımKızlar kendime bu sabah taze soğanlı krep yaptım. Akşama da daha önce denediğim ama bu aksam daha farklı hala getireceğim bir şey yapacağım
Kız yumurtaların sarısını da yiyeydiksabah 6 yumurta haşlıyorsun. hepsinin sarılarını ayır, beyazlarını kullanacağız sarıları istersen sokak kedilerine verebillirsin.
6 yumurta beyazının içine 100 gr lor (düşük kalorili olsun) 1/2 demet maydonoz/dereotu/nane seviyorsan yeşilsoğan doğra, tuz istersen baharat ekle bunu 3 öğüne böl. bol su iç. çok acıkırsan 50 gr lor ve 2 ceviz yiyebilirsin.
Alıntı alıp hemen yazamayınca farketmedim sonra gördüm canımbiraz önce yazmıştım
Tamamdır canımMENÜ PAYLAŞIMI YAPILIRKEN DİKKAT EDİLECEKLER
1-menülerin başında tarih yazacak
2-öğünlerin saatleri belirtilecek
3-sohbet şeklinde değil de alt alta yazılacak
4-miktarlar mutlaka yazılacak
yardımlarınız için teşekkürler..
İyi bari sevindim.. yarın Yoğun bir temizlik beni bekliyorKizlar, ev temizligi yapanlari da o gun icin spor yapmis varsayicam haberiniz olsun, haftasonu kendinize daha cok zaman ayirabilirsiniz.. cunku ev temizligi bayagi iyi kalori yaktiriyor Bana ne kadar sure temizlik yaptiginizi yazmaniz yeterli olucaktir..
Karin bolgesindeki yaglari yakmak isteyenler 10-15 dak calissa yeterli olucaktir.
Haftalık herkesin 1 gün izin hakkı olsun. Çünkü hergun spor olmaz. Yürüyüş haricinde spor yapanların 2 gün izin hakkı olabilir.Kizlar, ev temizligi yapanlari da o gun icin spor yapmis varsayicam haberiniz olsun, haftasonu kendinize daha cok zaman ayirabilirsiniz.. cunku ev temizligi bayagi iyi kalori yaktiriyor Bana ne kadar sure temizlik yaptiginizi yazmaniz yeterli olucaktir..
Su form ekmekleri değiştirsen nasıl olur. Evde kendi ekmeğini yapsan söyle bol tahıllı. Form ekmeğin içerik bilgisini paylaşabilir misin?2 şubat menu
Sabah saat 10.10
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yesil zeytin
Yesillik dereotu /marul
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 13.30
12 findik
Yarim avuc kuru üzüm
Aksam 16.30
1 tabak ķiymali sebzeli yemek
1 tabak bolll salata
2 lt su icildi.Bengi__
60 dakika bisiklet cevirmekeryneia
Buraya yazdigim ilk menüm yorumlarinizi bekliyoreeee)
Sarılarla olmaz bu işAfiyet olsun güzel görünüyor nasıl yaptın canım
Kız yumurtaların sarısını da yiyeydik
Alıntı alıp hemen yazamayınca farketmedim sonra gördüm canım
Tamamdır canım
İyi bari sevindim.. yarın Yoğun bir temizlik beni bekliyor
Canim ben haftafa 4 gun spor yapabiliyorum .. hafta sonlari hava guzelse parka gidersek eşim kizla ilgilenirken ben park etrafında yürüyorum.. persembeleri hep kas dinlendiriyorum ki cuma fazla tarti cikmasin diye...Haftalık herkesin 1 gün izin hakkı olsun. Çünkü hergun spor olmaz. Yürüyüş haricinde spor yapanların 2 gün izin hakkı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?